Land-rover

Miercuri, 21 Iunie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: lumini noi și ecran central curbat

Britanicii de la Land Rover anunță o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque. Printre ele se numără noile lumini Pixel 1 LED și un ecran central curbat.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Land Rover Range Rover: versiunea SV oferă 606 CP

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Range Rover. Spre exemplu, versiunea SV oferă acum 606 CP, iar clienții au la dispoziție serviciul de personalizare SV Bespoke.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Industrie

Land Rover Defender este la mare căutare. Producția, sporită la uzina din Slovacia

Pentru a onora, la timp, comenzile în creștere pentru modelul Defender, britanicii de la Land Rover au sporit producția la uzina din Slovacia, acolo unde este asamblat modelul de off-road.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Feature

Redactorii Automarket au configurat trei versiuni Range Rover și nu s-au zgârcit cu opționalele

Dacă tot mai sunt câteva zile rămase până la Crăciun, redactorii Automarket s-au gândit ca anul acesta să își facă un cadou ceva mai consistent. Chiar dacă este vorba despre unul imaginar. Prin urmare, am deschis configuratorul Land Rover și ne-am creionat fiecare câte un Range Rover de ultimă generație. TEASER: Nu ne-am zgârcit.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Feature

5 detalii care fac din Range Rover un adevărat SUV limuzină

Este Range Rover o limuzină înălțată? Am încercat să răspundem la întrebarea aceasta în cadrul unui articol dedicat. Acum 52 de ani, prima generație era mai degrabă un off-roader gândit pentru fermieri. Acum, SUV-ul actual pune luxul pe primul plan.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Feature

Istoria modelului Range Rover: cum a evoluat de la un SUV umil cu 3 uși, la o limuzină 4x4

În prezent, Land Rover Range Rover este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri de pe piață. Dar, puțină lume știe că modelul britanic a avut începuturi umile. Acest articol ne poartă prin istoria de peste 50 de ani a lui Range Rover, pentru a vedea cum a ajuns să fie "o mașină pentru toate situațiile".
Marti, 31 Mai 2022 | Modele noi

Noul Land Rover Defender 130: spațiu pentru 8 pasageri și până la 400 CP

Constructorul britanic de automobile prezintă cel mai lung Defender din istorie. Este vorba despre noul Defender 130, un SUV care poate găzdui până la 8 pasageri.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Land Rover Defender 130. Producătorul anunță data lansării

Englezii de la Land Rover au publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi versiunea Defender 130, adică una cu ampatament lung și spațiu pentru maxim 8 pasageri. Debutul este programat pentru data de 31 mai.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Modele noi

Noua generație Range Rover Sport: până la 550 de cai putere și versiune pur electrică din 2024

Britanicii de la Land Rover au publicat primele informații și imagini cu cea de-a treia generație Range Rover Sport. Clienții au la dispoziție motorizări pe benzină, diesel și plug-in hybrid, iar în 2024 va debuta și o versiune pur electrică.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Aproximativ 15.000 de exemplare Land Rover Range Rover rechemate în service

Constructorul britanic de automobile va rechema în service aproximativ 15.000 de exemplare Range Rover din cauza unei probleme descoperite la centura de siguranță a șoferului. Mașinile în cauză au mai făcut obiectul unui recall, dar, din câte se pare, problema nu a fost rezolvată.
Joi, 03 Martie 2022 | Modele noi

Prețuri noua generație Range Rover în România: start de la 121.700 de euro

Noul Range Rover, cel mai luxos SUV al mărcii britanice Land Rover, poate fi comandat acum în România. Acesta este disponibil cu ampatament normal sau lung și poate fi configurat cu 4, 5 sau 7 locuri. Prețul pornește de la 121.737 euro.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Modele noi

Noul Range Rover SV: V8 cu 530 CP și inserții ceramice la interior

Britanicii de la Land Rover au publicat primele imagini și informații despre noua generație Range Rover SV. SUV-ul este echipat cu un motor V8, care dezvoltă 530 de cai putere, iar clienții pot opta pentru două variante de ampatament: standard sau lung.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Decembrie 2021 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: două ediții speciale și o nouă generație de motoare diesel micro-hibrid

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Range Rover Evoque. SUV-ul a primit două ediții speciale, gama de motorizări include unități diesel micro-hibrid mai puternice decât cele din generația anterioară, iar la interior regăsim noul sistem multimedia Pivi și Pivi Pro.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul Land Rover Range Rover. Debut în 26 octombrie

Primele imagini neoficiale cu noua generație Land Rover Range Rover au fost "scăpate" pe internet. Nava amiral a constructorului britanic de automobile va debuta oficial în 26 octombrie.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Land Rover Range Rover debutează în 26 octombrie

Britanicii de la Land Rover au anunțat că noua generație Range Rover va debuta oficial în 26 octombrie. Cu această ocazie au publicat un scurt teaser video și două imagini cu viitoarea navă amiral.
Luni, 18 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition: jante de 22 de inch și până la 360 CP

Land Rover Discovery a primit o nouă versiune specială. Numele său este Metropolitan Edition și poate fi deja comandată în Marea Britanie, fiind poziționată în vârful gamei.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Land Rover Defender ar putea primi o versiune de lux, bazată pe viitorul Range Rover

Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune dezvoltată pe platforma viitorului Range Rover. Asta înseamnă dimensiuni mai mari și un interior mai rafinat.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Modele noi

Land Rover lansează noul Defender V8 Bond Edition. Producție limitată la 300 de exemplare

Divizia de Vehicule Speciale din cadrul Land Rover a dezvoltat noul Defender V8 Bond Edition pentru a marca lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, "No Time To Die". Producția va fi limitată la 300 de exemplare.
Marti, 24 August 2021 | Modele noi

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: culori unice, 575 CP și preț de 145.000 de euro

Range Rover Sport SVR a primit o ediție specială denumită sugestiv Ultimate Edition. Aceasta este dezvoltată de divizia Special Vehicle Operations, sau SVO, și va fi expusă în cadrul Salon Prive.
Marti, 27 Iulie 2021 | Industrie

Land Rover Defender ar putea primi o versiune SVR cu peste 600 de cai putere

Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune SVR, echipată cu motor V8. Aceasta ar urma să dispună de peste 600 CP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru