Noul Cadillac CT6, o berlină de lux pentru China. Preț echivalent de 47.400 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 30.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a lansat noua sa berlină CT6 destinată exclusiv pieței auto din China. Noul model de lux al americanilor primește un motor relativ mic, de 233 de cai putere, însă primește tehnologie nouă la bord, cum ar fi un ecran de 33 de inch.

Constructorul american tocmai a dezvăluit noua generație CT6, o berlină de lux care a fost vândută anterior în Europa și în America de Nord până în 2020. De atunci, modelul de lux a rămas disponibil exclusiv pe piața din China, acolo unde a fost introdusă noua versiune.

Noul CT6 primește un design nou, mai agresiv în special în partea din față, cu o grilă de dimensiuni mari înconjurată de prize de aer. Tot aici avem și faruri LED subțiri, alături de lumini laterale amplasate pe plan vertical. În această orientare sunt montate și stopurile. Ca dimensiuni, noul Cadillac CT6 măsoară 5223 de milimetri în lungime, 1890 de milimetri în lățime și 1473 de milimetri în înălțime. Ampatamentul noului model măsoară 3109 milimetri.

În habitaclu sare în evidență ecranul multimedia de 33 de inch, care îndeplinește simultan rolul de instrumentar digital și de comandă al sistemului multimedia. Alături de asta, Cadillac CT6 primește sistemul de pilot automat Super Cruise, oglindă retrovizoare digitală și Magnetic Ride Control 4.0 pentru reglarea suspensiei adaptive.

De asemenea, habitaclul poate fi îmbrăcat în tapițerie din piele vopsită în roșu, negru sau bej, iar modelul mai primește ornamente de decor din lemn, iluminare ambientală cu 26 de culori și un sistem audio AKG.

Noua generație Cadillac CT6 este disponibilă doar cu o singură motorizare.

Vorbim aici despre un propulsor relativ mic, de 2.0 litri turbo cu 4 cilindri și care dezvoltă 233 de cai putere. Motorul este cuplat exclusiv la o cutie automată cu 10 trepte. Deocamdată, Cadillac nu a dezvăluit performanțele noului model.

Noul Cadillac CT6 are un preț de pornire în China echivalent cu 47.400 de euro.

via Cadillac

Comentarii (3)

  • 2 litri, 4 cilindri

    Nu intersează pe nimeni aşa ceva în 2023
    2 8
  • Astia lanseaza o masina noua cu motor termic?! Pentru piata chineza?! Sunt tampiti?! Pai acolo din vara 2023 se aplica noile standarde de poluare, si masinile pe combustie devin precum dinozaurii.
    Altii nu stiu cum sa scape de stocurile existente de masini ICE, si astia lanseaza un model nou.
    Macar daca e Cadillac, brand de imagine, etc, luxo-barge, vine cu un v8, american, cu tiriplisca de motor de honda civic, 2.0 i4 Dracu, pana si honda civic are mai multa putere.
    2 4
  • Octavian
    Arată foarte bine dar păcat de motorizare. Pentru un Cadillac (marcă americană) motor de 2.0 cum am eu pe Compass nu prea se leagă.(Tesla cea mai nașpa masina ever )
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru