China

Vineri, 10 Iunie 2022 | Modele noi

Chinezii prezintă o mașină sport electrică, deghizată în hatchback cu trei uși

Compania chineză Qiantu Motors a lansat un model electric de performanță, numit K20. Ceea ce îl face să fie neobișnuit este silueta sa de hatchback cu trei uși, deși aceasta este o mașină sport.
Joi, 09 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Peugeot 408, varianta sedan a lui 308, lansat pe piața din China

Peugeot a lansat, oficial, noul model 408 pentru piața din China. Acesta este varianta sedan a modelului 308, însă cu o platformă diferită și mai veche față de varianta hatchback și cu doar un singur motor convențional pe benzină, care dezvoltă 170 de cai putere.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Industrie

Moskvitch preia, oficial, uzina Renault din Moscova. Va produce mașini din China

Moskvich, compania care a renăscut în acest an, ca urmare a războiului din Ucraina, a preluat uzina Renault din Moscova. Fabrica deținută până recent de francezi va produce modele noi sub numele Moskvich, iar compania va colabora cu compania chineză JAC.
Luni, 30 Mai 2022 | Industrie

Viitoarele modele electrice BMW vor avea celule de baterii produse în China

BMW a încheiat, recent, un acord cu compania chineză CATL pentru furnizarea celulelor de baterii la viitoarele sale modele electrice. Toate modelele electrice BMW din 2025 vor fi echipate, astfel, cu celule cilindrice provenite din țara asiatică.
Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Chinezii recidivează: BAIC a lansat un SUV care copiază designul Jeep și Toyota Land Cruiser

Constructorul chinez de automobile BAIC a lansat un SUV care copiază designul modelelor Jeep și al lui Toyota Land Cruiser. Modelul se numește BJ60 și este oferit cu un propulsor hibrid care oferă o autonomie de 1000 de kilometri.
Marti, 03 Mai 2022 | Tehnologie

Chinezii au lansat un vehicul autonom pentru curățarea străzilor

Chinezii de la WeRide și Grupul Yutong au lansat un vehicul autonom numit Robosweeper. Așa cum reiese din nume, acesta este un vehicul care curăță străzile fără să fie condus de un șofer. Robosweeper va fi utilizat doar în marile orașe din China.
Joi, 28 Aprilie 2022 | Industrie

Audi și BMW opresc transporturile de mașini pe cale ferată către China, din cauza războiului din Ucraina

Potrivit agenției de presă Reuters, Audi și BMW au anunțat că au suspendat transporturile de mașini pe cale ferată către China, din cauza războiului din Ucraina. O parte a importurilor europene sunt transportate pe cale ferată sau pe navă.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Industrie

OFICIAL: Ediția din 2022 a Salonului Auto de la Beijing, amânată din cauza COVID-19

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Beijing a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus care a "paralizat" din nou China. Evenimentul trebuia să aibă loc în perioada 21 - 30 aprilie.
Joi, 31 Martie 2022 | Modele noi

Primul BMW Seria 3 electric, exclusiv pentru piața din China: 285 CP și 526 kilometri autonomie

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele imagini și informații oficiale despre versiunea electrică a lui Seria 3. Modelul este exclusiv pentru piața din China și dispune de 285 cai putere și o autonomie de până la 526 kilometri.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Chinezii lansează un rival pentru BMW X7: Li Auto L9. Motor de 408 cai putere și autonomie de 200 de kilometri

O companie din China, numită Li Auto, a publicat primele imagini cu SUV-ul premium L9, care va debuta la Salonul Auto de la Beijing în aprilie. Modelul promite să fie nava-amiral a companiei și are un propulsor hibrid cu încărcare la priză. Autonomia în modul electric este de 200 de kilometri.
Marti, 01 Martie 2022 | Modele noi

Viitorul SUV electric Lotus va debuta în 29 martie. Va fi produs în China

Constructorul britanic de mașini sport a anunțat că va prezenta primul său SUV din istorie în 29 martie. Modelul, cunoscut sub numele de cod Type 132, va avea un propulsor electric și va fi produs în China la uzina din Wuhan.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

O companie din China va produce baterii capabile să ofere o autonomie de 1000 de kilometri

Compania chinezească Envision AESC Group va începe să construiască baterii care vor fi capabile să ofere o autonomie de 1000 de kilometri. Producția lor va începe în 2024, iar compania va produce bateriile și în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

O companie din China a lansat un serviciu de înlocuire rapidă a bateriilor

Compania chinezească CATL a lansat un serviciu de battery sharing, numit Evogo. Serviciul va fi disponibil în China și promite un acumulator eficient și universal care le va face viața mai ușoară posesorilor de vehicule electrice.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noua generație Ford Mondeo a debutat oficial. Ar putea fi comercializată numai în China

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu cea de-a cincea generație Mondeo. Aceasta a fost dezvoltată și va fi asamblată în China. Cel puțin pentru moment, noul Modeo va fi, de asemenea, comercializat numai pe această piață.
Joi, 23 Decembrie 2021 | Intern

Un nou producător de autobuze electrice în România. Va avea fabrică la Ciorogârla

Compania BMC Truck&Bus va produce autobuze electrice în România, începând din 2022. Autobuzele vor fi fabricate în apropiere de București, iar compania va activa în parteneriat cu firma chinezească Zonson Smart Auto.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Modele noi

Rival pentru Tesla Model 3: Sedanul chinezesc Nio ET5 debutează cu peste 1.000 de km autonomie

Chinezii de la Nio au publicat primele imagini și informații despre noul sedan electric, de dimensiuni compacte, ET5. Rivalul lui Tesla Model 3 și BMW i4 propune o autonomie de peste 1.000 de kilometri (ciclul CLTC).
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Intern

Ministerul Dezvoltării: Peste 80 de autobuze electrice, fabricate în China, vor ajunge în 7 județe din România

Ministerul Dezvoltării anunță că, în perioada următoare, 81 de autobuze electrice, produse în China, vor fi livrate în șapte județe din România. Procedura de atribuire a achiziției, prin Programul Operațional Regional, a fost finalizată.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | Modele noi

FOTOSPION: BMW i3 se reinventează în China. Este o versiune electrică a lui Seria 3

Câteva fotografii neoficiale cu noul BMW i3 pentru piața auto din China au fost publicate pe internet. Deși împărtășește numele cu modelul electric de oraș, acest i3 pare a fi o versiune electrică a sedanului de clasă medie Seria 3.
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Industrie

Xiaomi va construi 300.000 de mașini electrice pe an, în China

Producătorul chinez de telefoane mobile va intra și pe piața auto în viitorul apropiat. Compania are în plan să construiască 300.000 de mașini electrice pe an, la o fabrică din apropiere de Beijing.
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Concepte

Chinezii de la Great Wall prezintă conceptul Black Bullet, o camionetă care țintește Ford F-150 Raptor

Constructorul chinez de automobile a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou un concept al unei camionete off-road. Acesta se numește Black Bullet și are un design inspirat după Ford F-150.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru