Lotus

Marti, 28 Noiembrie | Industrie

Lotus a dezvoltat o stație de încărcare de 450 kW: 142 km autonomie în 5 minute

Constructorul britanic de automobile a dezvoltat o stație ultra-rapidă de încărcare pentru mașinile electrice. Aceasta are o putere de până la 450 kW.
Vineri, 08 Septembrie | Modele noi

Noul Lotus Emeya, primul sedan electric al mărcii: propulsor de 918 cai putere

Lotus a lansat oficial noul Emeya, primul sedan de concepție proprie al mărcii britanice și care este și electric. Noul model promite un nivel înalt de performanțe, mulțumită unui propulsor care dezvoltă 918 cai putere.
Miercuri, 30 August | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lotus Emeya, un sedan electric cu până la 900 CP

Lotus a publicat câteva imagini sugestive noi cu viitorul Emeya, numele final al lui Type 133. Noul model este un sedan electric de performanță, care ar putea primi un motor de 900 de cai putere. Prezentarea va avea loc la toamnă.
Joi, 13 Iulie | Modele noi

Lotus Emira: versiune nouă cu motor cu 4 cilindri și 360 de cai putere

Lotus a prezentat oficial o nouă versiune pentru Emira. Modelul de performanță primește acum un motor cu 4 cilindri de origine Mercedes-AMG și care dezvoltă 360 de cai putere, fiind cel mai puternic motor cu 4 cilindri montat pe un model Lotus.
Marti, 27 Iunie | General

Lotus deschide comenzile pentru SUV-ul electric Eletre în Europa. Start de la 95.000 de euro

Lotus a deschis oficial comenzile pentru SUV-ul electric de performanță Eletre în Europa. Noul model cu zero emisii va fi disponibil în 3 versiuni, iar prețul de pornire este de aproximativ 95.000 de euro.
Miercuri, 14 Iunie | Concepte

Faceți cunoștință cu Nyobolt EV, o mașină sport electrică: baterie cu încărcare în 6 minute

Compania britanică Nyobolt a dezvăluit un concept al unei mașini sport electrice, inspirat de prima generație Lotus Elise. Conceptul aduce o baterie revoluționară, care poate fi încărcată de la gol la 100% în doar 6 minute.
Marti, 23 Mai | Industrie

Alpine și Lotus pun capăt colaborării lor pentru o viitoare mașină sport electrică

Potrivit celor mai noi informații, parteneriatul dintre Alpine și Lotus pentru o viitoare mașină sport electrică a luat sfârșit. Anunțul a fost confirmat de către ambele mărci, care s-au despărțit pe cale amiabilă.
Luni, 22 Mai | Modele noi

Noul Lotus Type 133 va fi un rival electric pentru Porsche Taycan: autonomie de 643 de kilometri

Potrivit celor mai noi informații, viitorul sedan electric de performanță Lotus Type 133 va fi lansat în a doua jumătate a lui 2023. Noul model promite să fie un rival pentru Porsche Taycan și va avea o baterie ce îi va permite berlinei britanice de performanță să parcurgă 643 de kilometri cu o singură încărcare.
Joi, 19 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Alpine ar putea utiliza arhitectura Lotus pentru viitoarele SUV-uri coupe cu zero emisii

Potrivit celor mai recente informații, francezii de la Alpine ar putea utiliza arhitectura Lotus pentru viitoarele sale SUV-uri coupe cu zero emisii. Acestea ar urma să fie situate în aceleași segmente cu Porsche Macan și Cayenne.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Modele noi

Lotus dezvăluie prețurile noului SUV electric Eletre: start de la 95.900 de euro în Germania

Lotus a publicat oficial prețurile noului SUV electric Eletre, primul SUV al mărcii britanice. Noul model pleacă de la 95.990 de euro în Germania. Totodată, Lotus a dezvăluit și trei versiuni ale noului model: Eletre, Eletre S și Eletre R. Cea mai puternică versiune are un propulsor de 905 cai putere.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Lotus Evija Fittipaldi: producție limitată și aluminiu reciclat dintr-un monopost de F1

Lotus a publicat primele imagini și informații despre noua ediție specială Evija Fittipaldi. Producția este limitată la doar 8 exemplare și, deloc surprinzător, toate au fost deja vândute.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Industrie

Primul exemplar Lotus Eletre a fost construit la uzina din Wuhan. Producția în masă va debuta în 2023

Exemplarul cu numărul 1 al noului Lotus Eletre, primul SUV electric al mărcii, a ieșit de pe porțile uzinei din Wuhan, China. Producția în masă a noului model va debuta în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Mai 2022 | Industrie

Ambiții mari pentru Lotus: vrea să vândă 100.000 de mașini anual până în 2028

Constructorul britanic de automobile vrea să comercializeze 100.000 de mașini anual, până în 2028. La finalul lunii martie, Lotus a lansat oficial noul SUV electric Eletre.
Joi, 31 Martie 2022 | Modele noi

Noul SUV electric Lotus Eletre ar putea cântări două tone. Pe viitor, versiune cu 900 CP

Potrivit informațiilor apărute în presă, noul SUV electric Lotus Eletre ar avea o masă proprie de 2.000 de kilograme. Totodată, acesta ar urma să primească pe viitor o versiune cu trei motoare electrice și 900 CP.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Modele noi

Lotus prezintă noul SUV electric Eletre: cel puțin 600 CP și 600 km autonomie

Lotus a lansat oficial noul SUV electric Eletre (un cuvânt provenit din limba maghiară). Acesta va avea cel puțin 600 de cai putere, iar producătorul britanic declară o autonomie de aproximativ 600 de kilometri.
Luni, 28 Martie 2022 | Modele noi

Viitorul SUV electric Lotus va fi denumit Eletre. Debutează în 29 martie

Constructorul britanic de automobile confirmă că primul său SUV cu zero emisii va fi denumit Eletre. Debutul este programat pentru data de 29 martie.
Joi, 17 Martie 2022 | Modele noi

Detalii complete Lotus Emira First Edition, versiunea entry-level: motorul cu patru cilindri dezvoltă 365 CP

Lotus Emira First Edition poate fi comandat și într-o versiune entry-level, echipată cu un motor de 2.0 litri, cu patru cilindri, de proveniență Mercedes-AMG. În cazul modelului britanic, unitatea dezvoltă 365 de cai putere.
Marti, 01 Martie 2022 | Modele noi

Viitorul SUV electric Lotus va debuta în 29 martie. Va fi produs în China

Constructorul britanic de mașini sport a anunțat că va prezenta primul său SUV din istorie în 29 martie. Modelul, cunoscut sub numele de cod Type 132, va avea un propulsor electric și va fi produs în China la uzina din Wuhan.
Luni, 21 Februarie 2022 | Modele noi

Noi clipuri teaser cu viitorul SUV electric Lotus. Prezentare în 2022

Constructorul britanic de automobile a publicat două noi teasere cu viitorul său crossover electric, denumit momentan Type 132. Acesta va fi prezentat pe parcursul acestui an.
Joi, 10 Februarie 2022 | Industrie

După modelul Bentley și Lamborghini, Lotus își creează propria divizie de personalizare: Lotus Advanced Performance

Constructorul britanic de mașini sport și-a inaugurat propria divizie de performanță, numită Lotus Advanced Performance (LAP). Divizia se va ocupa de crearea unor versiuni de performanță a modelelor de serie Lotus și va mai oferi servicii de personalizare pentru clienți, precum și cursuri de pilotaj.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru