China

Marti, 30 Mai | Modele noi

Noul Cadillac GT4, un SUV coupe cu un preț echivalent de 29.000 de euro

Cadillac a dezvăluit un nou model destinat exclusiv pentru piața din China. Noul model se numește GT4 și este un SUV coupe de dimensiuni compacte. Prețul de pornire al noului model este echivalentul a circa 29.000 de euro.
Marti, 30 Mai | Modele noi

Noul Cadillac CT6, o berlină de lux pentru China. Preț echivalent de 47.400 de euro

Cadillac a lansat noua sa berlină CT6 destinată exclusiv pieței auto din China. Noul model de lux al americanilor primește un motor relativ mic, de 233 de cai putere, însă primește tehnologie nouă la bord, cum ar fi un ecran de 33 de inch.
Duminica, 28 Mai | Industrie

Peste 50% din mașinile electrice vândute în 2022 au fost chinezești

Piața auto chineză, cea mai mare la nivel mondial, are și cel mai mare apetit pentru mașini electrice. Datele financiare ale anului 2022 arată că peste jumătate din toate mașinile electrice vândute global au fost comercializate de companii din China.
Duminica, 21 Mai | Economic

China depășește Japonia și devine cel mai mare exportator de automobile din lume în 2023

Potrivit unor date oficiale noi, China a devenit cel mai mare exportator de automobile la nivel mondial în primul trimestru din acest an. Astfel, China a reușit să depășească Japonia pentru prima dată la acest capitol.
Vineri, 05 Mai | Industrie

Chinezii vor să lanseze în Europa modele electrice sub 30.000 de euro

Compania chineză Nio și-a anunțat planurile de a lansa în Europa mai multe modele electrice care să coste sub 30.000 de euro. Pentru asta, producătorul chinez va înființa două brand-uri separate.
Joi, 20 Aprilie | Modele noi

Chinezii revoluționează piața electricelor: SUV cu 750 km autonomie și preț de 31.800 euro

Xpeng a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul G6, un SUV coupe electric de clasă medie. Noul model promite o autonomie de 755 de kilometri cu o singură încărcare și este desenat de un scriitor de cărți SF.
Miercuri, 19 Aprilie | Concepte

Nissan Pathfinder renaște sub forma unui concept cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul Pathfinder, o mașină care anunță un nou model de serie pentru piața din China. Conceptul diferă de modelul Pathfinder de specificație americană și va fi transformat într-un SUV de serie cu 7 locuri.
Miercuri, 19 Aprilie | Modele noi

BMW lansează versiuni cu ampatament mărit pentru X1 și iX1

BMW a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai versiuni alungite pentru SUV-urile X1 și iX1. Noile modele cu ampatament mai lung sunt disponibile doar pentru piața din China.
Luni, 27 Martie | Industrie

Un nou producător chinez aterizează în Europa. Va lansa 5 modele electrice noi până în 2025

Chinezii de la Zeekr urmează să ajungă oficial pe piața din Europa la finalul acestui an. Producătorul de mașini electrice spune că va lansa nu mai puțin de 5 modele electrice noi până la jumătatea deceniului.
Marti, 28 Februarie | Modele noi

Chinezii prezintă Jetour Traveller, un SUV hibrid de 20.000 de euro, desenat de un designer Porsche

Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.
Miercuri, 08 Februarie | Industrie

Chinezii de la BYD vor să construiască o fabrică de mașini electrice în Europa

Compania chineză BYD, unul dintre cei mai mari constructori de automobile din țara asiatică, dorește să se extindă în Europa și să deschidă o fabrică nouă pe Bătrânul Continent. Anterior, constructorul chinez era în cărți pentru posibila preluare a unei uzine Ford din Germania.
Marti, 07 Februarie | Modele noi

Chinezii vor să-i ademenească pe europeni cu electrice noi: XPeng P7 și G9

Noile modele electrice XPeng P7 și G9, două modele venite din China, au ajuns în Europa. Cu aceste mașini, constructorul asiatic dorește să se impună serios în câteva dintre marile piețe auto de pe Bătrânul Continent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Februarie | Modele noi

Chinezii de la Geely riscă un conflict cu Fiat și lansează modelul Panda Mini

Constructorul chinez Geely a dezvăluit oficial un nou model de oraș electric, botezat Panda Mini. Noua mașină, vândută în China, ar putea cauza un conflict cu Fiat din cauza numelui.
Vineri, 27 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Xpeng își întăresc poziția în Europa. Vor lansa două electrice noi în februarie

Chinezii de la Xpeng continuă extinderea în Europa. De această dată, marca asiatică promite lansarea a două modele cu zero emisii în 3 februarie.
Marti, 17 Ianuarie | Modele noi

Ferrari Roma: un exemplar neobișnuit, cu set de ceai și un pachet de trabucuri

Ferrari a dezvăluit un exemplar special pentru modelul Roma. Acesta este destinat unui client din China și aduce o vopsea specială, precum și mai multe dotări interesante. Printre ele se numără un set de ceai și chiar un pachet de trabucuri.
Marti, 17 Ianuarie | Industrie

China devine al doilea cel mai mare exportator de automobile la nivel global. A depășit Germania

În 2022, China a exportat 3.11 milioane de vehicule, un rezultat care poziționează țara asiatică pe locul 2 în topul celor mai mari exportatori de automobile la nivel global. Japonia este, încă, lider.
Marti, 10 Ianuarie | Economic

STUDIU: Peste 800.000 de mașini produse în China vor fi importate în Europa, în 2025

Potrivit unui nou studiu, peste 800.000 de automobile produse în China ar urma să fie importate în Europa, în anul 2025. Astfel, Bătrânul Continent are șanse mari de a deveni un importator net de automobile produse în țara asiatică.
Luni, 09 Ianuarie | Modele noi

Chinezii lansează un nou brand de mașini electrice de lux: primele modele, un SUV și un supercar de peste 1000 CP fiecare

Compania chineză BYD a lansat o nouă marcă dedicată mașinilor electrice de lux și de performanță. Aceasta se numește YangWang și a lansat deja primele sale modele: un SUV de lux numit U8 și un supercar botezat U9. Ambele modele oferă propulsoare electrice de peste 1000 de cai putere.
Duminica, 08 Ianuarie | Industrie

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: "Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă"

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este îngrijorat de producătorii auto prezenți în Europa. Potrivit acestuia, dacă politicienii de pe Bătrânul Continent nu găsesc o soluție, va urma o "luptă teribilă".
Marti, 03 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Chinezii ne promit noi cifre impresionante pentru mașinilor lor electrice: autonomie de până la 1.032 de kilometri

Zeekr, brand-ul electric premium al chinezilor de la Geely, anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul 001. Mulțumită unei baterii opționale, mașina poate parcurge până la 1.032 de kilometri cu o singură încărcare, în ciclul chinez CLTC.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru