China

Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii vor să-i ademenească pe europeni cu electrice noi: XPeng P7 și G9

Noile modele electrice XPeng P7 și G9, două modele venite din China, au ajuns în Europa. Cu aceste mașini, constructorul asiatic dorește să se impună serios în câteva dintre marile piețe auto de pe Bătrânul Continent.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii de la Geely riscă un conflict cu Fiat și lansează modelul Panda Mini

Constructorul chinez Geely a dezvăluit oficial un nou model de oraș electric, botezat Panda Mini. Noua mașină, vândută în China, ar putea cauza un conflict cu Fiat din cauza numelui.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Xpeng își întăresc poziția în Europa. Vor lansa două electrice noi în februarie

Chinezii de la Xpeng continuă extinderea în Europa. De această dată, marca asiatică promite lansarea a două modele cu zero emisii în 3 februarie.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Ferrari Roma: un exemplar neobișnuit, cu set de ceai și un pachet de trabucuri

Ferrari a dezvăluit un exemplar special pentru modelul Roma. Acesta este destinat unui client din China și aduce o vopsea specială, precum și mai multe dotări interesante. Printre ele se numără un set de ceai și chiar un pachet de trabucuri.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Industrie

China devine al doilea cel mai mare exportator de automobile la nivel global. A depășit Germania

În 2022, China a exportat 3.11 milioane de vehicule, un rezultat care poziționează țara asiatică pe locul 2 în topul celor mai mari exportatori de automobile la nivel global. Japonia este, încă, lider.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

STUDIU: Peste 800.000 de mașini produse în China vor fi importate în Europa, în 2025

Potrivit unui nou studiu, peste 800.000 de automobile produse în China ar urma să fie importate în Europa, în anul 2025. Astfel, Bătrânul Continent are șanse mari de a deveni un importator net de automobile produse în țara asiatică.
Luni, 09 Ianuarie 2023 | Modele noi

Chinezii lansează un nou brand de mașini electrice de lux: primele modele, un SUV și un supercar de peste 1000 CP fiecare

Compania chineză BYD a lansat o nouă marcă dedicată mașinilor electrice de lux și de performanță. Aceasta se numește YangWang și a lansat deja primele sale modele: un SUV de lux numit U8 și un supercar botezat U9. Ambele modele oferă propulsoare electrice de peste 1000 de cai putere.
Duminica, 08 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: "Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă"

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este îngrijorat de producătorii auto prezenți în Europa. Potrivit acestuia, dacă politicienii de pe Bătrânul Continent nu găsesc o soluție, va urma o "luptă teribilă".
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii ne promit noi cifre impresionante pentru mașinilor lor electrice: autonomie de până la 1.032 de kilometri

Zeekr, brand-ul electric premium al chinezilor de la Geely, anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul 001. Mulțumită unei baterii opționale, mașina poate parcurge până la 1.032 de kilometri cu o singură încărcare, în ciclul chinez CLTC.
Vineri, 30 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric Buick Electra E5 a intrat în pre-producție. Exclusiv pentru China

SUV-ul cu zero emisii Buick Electra E5 a intrat în pre-producție la uzina din Wuhan, China. Modelul este destinat exclusiv acestei țări.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

Noul Buick Electra E5 este un SUV electric pentru piața din China

Buick a publicat primele imagini și informații despre noul SUV electric Electra E5, gândit exclusiv pentru piața din China. Acesta are 245 CP și este dezvoltat, în premieră, pe platforma Ultium.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Industrie

Skoda ar putea părăsi piața din China, din cauza competiției tot mai acerbe

Potrivit unor surse, Skoda își revizuiește poziția pe piața din China și ar putea chiar să o părăsească. Motivul este simplu: producătorii locali sunt tot mai competitivi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Decembrie 2022 | Industrie

Volkswagen va comercializa în Europa mașini produse în China

Gigantul german va comercializa, pe Bătrânul Continent, mașini produse în China. Este vorba despre versiunea de producție a conceptului Cupra Tavascan.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Polestar: 100.000 de exemplare Polestar 2 produse în China

Polestar a produs oficial 100.000 de exemplare a berlinei electrice Polestar 2 la uzina de la Luqiao din China. Exemplarul care a atins această bornă va fi livrat unui client din Irlanda.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Chinezii de la Aiways lansează un rival electric pentru Volkswagen ID 5: 400 de kilometri autonomie și preț de 41.000 de euro

Compania chineză Aiways a lansat noul model electric U6 în Germania. Noul model este un rival pentru modele precum Volkswagen ID 5 și propune o autonomie de 400 de kilometri, alături de un preț de pornire de 41.000 de euro.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Industrie

STUDIU: 800.000 de mașini produse în China ar putea fi importate în Europa până în 2025

Potrivit unui studiu recent, până în 2025, în Europa ar putea fi importate până la 800.000 de mașini produse în China. Majoritatea vor avea sistem de propulsie full electric.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Concepte

Prima imagine cu noul concept electric Honda e:N2

Honda a publicat o imagine oficială cu noul concept electric e:N2. Această mașină anunță o viitoare familie de modele electrice care vor fi vândute exclusiv pe piața auto din China.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Concepte

Chinezii prezintă un rival pentru Porsche Taycan

Compania chineză BeyonCa a publicat primele imagini cu primul său model electric de lux, numit Optus 1. Noul model promite să fie un rival direct pentru Porsche Taycan.
Marti, 25 Octombrie 2022 | Modele noi

Toyota prezintă al doilea model din familia sa de electrice: se numește bZ3 și are autonomie de 600 kilometri

Toyota a lansat oficial noul bZ3, al doilea model din familia de modele bZ. Noua mașină este destinată exclusiv pieței auto din China și promite o autonomie de peste 600 de kilometri.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Concepte

Ciudățenii electrice din China: El este Chery Gene, un viitor SUV electric

Chinezii de la Chery au dezvăluit conceptul Gene. Acesta anunță un SUV electric futurist, precum și o primă vedere a noului limbaj de design al mărcii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru