Audi va avea un designer nou. Massimo Frascella vine de la Jaguar Land Rover

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va avea un designer nou din vara acestui an. Noul designer al mărcii germane este Massimo Frascella, un italian venit de la Jaguar Land Rover. Acesta îl va înlocui pe Marc Lichte.

Constructorul german va avea un nou șef de design din 1 iunie 2024. Este vorba despre Massimo Frascella, un designer italian care vine de la Grupul Jaguar Land Rover. Noul designer al mărcii cu 4 inele îl va înlocui, astfel, pe Marc Lichte. Acesta din urmă este șeful de design al celor de la Audi încă din 2014.

Massimo Frascella, în vârstă de 52 de ani, este absolvent al Institutului de Arte Aplicate și Design de la Torino. El și-a început cariera la Stile Bertone, pentru ca apoi să dețină poziții și în cadrul Ford și Kia. În 2011, Frascella a fost angajat de către Jaguar Land Rover, fiind șeful de design atât al mărcii Jaguar, cât și al mărcii Land Rover.

„Să mă alătur celor de la Audi este un moment foarte special pentru mine”, spune Frascella. „Sunt profund onorat să îmi asum rolul de Chief Creative Officer (designer-șef) și să ghidez o echipă atât de talentată în formarea viitorului mărcii către noi culmi ale inovației și distincției.

Eu cred în puterea emoțională a design-ului de a inspira, conecta și impulsiona schimbarea și sunt aici să hrănesc și să promovez creativitatea ca inima brand-ului nostru”, mai adaugă acesta.

Sub mandatul lui Massimo Frascella, ne putem aștepta la mașini cu un design mai simplu față de modelele ascuțite din prezent.

„Simplitatea este esența abordării mele către design. Sunt pasionat de crearea unor design-uri care sunt lipsite de ornamente de prisos și să nu urmeze doar tendințele. În schimb, ne vom baza pe un limbaj de design atemporal și sofisticat”, mai spune Frascella.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru