Politia italiana

Miercuri, 13 Decembrie 2023 | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției italiene

Poliția italiană a primit în dotare un exemplar Lamborghini Urus Performante. Mașina va fi folosită și pentru a transporta organe pentru pacienții care au nevoie de un transplant.
Luni, 04 Decembrie 2023 | General

Poliția italiană va primi 850 de exemplare Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo a anunțat că va livra 850 de exemplare ale SUV-ului Tonale către poliția italiană. Exemplarele vor primi un motor hibrid, iar livrările vor începe din această lună.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Oameni si masini

Un Lamborghini Huracan al poliției italiene a transportat organe pentru un transplant

Poliția italiană s-a folosit de un Lamborghini Huracan din dotare pentru a transporta organe unor pacienți care așteptau un transplant de rinichi. Mașina a parcurs puțin sub 570 de kilometri pentru a salva vieți.
Marti, 27 Septembrie 2022 | General

Poliția din Italia rămâne fidelă Alfa Romeo: 450 de exemplare Giulia în „uniformă”

Poliția din Italia își va mări parcul auto cu încă 450 de exemplare Alfa Romeo Giulia până la finalul anului. Modelul destinat poliției italiene are un motor de 200 de cai putere și atinge o viteză maximă de 235 km/h.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | General

Poliția italiană își mai trece în cont un supercar: un Ferrari 458 Italia Spider, confiscat de la o grupare mafiotă

Poliția din Milano a confiscat un Ferrari 458 Italia Spider de la o grupare mafiotă. în loc să trimită supercarul la casat, polițiștii i-au găsit mașinii o întrebuințare mai bună.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Economic

După ce a cumpărat 4000 de exemplare Seat Leon, poliția italiană încearcă să se revanșeze față de producția locală: Renegade, Giulietta și Giulia pentru forțele de ordine

Poliția italiană a anunțat adăugarea unor mașini de producție locală pentru flota sa de intervenție. Jeep Renegade, Alfa Romeo Giulia și Giulietta au fost alese de forțele de ordine.
Vineri, 22 Iulie 2011 | General

Italia: Două exemplare Lotus Evora S pentru Carabinieri

Carabinerii italieni vor folosi vreme de doi ani două exemplare Lotus Evora S. Modelul britanic va fi folosit la Roma şi la Milano.

Tag-uri similare

Lotus, Lotus Evora S, politia italiana, Carabineri, Lotus Evora S Carabinieri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru