Poliția italiană va primi 850 de exemplare Alfa Romeo Tonale

de Tiberiu Safta
Luni, 04.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a anunțat că va livra 850 de exemplare ale SUV-ului Tonale către poliția italiană. Exemplarele vor primi un motor hibrid, iar livrările vor începe din această lună.

Noua Alfa Romeo Tonale pare să devină un model foarte apreciat de forțele de ordine italiene. Mai devreme în acest an, constructorul italian a anunțat că va livra 400 de exemplare ale noului SUV către Carabinieri, echivalentul italian al Jandarmeriei.

Acum, modelul urmează să facă parte și din flota poliției italiene. Alfa Romeo a anunțat că va livra 850 de exemplare ale acestui model către celebra Polizia începând din decembrie. Exemplarele care vor face parte din dotarea poliției italiene vor fi echipate cu motorul hibrid de 1.5 litri și 163 de cai putere, cuplat la o cutie automată cu 7 trepte.

Alături de asta, exemplarele destinate poliției italiene vor fi dotate și cu un pachet special de protecție pentru exterior, precum și cu tehnologia Mercurio Extended care va duce la verificări mai rapide în timpul operațiunilor.

via Alfa Romeo

Comentarii (4)

  • Octavian
    Italienii cum or organiza licitatiile ca sa cumpere "PRODOTTO IN ITALIA" ?!
    Noi a trebuit sa cumparam „HERGESTELLT IN DEUTSCHLAND“
    2 2
  • Sunt asa de urate ca le mai ia doar Politia? :)
    4 2
  • Trilulilu
    @MarS adevărul este că sunt urâte
    2 2
  • Samurai
    Le da la Politie ,ca nu le cumpara nimeni.R.I.P
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru