Imagini cu un nou SUV electric din China. Ar putea debuta luna viitoare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 27.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Galaxy, sub-brand al gigantului Geely, au publicat o serie de imagini teaser cu un model nou. Este vorba despre un SUV electric, care ar putea debuta chiar luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Marca Galaxy a fost înființată la începutul anului trecut și este un sub-brand al gigantului chinez Geely. În prezent are deja 650 de locații în China, iar anul trecut a comercializat aproape 83.500 de vehicule, ceea ce nu este deloc neglijabil.

Acum, Galaxy pregătește un model nou, un SUV cu zero emisii care ar putea debuta luna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Acesta ar fi denumit E5.

În imaginile alăturate, mașina este camuflată, dar se poate observa prezența unor faruri LED, lipsa unei grile frontale convenționale, mânerele portierelor sunt de tip "flush", iar partea din spate este dominată de stopurile LED și o bandă LED.

Constructorul asiatic nu a oferit mai multe informații. Dar, potrivit zvonurilor, acest viitor E5 ar putea prelua motorizările lui E8. Vorbim despre versiuni cu un singur motor electric și 268 CP și versiuni cu două motoare electrice și 637 CP.

Așa cum spuneam, noul model al celor de la Galaxy ar putea debuta luna viitoare.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Un model în China nu “din”… în rest să fie “distracție” în China, își dau în freză unii la alții.
    3 2
  • Și nu doar… “Stellantis, acord pentru concedierea a peste 1.500 de angajați în Italia, vânzări mult sub așteptări Fiat 500 electric”.
    Audi a oprit producția modelelor Etron pentru minim 4 săptămâni… dar de ce să spunem așa ceva, dă prost de tot.
    3 1
  • Sunt multe stiri care dau prost si nu pupa pole-position pe AM. Una din ele ar fi cea conform careia in SUA peste 50% din clientii de electrice revin la termice sau hibride dupa ce li se termina leasingul. In rest, iutubu si presa e plina de exemple de succes cu oameni foarte multumiti de electrice dar unora pare ca le-a ajuns.
    O sa fie deranj mare anul asta pe la electrice. China pare ca a pus un cataroi mai mare pe acceleratia consumului intern. Cat o sa poata absorbi la intern din imensa capacitate de productie, om vedea.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru