Fisker Ocean, transformat într-un off-roader electric: Force E aduce suspensie înălțată și anvelope de teren

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fisker a prezentat oficial noul pachet Force E pentru SUV-ul electric Ocean. Noul pachet transformă modelul obișnuit de stradă într-o mașină de teren și aduce numeroase modificări în acest sens.

Mai devreme în acest an, Fisker a prezentat un concept al SUV-ului Ocean, creat special pentru aventuri off-road. Iată că acest concept a devenit acum realitate, sub forma unui pachet special care aduce numeroase modificări pentru SUV-ul electric.

Pachetul, botezat Force E, este disponibil doar pentru versiunile Ocean One și Ocean Extreme. Modificările aduse de noul pachet constau într-o suspensie revizuită, care primește amortizoare noi și oferă, astfel, o gardă la sol mai ridicată. Alături de aceasta, pachetul Force E aduce și numeroase elemente de protecție pentru bara din față, aripi și bara din spate, precum și un portbagaj extern montat pe plafon.

În barele de protecție sunt montate și câteva puncte de tractare, iar pachetul aduce inclusiv o grafică specială cu accente portocalii și cu o inscripție specială Force vopsită în părțile inferioare ale portierelor și imediat sub stopul din stânga. Bineînțeles, nu doar părțile vizibile sunt protejate, ci și părțile mai puțin vizibile.

Imediat sub trenul de rulare este montat un scut de protecție.

Pachetul mai adaugă jante speciale de 20 de inch încălțate în anvelope de teren cu diametru de 33 de inch. La final, Force E mai oferă și un mod de rulare special pentru ieșirile în off-road, iar acest mod va fi disponibil via o actualizare over-the-air.

Noul pachet Force E pentru Fisker Ocean va fi disponibil începând cu primul trimestru din 2024. Pachetul poate fi cumpărat ca o dotare integrală a SUV-ului electric sau poate fi achiziționat separat de mașină.

via Fisker

Comentarii (2)

  • Prea mult marketing BS, prea putin produs real pe strazi.
    Pute a teapa, cum era si cu brandul ala Nikola. BS la greu, a tepuit clienti si investitori cu nemiluita.
    1 2
  • George Simion
    MG-ZS se vinde cu toate taxele in Europa cu un pret de 17.490 euro ( pret fara reduceri sau programe tip Rabla), in care intra o masina cu dotari echivalente unui Duster Journey care se vinde cu un pret de 20.950 euro.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru