Un Lamborghini Huracan al poliției italiene a transportat organe pentru un transplant

de Tiberiu Safta
Joi, 22.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția italiană s-a folosit de un Lamborghini Huracan din dotare pentru a transporta organe unor pacienți care așteptau un transplant de rinichi. Mașina a parcurs puțin sub 570 de kilometri pentru a salva vieți.

Un Lamborghini Huracan din dotarea poliției italiene a fost folosit cu scopul de a salva vieți. Mai exact, poliția a folosit modelul de performanță pentru a transporta organe către doi pacienți internați la spitalele din Modena și Roma, care așteptau un transplant de rinichi.

Cutia cu cele două organe a fost transportată pe o distanță de 569 de kilometri. Mașina a plecat din Padova și s-a oprit mai întâi la Modena, după un parcurs de 168 de kilometri, iar apoi mașina de poliție s-a îndreptat către capitala Italiei pentru a livra și celălalt rinichi. Drumul de la Modena până la Roma a fost de 401 kilometri.

La momentul lansării lui Huracan, Lamborghini a livrat gratuit un exemplar pentru poliția italiană. Un al doilea exemplar, cel folosit pentru această misiune specială, a fost livrat în 2017. Un Huracan din dotarea poliției italiene este echipat special cu o cameră video și cu un defibrilator la bord.

via Motor1

Comentarii (1)

  • N-au găsit un elicopter?… pana și noi avem, sau in fine Arafat… ;))
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru