După ce a cumpărat 4000 de exemplare Seat Leon, poliția italiană încearcă să se revanșeze față de producția locală: Renegade, Giulietta și Giulia pentru forțele de ordine

de Bogdan Mirică
Miercuri, 14.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția italiană a anunțat adăugarea unor mașini de producție locală pentru flota sa de intervenție. Jeep Renegade, Alfa Romeo Giulia și Giulietta au fost alese de forțele de ordine.

Pe la mijlocul anului 2015 vă anunțam că poliția italiană a trădat industria auto locală și a achiziționat 4000 de exemplare Seat Leon. Decizia a fost luată pentru că brandurile locale aflate sub umbrela Fiat nu puteau oferi alternative suficient de bune și de noi.

Acum, poliția italiană pare că încearcă să își mai spele din păcate și anunță adăugarea unor mașini produse în interiorul Peninsulei. Este vorba despre un Jeep Renegade produs la uzina din Melfi, echipat cu un motor de 2.0 litri și 120 de cai putere, echipat cu tracțiune integrală.

Esential 280 de cai putere oferă exemplarul Alfa Romeo Giulia primit de poliția italiană.
Flotei de intervenție i se adaugă o Alfa Romeo Giulietta, un model care se află deja de o vreme îndelungată pe piață. Din fericire, forțele de ordine primesc și un Alfa Romeo Giulia, cu un motor generos de 280 de cai putere și 400 de Nm. Este al treilea exemplar Giulia după ce poliția a primit la începutul acestui an alte două versiuni Quadrifoglio Verde, cu motorul de 510 cai putere.

Pe lângă culorile specifice poliției italiene, toate mașinile primesc girofar, sirenă și tot echipamentul necesar pentru o echipă de intervenție.

Din păcate, cele câteva unități alese de poliție nu înseamnă mai nimic pentru Alianța Fiat-Chrysler, care și-ar fi dorit probabil o comandă de 4000 de unități, similară celei primite de Seat.

Comentarii (4)

  • cum mai sta alfa cu fiabilitatea, tot varza?
    5 10
  • johnny
    sta bine, varza-i SEAT si VW
    8 5
  • http://d1arsn5g9mfrlq.cloudfront.net/sites/default/files/2016_vds_rank_1.jpg

    Fiabilitatea Jeep...
    0 4
  • johnny
    @ andi
    destul de nereprezentativ studiul atat vreme cat se refera la modele vechi si de multe ori chestionarele sunt completat de persoane care nu detin modelul la care fac referire
    Drept urmare scion este cotat prost pe cand Toyota sta foarte bine, in realitate ele fiind aceeasi marca.
    Mult iubitul VW e cotat ca si Fiat
    Total aberant sa cotezi Volvi ca si mediocru, BMW la fel si rahaturile americane marca GM in fruntea clasamentului
    Chiar asta sa fie realitatea?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru