Fisker ocean

Marti, 19 Martie | Industrie

Fisker oprește producția modelului Ocean. Compania a obținut 150 de milioane de dolari pentru a supraviețui

Fisker a anunțat că va opri producția modelului Ocean pentru următoarele 6 săptămâni. În același timp, compania americană a reușit să obțină o sumă de 150 de milioane de dolari care ar putea salva marca de la faliment.
Vineri, 15 Martie | General

Fisker se pregătește pentru un posibil faliment

Compania americană Fisker se pregătește pentru un posibil faliment în viitorul apropiat. Conform informațiilor din presă, marca de automobile electrice a angajat consilieri în acest scop pentru a face față acestei situații.
Sambata, 27 Ianuarie | Industrie

Peste 100 de reprezentanțe, interesate să vândă modele Fisker în SUA și Europa

Compania de mașini electrice Fisker are planuri mari pentru anul 2024. Aceștia au intrat în contact cu mai mulți dealeri auto, pentru a se extinde în America de Nord și Europa.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Fisker Ocean, transformat într-un off-roader electric: Force E aduce suspensie înălțată și anvelope de teren

Fisker a prezentat oficial noul pachet Force E pentru SUV-ul electric Ocean. Noul pachet transformă modelul obișnuit de stradă într-o mașină de teren și aduce numeroase modificări în acest sens.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

Fisker Ocean primește o versiune specială pentru off-road: suspensie înălțată și motor de 550 CP

Divizia Fisker Magic Works a constructorului american de mașini electrice a pregătit un pachet nou pentru SUV-ul electric Ocean. Pachetul, numit Force E, transformă modelul electric într-o mașină serioasă de teren. Noua versiune va fi disponibilă începând cu ultimul trimestru al anului.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Noul Fisker Ocean va primi un acumulator înlocuibil. Va putea fi reîncărcat în doar câteva minute

Fisker a anunțat că va aduce o îmbunătățire pentru SUV-ul său electric Ocean în viitorul apropiat. Mai exact, modelul va primi un acumulator înlocuibil, care va putea fi inclusiv reîncărcat în doar câteva minute.
Marti, 28 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Fisker Ocean, SUV-ul electric cu cea mai mare autonomie din Europa: 707 kilometri

Americanii de la Fisker au actualizat informațiile tehnice pentru noul lor SUV electric, Ocean. Astfel, echiparea de top Extreme oferă o autonomie de 707 kilometri, cea mai mare dintre toate SUV-urile electrice disponibile pe piața europeană.
Sambata, 08 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker vrea să producă SUV-ul electric Ocean în Austria: un acord cu Magna ar putea fi semnat în câteva luni

Start-up-ul american Fisker a anunțat că are o înțelegere preliminară cu canadienii de la Magna prin care SUV-ul electric Ocean să fie construit la uzina din Graz, Austria. Potrivit datelor oficiale, un acord final ar urma să fie semnat în câteva luni, iar producția lui Fisker Ocean să înceapă în ultimul trimestru din 2022.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker a înregistrat peste 7.000 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean: startul producției este programat pentru 2022

Start-up-ul american Fisker a anunțat că au fost înregistrate 7.062 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean. Modelul va intra în producție în 2022 și va fi disponibil și în Europa.
Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Negocieri cu VW: americanii de la Fisker vor să folosească platforma MEB pentru SUV-ul electric Ocean

Start-up-ul american Fisker susține că negociază cu Volkswagen pentru ca viitorul SUV electric Ocean să folosească platforma MEB a grupului german, potrivit informațiilor Bloomberg. Producția lui Fisker Ocean ar urma să înceapă anul viitor, iar SUV-ul ar putea fi comercializat în Europa din 2022.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Fisker Ocean va fi disponibil și în Europa în 2022: Germania, Norvegia și Danemarca, primele țări în care va fi comercializat

SUV-ul electric Fisker Ocean va fi comercializat și în Europa începând din 2022, inițial în Germania, Norvegia și Danemarca, țările în care start-up-ul american a primit cele mai multe comenzi.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric Fisker Ocean a fost prezentat la târgul de tehnologie CES 2020: autonomie de până la 480 de kilometri și preț de pornire mai mic de 40.000 de dolari

Ocean, SUV-ul electric dezvoltat de start-up-ul Fisker, a fost prezentat în cadrul Consumer Electronics Show. Producția modelului va începe în 2021, iar prețul anunțat pe piața din SUA este de 37.499 de dolari. Fisker Ocean va fi disponibil atât în versiune cu două motoare electrice, cât și într-o variantă cu un singur motor electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu conceptul viitorul SUV Fisker Ocean: prototipul electric va fi expus în luna ianuarie, iar modelul de serie va oferi o autonomie de peste 480 de kilometri

Ocean este numele primului SUV electric de serie pregătit de start-up-ul Fisker. Listele de pre-comenzi se vor deschide în 27 noiembrie, urmând ca prezentarea prototipului să aibă loc în prima parte a lunii ianuarie.

Tag-uri similare

SUV electric, Fisker, fisker ocean, suv electric fisker, suv electric fisker ocean
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru