Land Rover: Cel mai puternic Defender de până acum debutează în 3 iulie

de Alexandru Monenciu
Luni, 29.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță că noul Defender OCTA, cel mai puternic Defender de până acum, va debuta în data de 3 iulie. Off-roaderul ascunde sub capotă un motor V8 twin-turbo mild-hybrid.

La finalul lunii martie, britanicii de la Land Rover au anunțat că pregătesc o versiune și mai puternică pentru modelul Defender. De altfel, Defender OCTA va fi cel mai puternic Defender, de serie, din istorie.

Acum, aflăm și când debutează. Land Rover a anunțat că evenimentul va fi organizat în data de 3 iulie 2024.

Până acum știm că sub capota noului Defender OCTA vom regăsi un motor V8 twin-turbo, mild-hybrid, dar și că oferta off-roaderului va include și suspensia pneumatică 6D Dynamics.

Inginerii mărcii britanice au realizat mai mult de 13.960 de teste pentru a se asigura că noul Defender OCTA se ridică la nivelul așteptărilor. Până acum, off-roaderul a vizitat locații precum legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, Ladoux (Franța), Dubai și deșertul MOAB din Utah, SUA.

Așa cum spuneam, noul Land Rover Defender OCTA va debuta în 3 iulie.

via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru