Alpine și Lotus pun capăt colaborării lor pentru o viitoare mașină sport electrică

de Tiberiu Safta
Marti, 23.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai noi informații, parteneriatul dintre Alpine și Lotus pentru o viitoare mașină sport electrică a luat sfârșit. Anunțul a fost confirmat de către ambele mărci, care s-au despărțit pe cale amiabilă.

În 2021, Alpine și Lotus au încheiat un parteneriat special care prevedea dezvoltarea unui viitor model de performanță electric. Din păcate, însă, cele două companii au anunțat acum că au renunțat la acest proiect, inclusiv la acest parteneriat exclusiv.

Motivul pentru care parteneriatul a fost dizolvat nu a fost specificat cu exactitate. Potrivit informațiilor din presă, se pare că Lotus ar fi decis să renunțe la acest proiect, urmând ca Alpine să confirme sfârșitul acestei colaborări. Trebuie menționat că cele două mărci s-au despărțit pe cale amiabilă doar cu privire la acest proiect.

Este probabil ca Alpine și Lotus să continue colaborarea lor cu privire la dezvoltarea unor modele de dimensiuni mai mari, și acestea electrice. Mai devreme în acest an, au apărut informații că Alpine va lansa două SUV-uri bazate pe arhitectura Lotus.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru