Chinezii de la Haval au lansat un SUV care seamănă izbitor cu Jeep Renegade

de Tiberiu Safta
Marti, 12.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania chineză Haval a lansat un SUV nou, numit Cool Dog. Designul noului model este inspirat după Jeep Renegade și vine echipat cu un motor de 184 de cai putere. Noul model este disponibil doar în China.

Chinezii de la Haval au lansat un SUV nou, care seamănă puternic cu Jeep Renegade. Noul model se numește Cool Dog și este un SUV de dimensiuni compacte disponibil doar pe piața auto din China.

Haval Cool Dog măsoară 4520 de milimetri în lungime, 1875 de milimetri în lățime, 1745 de milimetri în înălțime și are un ampatament de 2710 milimetri. În ceea ce privește aspectul lui Cool Dog, partea din față se apropie destul de mult de designul lui Jeep Renegade, cu farurile rotunde și cu o grilă care conține numeroase inserții. Tot aici avem și un scut de protecție sub bara față, alături de protecții din plastic la aripi și praguri.

Portierele sunt ușor sculptate, iar aripile sunt evazate pentru a oferi un aspect tipic al unei mașini de teren. Exteriorul este completat de jante cu 5 spițe. La interior avem un instrumentar digital, un sistem multimedia cu ecran de 12.3 inch și scaune vopsite în culori two-tone. Volanul aduce aminte de modelele Land Rover, iar, opțional, clienții pot opta și pentru accente negre lucioase sau de carbon.

Sub capotă, Haval Cool Dog vine echipat cu doar un singur motor pe benzină.

Propulsorul de 1.5 litri cu 4 cilindri, turbo, dezvoltă 184 de cai putere și 275 Nm. Motorul este cuplat la o cutie automată cu 7 trepte, iar puterea este transmisă către roțile față sau către toate roțile.

Noul Haval Cool Dog este disponibil doar în China, la un preț de pornire echivalent cu 17.700 de euro.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • Sunteți penibili.Pa
    9 3
  • AM Renegade
    Haval seamănă cu Jeep Renegade cum seamănă gâsca cu găina.

    Sunteți siguri că automobilul reprezintă obiectul vostru de activitate?
    10 1
  • GWM - din care face parte marca Haval - este un un constructor auto foarte apreciat

    Haval H9, Tank 300, Tank 500 pick-up urile sunt masini exceptionale, cu nimic mai prejos fata de cazanele europene vandute la supra pret, vedeti ca nu mai e anul 2005, este 2022 iar industria auto din China este cea mai dinamica din lume la momentul asta
    6 3
  • Halal, cea mai apreciată marca. Și dinamică.
    4 3
  • Mircea Badea
    hamalul asta e mai ieftin decat duster si matura cu el la toate capitolele.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru