China

Luni, 22 Iulie | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Zeekr ar putea construi mașini electrice în Europa

Compania chineză Zeekr ia în calcul posibilitatea de a produce mașini electrice în Europa. În acest fel, ar scăpa de taxele vamale impuse de Uniunea Europeană.
Miercuri, 17 Iulie | Industrie

Guvernul italian va permite producătorilor chinezi să preia o parte din fostele mărci deținute de Stellantis

Guvernul italian ar urma să permită în curând producătorilor din China să preia o parte din fostele mărci italiene deținute de Stellantis. Scopul inițiativei este acela de a-i încuraja pe acești producători să construiască fabrici noi în Italia.
Luni, 08 Iulie | Masini electrice si hibride

Rezultatele investigației Comisiei Europene: guvernul Chinei oferă avantaje către producătorii de mașini electrice

Potrivit rezultatelor apărute în urma finalizării unei anchete demarate de Comisia Europeană, guvernul chinez oferă numeroase avantaje producătorilor de mașini electrice din această țară pentru a se impune în mai multe piețe din lume. Printre avantaje se numără subvenții generoase și baterii cumpărate la prețuri ieftine.
Miercuri, 03 Iulie | Tehnologie

Chinezii au creat o baterie care rezistă un milion de kilometri

Compania chineză Geely a produs o baterie nouă de tip LFP. Această baterie poate rezista un milion de kilometri și își păstrează peste 90% din capacitate la temperaturi mai mici de -30 de grade Celsius.
Luni, 01 Iulie | Economic

STUDIU: Producătorii chinezi vor reprezenta 33% din piața auto mondială până în 2030

Un studiu realizat de o firmă americană de consultanță arată că mașinile chinezești vor reprezenta 33% din piața auto mondială până la finalul actualului deceniu. Creșterea ponderii acestor mașini se vor datora costurilor de producție mai mici și o dezvoltare mai rapidă prin comparație cu alți producători.
Vineri, 28 Iunie | Economic

Comisia Europeană micșorează taxele vamale pentru mașinile electrice produse în China

Potrivit informațiilor apărute în presă, Comisia Europeană a modificat taxele vamale pentru mașinile electrice produse în China. Astfel, taxele vamale pentru aceste vehicule vor fi ușor mai mici.
Marti, 25 Iunie | Intern

Prețul Daciei Spring ar putea fi mărit cu 3500 de euro din cauza noilor taxe pentru mașinile produse în China

Prețul de pornire al Daciei Spring ar putea crește cu 3500 de euro în viitorul apropiat. Asta dacă planul Uniunii Europene de a impune taxe vamale pentru mașinile electrice produse în China intră în vigoare.
Miercuri, 19 Iunie | Economic

Producătorii chinezi reacționează: vor să impună taxe vamale pentru mașinile importate din Uniunea Europeană

Producătorii chinezi de automobile reacționează la planurile Uniunii Europene de a impune taxe vamale pentru mașinile electrice produse în China. Guvernul de la Beijing este presat de producătorii chinezi să impună taxe vamale pentru mașinile importate din Uniunea Europeană.
Marti, 18 Iunie | Economic

Germania încearcă să convingă Comisia Europeană să reducă tarifele impuse mașinilor electrice din China

Guvernul Germaniei va încerca să convingă Comisia Europeană să reducă din noile taxe de import impuse mașinilor electrice produse în China. Tarifele ar putea fi mai blânde în urma acestor negocieri.
Luni, 17 Iunie | Industrie

Chinezii de la Leapmotor au dat startul producției de mașini electrice la uzina Stellantis din Polonia

Compania chineză Leapmotor a început producția unui model electric de oraș la uzina Stellantis din Polonia. La această fabrică va fi produs și un al doilea model, începând de anul viitor.
Luni, 10 Iunie | Industrie

Volvo mută producția de mașini electrice din China în Belgia

Conform informațiilor apărute în presă, Volvo își va muta producția de mașini electrice destinate piețelor europene din China în Belgia. Mișcarea anticipează planurile Uniunii Europene de a impune tarife mai mari pentru mașinile produse în China.
Vineri, 24 Mai | Industrie

China se gândește să crească taxele de import pentru mașinile venite din Europa

Potrivit celor mai recente informații, China ar putea crește taxele de import pentru mașinile de lux provenite din afara țării. Desigur, ca răspuns la aceleași măsuri introduse recent de SUA și, pe viitor, de Uniunea Europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Mai | Industrie

Guvernul american ar putea interzice mașinile produse în China

Potrivit unui oficial din cadrul guvernului american, Statele Unite iau în considerare să interzică vânzarea de mașini produse în China. Alternativ, guvernul american ar putea implementa restricții asupra acestora.
Duminica, 28 Aprilie | Industrie

Chinezii de la XPeng ar putea construi mașini în Europa

Chinezii de la XPeng ar putea lua în calcul o uzină în Europa. Acest lucru i-ar ajuta să mențină un preț accesibil pentru piața europeană.
Luni, 22 Aprilie | Concepte

Noul concept electric MG ajunge la 100 de km/h în 1.9 secunde

La salonul auto din China, MG aduce un hypercar electric, care atinge 100 de km/h în mai puțin de 2 secunde.
Sambata, 20 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Max Verstappen în China: victorie în cursa de sprint și pole pentru cursa mare

Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint a sezonului 2024. Câteva ore mai târziu, triplul campion mondial a obținut și un nou pole position pentru Marele Premiu al Chinei, cu Sergio Perez și Fernando Alonso pe locurile 2 și 3.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Joi, 18 Aprilie | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță un parteneriat cu chinezii de la XPeng: vor dezvolta o platformă electrică low-cost

Volkswagen a încheiat oficial un parteneriat cu compania chineză XPeng. Cele două companii vor dezvolta împreună o platformă accesibilă nouă, pentru viitoare modele electrice.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Honda lansează un nou brand de mașini electrice în China. Primele modele, două crossovere și un GT

Honda a anunțat oficial lansarea unui nou brand de mașini electrice pentru piața din China. Noul brand se numește Ye, iar primele modele vor fi două crossovere și un grand tourer.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Noul Volkswagen Passat sedan trăiește! Dar numai în China

Au apărut primele imagini cu noul Volkswagen Passat Pro, un model destinat exclusiv pieței din China. Noul model este varianta sedan a noii generații Passat, iar acesta primește două motoare pe benzină pentru această piață.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru