China

Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ia cu asalt piața din China: nemții vor să lanseze 8 modele electrice din gama ID până în 2023

Volkswagen va lansa 8 modele electrice din gama ID în China până în 2023, într-un efort prin care să-și asigure o cotă cât mai mare din vânzările acestui segment pe cea mai mare piață auto din lume.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Industrie

PSA și Fiat-Chrysler ar putea renunța la unele branduri și modele după finalizarea fuziunii: decizia vizează piața din China

Grupul Stellantis, care va rezulta în urma fuziunii dintre PSA și Fiat-Chrysler, vrea să renunțe la mai multe branduri și modele și să reducă numărul fabricilor, demersuri ce vizează piața din China, potrivit declarațiilor făcute de un reprezentant al părții franceze.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Industrie

Tesla a început să importe în Europa unități Model 3 produse în China: mașinile vin cu o nouă baterie

Tesla a început să importe în țările europene unități Model 3 produse la uzina din China. Anterior, Elon Musk a dat asigurări că întreaga producție de la Shanghai este rezervată clienților din China.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi va începe din 2024 producția de modele electrice pe platforma PPE în China: nou parteneriat cu FAW

Audi va începe din 2024 producția de modele electrice pe platforma PPE pentru piața din China. În acest sens, nemții au semnat un acord pentru înființarea unui joint-venture cu producătorul local FAW.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Industrie

Nissan vrea să lanseze 9 modele noi pentru piața din China în următorii cinci ani: lista include mașini electrice și hibrizi plug-in

Nissan a anunțat că vrea să lanseze 9 modele noi pe piața din China, până în 2025, pe listă fiind mașini electrice, dar și hibrizi plug-in. Japonezii speră să revină pe profit cu ajutorul vânzărilor de pe cea mai mare piață auto din lume.
Luni, 14 Septembrie 2020 | Industrie

Chinezii de la Envision vor să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Franța: producția ar putea debuta în 2023

Grupul chinez Envision se gândește la mai multe variante pentru construcția unei fabrici de baterii pentru mașini electrice în Franța, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar uma să înceapă în 2023 în urma unor investiții de “sute de milioane de euro”.
Marti, 11 August 2020 | Industrie

Cea mai mare piață auto din lume își continuă revenirea: vânzările din China au crescut cu 16% în iulie

Cea mai mare piață auto din lume a înregistrat o nouă creștere a vânzărilor, pentru a patra lună la rând. Vânzările din China au crescut cu 16.4% în iulie, la peste 2.1 milioane de mașini, însă totalul primelor 7 luni este în scădere față de perioada similară din 2019.
Marti, 14 Iulie 2020 | Industrie

Grupul VW vrea să producă modele Audi la uzina din Shanghai: investiție de 590 de milioane de dolari cu chinezii de la SAIC

Grupul Volkswagen și partenerul său SAIC din China pregătesc o investiție de circa 590 de milioane de dolari prin care uzina lor din Shanghai să înceapă producția de modele Audi, potrivit unor documente oficiale citate de Reuters. Fabrica ar urma să livreze anual circa 60.000 de unități Audi A7L.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Economic

Renault se teme de avalanșa de mașini electrice din China care sosesc în Europa: "Va fi o concurență dură"

Renault anticipează o concurență dură cu producătorii chinezi care încep să lanseze modele electrice în Europa, într-un moment în care constructorii trebuie să reducă drastic emisiile de dioid de carbon.
Joi, 04 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va extinde semnificativ rețeaua Supercharger din China: 4.000 de stații de încărcare vor fi instalate în 2020

Tesla a anunțat că va instala 4.000 de stații de încărcare Supercharger în China în acest an, ca urmare a creșterii accelerate a vânzărilor din această țară.
Marti, 26 Mai 2020 | Industrie

Tesla accelerează producția de mașini electrice în China: capacitatea de producție va crește în iunie cu 33%

Tesla va crește capacitatea de producție la uzina din China cu 33% începând din luna iunie, iar începând din prima parte a anului viitor va produce Model Y și pentru piața locală.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Nissan speră la creșterea vânzărilor din SUA și China: japonezii pregătesc “reducerea pierderilor” în Europa

Nissan vrea să obțină creșterea vânzărilor din SUA și China și “reducerea pierderilor” în Europa, potrivit ultimelor informații cu privire la noua strategie pe care niponii ar urma să o prezinte în data de 28 mai.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Industrie

Bentley a început livrările noului Flying Spur în China: “Toți dealerii și-au deschis porțile”

Bentley a dat startul livrărilor pentru noul Flying Spur în China și a anunțat că toți cei 40 de dealeri ai săi și-au repornit activitatea pe cea mai mare piață auto din lume.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Economic

Europa a depășit China la înmatriculările de mașini electrice: peste 79.000 de unități în cele mai mari piețe europene în primele trei luni ale anului

Europa a reușit să depășească China la înmatriculările de mașini electrice în primele trei luni ale anului, cu peste 79.000 de unități cumulate în Germania, Franta, Marea Britanie, Italia și Spania.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler este încrezător că piața din China și-a revenit: “Am vândut 50.000 de unități în martie”

Daimler susține că operațiunile sale din China s-au stabilizat după ce țara a ieșit din carantină și că vânzările din martie au atins un nivel care oferă încredere grupului.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Industrie

Renault anunță schimbări de strategie în China: va vinde doar modele electrice și utilitare, iar SUV-ul electric K-ZE va fi dezvoltat la nivel global

Renault va renunța la comercializarea modelelor Captur, Kadjar și Koleos în China și va vinde doar modele electrice și utilitare, în timp ce SUV-ul electric K-ZE va fi dezvoltat la nivel global, inclusiv prin lansarea modelului european Dacia Spring.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Industrie

Video: cum arată uzina Tesla din China, unde americanii produc Model 3 pentru piața locală

Tesla a publicat un clip video în care prezintă detalii inedite despre uzina pe care o deține în China, acolo unde produce Model 3 pentru piața locală de la sfârșitul anului trecut.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Industrie

Analiștii estimează că producția auto din China va scădea cu 11.5% în acest an: “O creștere de 7.5% este preconizată pentru 2021”

Producția auto din China va scădea cu 11.5% în acest an, la circa 21.6 milioane de mașini, pe fondul crizei COVID-19, potrivit analiștilor de piață. Aceștia spun, însă, că o creștere de 7.5% a producției este preconizată pentru anul următor.
Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

PSA a redeschis fabrica din Wuhan: constructorii susțin că piața chineză dă semne de revenire

Grupul PSA a anunțat redeschiderea fabricii din orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus ce izbucnise în China. Uzina este deținută de PSA împreună cu producătorul local Dongfeng.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru