China

Vineri, 16 Februarie | Industrie

Rusia a început să producă Citroen C5 Aircross cu piese venite din China

Citroen C5 Aircross a început să fie produs în Rusia cu ajutorul pieselor venite din China. Uzina de la Kaluga, care aparține Grupului Stellantis, dar asupra căreia nu mai are niciun control, va produce acest model cu ajutorul celor de la Dongfeng prin importuri paralele.
Joi, 15 Februarie | Masini electrice si hibride

Chinezii continuă expansiunea: BYD vrea să construiască o fabrică de mașini electrice în Mexic

Compania chineză BYD și-a exprimat intenția de a construi o nouă fabrică de mașini electrice. Aceasta va fi construită în Mexic, lucru care ar duce la expansiunea mărcii pe piața nord-americană.
Luni, 12 Februarie | Economic

Volkswagen câștigă teren în China. A fost cea mai bine vândută marcă în ianuarie

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă pe piața din China în luna ianuarie. Constructorul german a reușit să depășească marca chineză BYD.
Vineri, 09 Februarie | Industrie

SUA vrea să restricționeze importurile de mașini chinezești

Administrația prezidențială a Statelor Unite dorește să impună restricții asupra importurilor de mașini chinezești. Asemenea restricții ar putea fi aplicate în această țară din cauza îngrijorărilor cu privire la protecția datelor.
Joi, 01 Februarie | General

Șeful Renault: vrem o politică industrială care să apere Europa de companiile chinezești

Luca de Meo, șeful Grupului Renault și președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, a îndemnat la o nouă politică industrială în Europa. El a avertizat că industria auto europeană este pusă în pericol de companiile venite din China, dar și de Tesla.
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Honda critică mașinile electrice din China: „Au un design superficial”

Daisuke Tsutamori, directorul de design al mașinilor electrice Honda, a criticat modelele cu zero emisii lansate de producătorii chinezi. Acesta critică design-ul mașinilor electrice din China, spunând că este superficial.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Chinezii lansează un rival pentru Tesla Model S Plaid: preț de 127.600 de euro

Compania chineză YangWang, noua divizie de mașini de lux a celor de la BYD, a lansat o nouă berlină electrică de performanță. Noul model promite să fie un rival pentru Tesla Model S Plaid, iar propulsorul său electric dezvoltă 1020 de cai putere.
Miercuri, 10 Ianuarie | Industrie

China este cel mai mare exportator de mașini. A depășit Japonia

Potrivit estimărilor, China tocmai a devenit cel mai mare exportator de mașini, depășind Japonia. Cel mai mare succes pentru industria auto chineză este, fără îndoială, BYD.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Industrie

Nissan va dezvolta și produce mașini electrice în China

Nissan a anunțat că a încheiat un parteneriat cu o universitate din China pentru dezvoltarea unor viitoare mașini electrice în țara asiatică. Această măsură este luată pentru a crește competitivitatea mărcii nipone în segmentul electricelor.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Zeekr au livrat prima lor mașină electrică în Europa. Start de la 59.500 de euro

Compania chineză Zeekr a livrat primul său model electric în Europa. Este vorba despre modelul 001 Shooting Brake, care pornește de la 59.500 de euro.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | Modele noi

O nouă berlină electrică din China: televizor pentru pasagerii spate și detectarea problemelor de sănătate

Compania chineză Skyworth a dezvăluit un nou model electric pentru piața locală. Acesta este un sedan premium de clasă medie care vine echipat cu un televizor pentru pasagerii din spate, dar și cu un sistem inteligent care poate depista problemele de sănătate ale ocupanților.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Industrie

Volkswagen va lansa o nouă platformă pentru mașini electrice accesibile destinate Chinei

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen va lansa o nouă platformă dedicată mașinilor electrice accesibile pentru piața din China. Noua arhitectură va sta la baza a 4 modele viitoare, care vor costa mai puțin de 22.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Octombrie 2023 | Industrie

Stellantis anunță o nouă strategie în lupta cu producătorii chinezi: va lansa 7 modele accesibile

Stellantis a anunțat o nouă strategie în lupta cu producătorii chinezi. Grupul multinațional va lansa nu mai puțin de 7 modele noi, care vor fi accesibile și care vor fi bazate pe o platformă nouă.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Viitorul Fiat Panda electric promite să le pună bețe în roate producătorilor chinezi

Potrivit lui Olivier Francois, CEO-ul Fiat, viitoarea generație Panda va fi concepută special pentru a fi un concurent dificil pentru producătorii chinezi prezenți în Europa. Noua generație a modelului de oraș va fi electrică și va costa circa 25.000 de euro.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Industrie

Chinezii continuă ofensiva în Europa: trei mărci noi, lansate până în 2025

Compania chineză Chery Automobile și-a anunțat planuri noi de extindere pe piața din Europa. Până la finalul lui 2025, această companie va lansa 3 mărci noi pe piață, care se vor concentra pe SUV-uri.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă o mașină sport electrică de 38.000 de euro cu design inspirat de Tesla Roadster

Compania chineză Small Sports Car a publicat imagini oficiale cu un model de performanță electric nou. Botezat SC-01, noul model aduce un propulsor electric de 435 de cai putere și promite un preț echivalent cu circa 38.000 de euro.
Joi, 07 Septembrie 2023 | General

Volkswagen schimbă strategia în lupta cu producătorii chinezi: dezvoltarea unei mașini se va face în 3 ani

Volkswagen a anunțat o nouă strategie în încercarea de a contracara ofensiva producătorilor chinezi de mașini electrice. Noua strategie constă într-un timp de dezvoltare mai rapid, dar care este și mai eficient în același timp.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla: două milioane de mașini electrice produse în China

Uzina Tesla din Shanghai a atins borna de 2 milioane de mașini construite. Cea mai mare fabrică de mașini electrice din lume produce modelele Tesla Model 3 și Model Y.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Chinezii au prezentat la Munchen un model electric dezvoltat împreună cu Huawei: autonomie de 700 km

Compania chineză Avatr a dezvăluit oficial modelul electric Avatr 12 în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Noul model este dezvoltat împreună cu Huawei și CATL, iar acesta oferă propulsoare electrice cu puteri până la 578 de cai putere.
Joi, 17 August 2023 | Industrie

China, cel mai mare exportator auto la nivel global. A depășit Japonia

China a depășit Japonia, în primul semestru din 2023, și a devenit cel mai mare exportator de automobile la nivel global. La finalul anului trecut, China a trecut pe locul 2 în fața Germaniei.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru