Noutăți pentru Land Rover Range Rover: versiunea SV oferă 606 CP

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Range Rover. Spre exemplu, versiunea SV oferă acum 606 CP, iar clienții au la dispoziție serviciul de personalizare SV Bespoke.

Land Rover Range Rover este unul dintre cele mai rafinate SUV-uri de pe piață. Chiar dacă actuala generație este relativ nouă, constructorul britanic a decesi acum să îi ofere câteva îmbunătățiri.

VERSIUNE SV MAI PUTERNICĂ

Înainte de toate, motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, care echipează versiunea Range Rover SV, a primit un sistem mild-hybrid. În urma acestei modificări, unitatea dezvoltă 606 CP și 750 Nm cuplu.

Mai departe, versiunile P440e și P510e au fost înlocuite de unele noi: P460e, respectiv P550e. În cazul lor, motorul electric dezvoltă 218 CP, iar puterea întregului ansamblu este de 453 CP, respectic 542 CP.

În modul pur electric pot parcurge până la 120 de kilometri. Bateria are o capacitate de 38.2 kWh, iar la bază au un motor termic de 3.0 litri, pe benzină, cu șase cilindri în linie.

Din punct de vedere al echipamentelor, Land Rover Range Rover vine acum cu cea mai recentă versiune a sistemului multimedia Pivi Pro, cu ecran de 13.1 inch.

Nu lipsește asistentul virtual Amazon Alexa.

SERVICIU DE PERSONALIZARE SV BESPOKE

A fost introdus, de asemenea, sistemul Country Road Assist, un fel de pilot automat pentru drumurile secundare. Pentru un ruliu diminuat, există o nouă versiune a sistemului Dynamic Response Pro.

Clienții care doresc și mai multe variante de personalizare vor avea la dispoziție noul serviciu SV Bespoke. Acesta este destinat versiunilor Range Rover Autobiography și SV.

Oferta include, printre altele, embleme confecționate din aur de 24 de karate, dar și o serie de materiale, finisaje și ornamente speciale pentru interior.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • La carte zice așa: Sistemul mild-hybrid reduce consumul de combustibil și emisiile de carbon ale mașinilor cu motor cu ardere internă.
    Că la un V8 bi-turbo de 4.4 litri este absolut de prisos e altă treabă.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru