Stiri Oameni si masini

Vineri, 19 August | Oameni si masini | 6 comentarii

Schimb de experiență: Doi designeri McLaren, uluiți de puterea lui Bugatti Chiron

Doi designeri de la McLaren au fost invitați de către o personalitate faimoasă pe platforma Youtube pentru a conduce un exemplar unicat Bugatti Chiron. Cei doi designeri au avut parte de un schimb de experiență unică și au rămas uimiți de puterea hypercar-ului francez.
Luni, 18 Iulie | Oameni si masini | 1 comentariu

Volkswagen organizează un eveniment special pentru posesorii emblematicului Bus

Volkswagen va organiza un eveniment special în Germania, în 2023. VW Bus Festival va celebra istoria modelului Bus, de la prima generație, T1, până la noul model electric ID Buzz. Festivalul va avea loc în vara anului viitor și sunt așteptați peste 100.000 de participanți din toată lumea.
Marti, 24 Mai | Oameni si masini | 6 comentarii

Un Nissan Ariya va pleca într-o aventură istorică de 27.000 de kilometri, de la Polul Nord la Polul Sud

Un exemplar Nissan Ariya, noul crossover electric al constructorului nipon, va pleca într-o aventură istorică de la Polul Nord la Polul Sud. Călătoria va acoperi circa 27.000 de kilometri și va traversa întreg continentul american în condiții climatice extreme. Mașina va fi pilotată de Chris Ramsey, iar expediția va începe în martie 2023.
Vineri, 22 Aprilie | Oameni si masini

Personalizarea unui model Bugatti durează peste o lună

Bugatti le oferă clienților săi opțiuni aproape nelimitate în ceea ce privește personalizarea mașinilor. Un client a comandat două exemplare Chiron cu vopsele speciale. Acestea au fost aplicate de mână, iar întreg procesul a durat mai mult de o lună.
Marti, 19 Aprilie | Oameni si masini

Lamborghini Urus, personalizat cu o siglă din diamante estimată la 40.000 de euro

Un exemplar Lamborghini Urus a fost personalizat cu o siglă făcută din diamante colorate în culorile steagului Italiei. Mașina aparține lui Bobby White, o personalitate cunoscută pe Youtube, iar valoarea siglei este estimată undeva la 40.000 de euro.
Marti, 05 Aprilie | Oameni si masini | 1 comentariu

Un exemplar BMW 3.0 CSL clasic, transformat în mașină electrică. Motor Tesla de 450 de cai putere

Un exemplar clasic BMW 3.0 CSL din Marea Britanie a fost transformat într-un automobil electric. Mașina, care fusese abandonată, a fost restaurată, iar în locul motorului original a fost montat un motor electric Tesla de 450 de cai putere.
Miercuri, 05 Ianuarie | Oameni si masini

FEATURE: Faceți cunoștință cu omul care conduce fiecare exemplar Bugatti!

Steve Jenny este un pilot oficial Bugatti. Datoria lui este aceea de a testa și verifica fiecare exemplar care iese de pe porțile fabricii din Molsheim, înainte ca acesta să fie livrat clienților.
Miercuri, 29 Decembrie 2021 | Oameni si masini | 1 comentariu

VIDEO: Povestea unui Ferrari îngropat într-o grădină și descoperit de câțiva copii

În anul 1974, un Ferrari 246 GTS a fost furat în Statele Unite și, timp de patru ani, nimeni nu a știut nimic despre mașină. Patru ani mai târziu, același exemplar a fost găsit îngropat într-o grădină.
Marti, 28 Decembrie 2021 | Oameni si masini | 17 comentarii

Kilometraj record pentru un Volvo construit în anul 1966: 5.2 milioane de kilometri

Un Volvo P1800S, construit în 1966, a parcurs 5.2 milioane de kilometri. Mașina i-a aparținut, de la bun început, unui domn din Statele Unite ale Americii. Exemplarul a intrat în Cartea Recordurilor Guiness pentru cei mai mulți kilometri parcurși de un Volvo cu numai un singur proprietar.
Sambata, 18 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Patru mașini din seria de filme „Transformers”, puse la vânzare pentru două milioane de dolari

Câteva mașini celebre din filmele „Transformers” au fost scoase la vânzare de către un dealer de mașini exotice din Miami. Printre mașini se numără: Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG și Ford Mustang. Toate acestea se vând împreună pentru suma de două milioane de dolari.
Vineri, 10 Decembrie 2021 | Oameni si masini | 4 comentarii

Reguli stricte la Manchester United: Cristiano Ronaldo ar urma să nu mai conducă mașinile sale exotice

Jucătorul portughez de fotbal se va lipsi o perioadă de mașinile exotice din propria colecție. Noul antrenor al echipei Manchester United, Ralf Rangnick, va lua măsuri mai stricte pentru jucătorii săi, inclusiv aceea prin care le interzice jucătorilor să apară în public cu mașini exotice.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Oameni si masini | 2 comentarii

Bentley sărbătorește 100 de ani de la primul său client

Constructorul britanic Bentley sărbătorește, în această lună, împlinirea a exact 100 de ani de la primul său client. Primul Bentley comercializat a fost un model 3-Litre și i-a aparținut unui nobil din Londra.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Oameni si masini | 18 comentarii

Președintele Franței are o mașină nouă: DS 7 Crossback Elysee

Președintele francez, Emmanuel Macron, va avea o mașină nouă. Aceasta este un DS 7 Crossback Elysee și tocmai a intrat în flota prezidențială. Mașina are câteva modificări specifice, comparativ cu modelul standard.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Oameni si masini

Zborul Cărăbușului

Ce legătură există între noul BMW Seria 8, arcușul unui violoncel și zborul unui cărăbuș? La prima vedere, niciuna. Dar dacă universul complotează pentru ca toate astea să se întâmple în același loc, în același timp și cu persoanele potrivite, lucrurile ar putea prinde sens.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Oameni si masini

Mâna care nu a tremurat niciodată

A început să picteze pereții casei sale la numai 10 ani. În 1991 devenea prima femeie și primul artist african invitat să picteze un BMW Art Car. Am mers în Africa de Sud pentru a afla pe viu povestea artistei africane Esther Mahlangu, femeia care a făcut celebră geometria culturii africane Ndebele.
Luni, 24 Septembrie 2018 | Oameni si masini

Veriga lipsă

BMW 2002 și familia sa de modele reprezintă una dintre cele mai stufoase pagini din istoria constructorului german. Dincolo de performanțele înregistrate, 2002 rămâne modelul care a stat la baza transformării BMW dintr-o companie apăsată de probleme în marca cu aplecări sportive pe care o știm astăzi.
Miercuri, 22 August 2018 | Oameni si masini

Concursul de Eleganță de la Sinaia: când timpul se scurge în formă de metal

O mână de pasionați transformă în fiecare an Sinaia într-un magnet pentru iubitorii de mașini clasice. Povestea Concursului de Eleganță merge adânc în istorie, pe vremea în care România era încă o țară regală.
Marti, 10 Iulie 2018 | Oameni si masini

Comoara din hambar

Doi mecanici americani au descoperit o adevărată comoară într-un hambar din statul Iowa: printre bucățile de fier ruginit își odihnea somnul de veci un BMW 328 cu victorii importante pe circuitele din Europa. Unul dintre cele mai valoroase BMW-uri descoperite vreodată se pregătește să renască.
Luni, 28 Mai 2018 | Oameni si masini

Permis de Transilvania

România ascunde o mulțime de locuri încă neatinse de modernismul urban. Tocmai asta l-a atras pe Prințul Charles în Transilvania. Și tocmai asta ne-a ajutat pe noi să descoperim locurile de care Alteța sa este îndrăgostit. Tot alături de un englez 100%: noul Mini Cabrio facelift.
Marti, 27 Martie 2018 | Oameni si masini

Patriarhul

Este omul care a pus M-ul în BMW. La propriu. Considerat părintele lui M1, legendarul model sport al mărcii bavareze, și-a construit imaginea unui personaj în jurul sporturilor cu motor. Faceți cunoștință cu Jochen Neerpasch.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru