China

Joi, 23 Decembrie 2021 | Intern

Un nou producător de autobuze electrice în România. Va avea fabrică la Ciorogârla

Compania BMC Truck&Bus va produce autobuze electrice în România, începând din 2022. Autobuzele vor fi fabricate în apropiere de București, iar compania va activa în parteneriat cu firma chinezească Zonson Smart Auto.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Modele noi

Rival pentru Tesla Model 3: Sedanul chinezesc Nio ET5 debutează cu peste 1.000 de km autonomie

Chinezii de la Nio au publicat primele imagini și informații despre noul sedan electric, de dimensiuni compacte, ET5. Rivalul lui Tesla Model 3 și BMW i4 propune o autonomie de peste 1.000 de kilometri (ciclul CLTC).
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Intern

Ministerul Dezvoltării: Peste 80 de autobuze electrice, fabricate în China, vor ajunge în 7 județe din România

Ministerul Dezvoltării anunță că, în perioada următoare, 81 de autobuze electrice, produse în China, vor fi livrate în șapte județe din România. Procedura de atribuire a achiziției, prin Programul Operațional Regional, a fost finalizată.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | Modele noi

FOTOSPION: BMW i3 se reinventează în China. Este o versiune electrică a lui Seria 3

Câteva fotografii neoficiale cu noul BMW i3 pentru piața auto din China au fost publicate pe internet. Deși împărtășește numele cu modelul electric de oraș, acest i3 pare a fi o versiune electrică a sedanului de clasă medie Seria 3.
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Industrie

Xiaomi va construi 300.000 de mașini electrice pe an, în China

Producătorul chinez de telefoane mobile va intra și pe piața auto în viitorul apropiat. Compania are în plan să construiască 300.000 de mașini electrice pe an, la o fabrică din apropiere de Beijing.
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Concepte

Chinezii de la Great Wall prezintă conceptul Black Bullet, o camionetă care țintește Ford F-150 Raptor

Constructorul chinez de automobile a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou un concept al unei camionete off-road. Acesta se numește Black Bullet și are un design inspirat după Ford F-150.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Modele noi

Mitsubishi lansează modelul electric Airtrek, un SUV care seamănă cu Outlander

Constructorul japonez a dezvăluit noul Airtrek. Modelul electric va fi disponibil numai în China, iar vânzările vor demara în primăvara lui 2022.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu noua generație Ford Mondeo

Primele imagini neoficiale cu noua generație Ford Mondeo au fost "scăpate" pe internet de Ministerul Industriei și Informației din China. Fiindcă va fi retras în curând din Europa, noul Mondeo ar putea fi comercializat numai în țara asiatică.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Industrie

China are “prea mulţi“ producători de maşini electrice, iar guvernul pregătește măsuri

China are "prea mulţi" producători de vehicule electrice (EV) şi guvernul va încuraja consolidarea, a afirmat ministrul Industriei şi Tehnologiei Informaţiei, Xiao Yaqing.
Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault se aliază cu chinezii de la Geely pentru a vinde mașini hibride în Asia

Renault a semnat un parteneriat cu grupul chinez Geely, colaborare ce presupune producția și comercializarea de mașini hibride pe piețele din Asia.
Vineri, 18 Iunie 2021 | Industrie

China: “Vrem să creștem vânzările de mașini electrificate cu 40% în următorii 5 ani”

Vânzările de vehicule electrificate pe cea mai mare piață auto din lume vor crește cu 40% în fiecare din următorii 5 ani, potrivit estimărilor făcute de reprezentații industriei auto din China.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Iunie 2021 | Industrie

Cea mai mare piață auto din lume a scăzut pentru prima dată după 13 luni

Vânzările auto pe piaţa chineză au scăzut cu 3% în mai, punând capăt celor 13 luni de creştere consecutivă, începând din aprilie 2020.
Luni, 17 Mai 2021 | Industrie

Topul producției auto pe țări, în 2020: Cu doar două uzine, România a fost peste Ungaria, dar depășită de Polonia

Producția auto globală a fost de peste 77.6 milioane de mașini în 2020, în scădere cu 16% față de anul anterior. România, cu puțin peste 438.000 de mașini produse, a înregistrat un declin de 11% al producției naționale.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Industrie

Volkswagen a început construcția unei noi fabrici de mașini electrice în China

Grupul Volkswagen a demarat lucrările de construcție pentru o a treia fabrică de mașini electrice în China, urmând ca producția să debuteze în a doua parte a anului 2023.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Industrie

Cea mai mare piață auto a crescut cu 75% în martie

Cea mai mare piață auto din lume și-a continuat creșterea și în martie (+75%), pentru a 12-a lună la rând, iar vânzările au fost de peste 2.5 milioane de mașini.
Luni, 22 Martie 2021 | Tehnologie

Armata chineză interzice mașinile Tesla în bazele militare și în alte zone strategice

Armata chineză a interzis intrarea mașinilor Tesla în bazele sale militare. Decizia are legătură cu camerele instalate pe automobilele americane și este considerată un răspuns al chinezilor pentru interzicerea produselor Huawei în SUA.
Marti, 15 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Surse: grupul Baidu, echivalentul Google din China, vrea să producă propriile mașini electrice

Chinezii de la Baidu, rivalii Google și deținătorii unuia dintre cele mai mari motoare de căutare din lume, vor să producă propriile mașini electrice și au început discuții cu mai mulți producători auto în acest sens, potrivit unor surse apropiate de companie.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Tesla va extinde exporturile de la uzina din China spre Europa la 100.000 de unități în 2021

Tesla va produce anul viitor peste 550.000 de mașini la uzina din China, dintre care 100.000 de unități Model 3 vor fi exportate în Europa pentru a acoperi cererea semnificativă din partea clienților.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru