Henrik Fisker a părăsit compania cu acelaşi nume

de Sebastian Toma
Miercuri, 13.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Henrik Fisker, fondatorul Fisker Automotive, şi-a dat demisia de la conducerea mărcii pe care a fondat-o şi a părăsit compania.

Esential 500 de clienţi Fisker au avut întâlniri personale cu directorul Fisker Automotive, oportunitate fără precedent în industria auto modernă.
Co-fondatorul Fisker Automotive, Henrik Fisker, a părăsit compania pe care a fondat-o. Potrivit englezilor de la Autocar, Henrik Fisker a părăsit compania din cauza neînţelegerilor cu noii săi parteneri din conducere privind strategia de afaceri a producătorului pe care l-a fondat. Ultima schimbare majoră la conducerea Fiker Automotive a avut loc în august 2012, când Tony Posawatz s-a mutat de la echipa Chevrolet Volt la conducerea Fisker, devenind CEO-ul mărcii americane.

Henrik Fisker ocupa funcţia de director executiv al Fisker Automotive, fiind un pilon important al companiei care produce hibrizi plug-in. În ultima perioadă, compania care-i poartă numele a trecut prin mai multe dificultăţi, care pleacă de la problemele legate de finanţarea guvernamentală şi ajung până la pierderea unui furnizor de acumulatori şi a 300 de unităţi care au fost distruse într-un incendiu.

Urmareste Automarket
Henrik Fisker este un designer danez, fiind cunoscut pentru modele precum BMW Z8 şi Aston Martin DB9, alături de design-ul iniţial al lui Tesla Model S.
Fisker era atât de implicat în compania care îi purta numele încât a mers personal la întâlniri de afaceri cu peste 500 de clienţi ai modelului Karma, printre care se numără şi celebrităţi precum Leonardo di Caprio.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • se mai duce naibii un promotor al noului.

    Urmeaza Tesla?
    9 5
  • inexorabil
    Seamana izbitor cu povestea lui August Horch si fondarea Audi. Dar ma intreb cum s-o traduce Fisker in latina :)
    10 3
  • Steve Jobs si Apple ...
    2 5
  • Nu cred ca Mr. Fisker se va opri aici. Cea mai mare avere o constituie inteligenta si cunostintele sale.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru