Lotus

Joi, 17 Martie 2022 | Modele noi

Detalii complete Lotus Emira First Edition, versiunea entry-level: motorul cu patru cilindri dezvoltă 365 CP

Lotus Emira First Edition poate fi comandat și într-o versiune entry-level, echipată cu un motor de 2.0 litri, cu patru cilindri, de proveniență Mercedes-AMG. În cazul modelului britanic, unitatea dezvoltă 365 de cai putere.
Marti, 01 Martie 2022 | Modele noi

Viitorul SUV electric Lotus va debuta în 29 martie. Va fi produs în China

Constructorul britanic de mașini sport a anunțat că va prezenta primul său SUV din istorie în 29 martie. Modelul, cunoscut sub numele de cod Type 132, va avea un propulsor electric și va fi produs în China la uzina din Wuhan.
Luni, 21 Februarie 2022 | Modele noi

Noi clipuri teaser cu viitorul SUV electric Lotus. Prezentare în 2022

Constructorul britanic de automobile a publicat două noi teasere cu viitorul său crossover electric, denumit momentan Type 132. Acesta va fi prezentat pe parcursul acestui an.
Joi, 10 Februarie 2022 | Industrie

După modelul Bentley și Lamborghini, Lotus își creează propria divizie de personalizare: Lotus Advanced Performance

Constructorul britanic de mașini sport și-a inaugurat propria divizie de performanță, numită Lotus Advanced Performance (LAP). Divizia se va ocupa de crearea unor versiuni de performanță a modelelor de serie Lotus și va mai oferi servicii de personalizare pentru clienți, precum și cursuri de pilotaj.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Modele noi

Lotus: Schiță de design cu viitorul model sport electric al companiei. Debut în 2026

Lotus și Britishvolt vor colabora pentru dezvoltarea de baterii și tehnologii pentru mașinile cu zero emisii. Acesta vor fi integrate și într-un viitor model sport, electric, al producătorului englez. Prezentarea ar putea avea loc în 2026
Vineri, 24 Decembrie 2021 | Industrie

Sfârșit de epocă pentru Lotus. Ultimele exemplare Elise, Exige și Evora au ieșit pe porțile fabricii

Ultimele exemplare Elise, Exige și Evora au ieșit pe porțile fabricii Lotus. Astfel, se încheie o epocă pentru constructorul britanic. Modelul Emira, care va fi și ultimul Lotus cu motor termic, va înlocui vechile modele.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Un nou teaser cu viitorul SUV electric Lotus: "Tehnologia LIDAR va fi ochii mașinii"

Constructorul britanic de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul SUV electric denumit momentan Type 132. Acesta va beneficia de tehnologia LIDAR care, potrivit Lotus, "va fi ochii mașinii".
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul SUV electric Lotus. Debutează în 2022

Constructorul britanic de automobile a publicat prima imagine teaser cu viitorul său SUV electric. Momentan este cunoscut sub numele de cod Type 132, iar debutul este programat pentru anul viitor.
Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Industrie

Lotus prezintă noua platformă electrică E-Sports: poate suporta până la 884 de cai putere

Noua arhitectură electrică E-Sports este fructul colaborării dintre Lotus și Alpine. Primul model, dezvoltat pe această platformă, va debuta în 2026.
Luni, 20 Septembrie 2021 | Modele noi

Detalii complete Lotus Emira First Edition: 400 CP și 0-100 km/h în 4.2 secunde

Constructorul britanic de automobile a publicat detaliile tehnice complete pentru modelul Emira First Edition. Echipat cu un motor V6 de 3.5 litri, supraalimentat, acesta dispune de 400 CP și este capabil să atingă 100 de km/h în 4.2 secunde.
Marti, 31 August 2021 | Industrie

Lotus: 4 noi modele electrice până în 2026, inclusiv un SUV cu zero emisii care va debuta în 2022

Constructorul britanic de automobile a anunțat că va lansa nu mai puțin de patru modele cu zero emisii în următorii cinci ani, inclusiv un SUV cu zero emisii care va debuta pe parcursul anului viitor.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Modele noi

Ultimul Lotus pe benzină este aici: Emira are motor de la Mercedes-AMG și costă 72.000 de euro

Lotus prezintă noul Emira, ultimul său model “tradițional” înainte de trecerea la o gamă de vehicule 100% electrice. Emira beneficiază în premieră de un propulsor de la Mercedes-AMG, dezvoltă până la 400 de cai putere și are un preț de pornire de circa 72.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Iulie 2021 | Modele noi

Teaser video cu ultimul Lotus cu motor pe benzină. Debutează în 6 iulie

Constructorul britanic de automobile a publicat un nou teaser, poate ultimul, cu Emira. Ultimul Lotus cu motor pe benzină debutează oficial în 6 iulie.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Lotus vrea să devină brand 100% electric până în 2028

Cu un sprijin financiar considerabil din partea proprietarilor chinezi, Lotus își propune să devină un brand 100% electric până în 2028.
Marti, 27 Aprilie 2021 | Industrie

Ultimul Lotus cu motor pe benzină va fi numit Emira: prezentare oficială în 6 iulie

Emira este numele viitorului model pe care Lotus îl va prezenta oficial în data de 6 iulie. Britanicii confirmă că Emira va fi și ultimul lor model cu motorizări “tradiționale”.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Industrie

Final de epocă la Lotus: Evora, Exige și Elise ies din producție și trei modele noi așteaptă să fie lansate

Modele precum Evora, Exige și Elise vor ieși anul acesta din producție, marcând finalul unei ere pentru Lotus. Britanicii pregătesc însă trei modele noi, ce vor fi lansate în anii următori.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

Lotus pregătește ultimul său model cu motor pe benzină: britanicii vor o gamă doar cu electrice

Ultimul model Lotus cu motor pe benzină va fi prezentat în cursul acestui an, după care britanicii se vor concentra pe formarea unei game doar cu mașini 100% electrice.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Modele noi

Lotus pregătește un SUV electric cu autonomie de 600 de kilometri și 750 de cai putere: lansare estimată în 2022

Lotus pregătește în prezent un SUV electric ce va dezvolta 750 de cai putere și va avea o autonomie de circa 600 de kilometri. Presa britanică susține că lansarea primului SUV electric Lotus va avea loc în 2022.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Lotus va dezvolta o platformă pentru mașini electrice cu bani de la guvernul britanic: constructorul va renunța la motoarele termice

Lotus a anunțat că a obținut o finanțare din partea guvernului britanic pentru a dezvolta o platformă pentru mașini electrice. Constructorul va mai lansa un singur model cu motor pe benzină, după care se va concentra exclusiv pe dezvoltarea unei game de mașini electrice.
Luni, 24 August 2020 | Masini electrice si hibride

Livrările hypercar-ului Lotus Evija, amânate cu cel puțin 5 luni: întârzieri din cauza pandemiei

Lotus a amânat livrările hypercar-ului electric Evija cu cel puțin 5 luni, după ce programul de testare a fost întârziat de restricțiile impuse în contextul pandemiei. Primele unități Lotus Evija ar urma să ajungă la clienți la jumătatea anului viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru