Cadillac

Vineri, 15 Decembrie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Cadillac Vistiq, fratele mai mic al lui Escalade electric

Cadillac a dezvăluit primele imagini cu noul Vistiq, un nou SUV complet electric. Acesta este fratele mai mic al lui Escalade IQ, versiunea electrică a SUV-ului de lux.
Joi, 30 Noiembrie 2023 | Tuning

Cel mai puternic Cadillac Escalade, modificat de Hennessey, are 1020 de cai putere

Compania americană de tuning Hennessey a lansat un nou pachet pentru SUV-ul de lux Cadillac Escalade. Cu noul pachet, modelul primește acum un motor care dezvoltă 1019 cai putere.
Joi, 10 August 2023 | Modele noi

Noul Cadillac Escalade IQ electric debutează cu 750 de cai putere și autonomie de 724 de kilometri

Cadillac a prezentat oficial noul Escalade IQ, versiunea complet electrică a celebrului SUV de lux american. Noul model este complet diferit de versiunea cu motoare termice și primește un propulsor de 750 de cai putere, iar bateria garantează o autonomie de 724 de kilometri.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Modele noi

Primul clip video cu noul Cadillac Escalade IQ. Versiunea electrică debutează la începutul lui august

Cadillac a publicat primul clip video oficial cu viitorul Escalade IQ, versiunea electrică a celebrului SUV de lux. Noul model va fi dezvăluit oficial la începutul lui august.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Noul Cadillac GT4, un SUV coupe cu un preț echivalent de 29.000 de euro

Cadillac a dezvăluit un nou model destinat exclusiv pentru piața din China. Noul model se numește GT4 și este un SUV coupe de dimensiuni compacte. Prețul de pornire al noului model este echivalentul a circa 29.000 de euro.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Noul Cadillac CT6, o berlină de lux pentru China. Preț echivalent de 47.400 de euro

Cadillac a lansat noua sa berlină CT6 destinată exclusiv pieței auto din China. Noul model de lux al americanilor primește un motor relativ mic, de 233 de cai putere, însă primește tehnologie nouă la bord, cum ar fi un ecran de 33 de inch.
Marti, 23 Mai 2023 | Modele noi

OFICIAL: Cadillac Escalade devine electric. Va fi dezvăluit în acest an

Cadillac a confirmat oficial că SUV-ul său de lux Escalade va fi transformat într-un model electric. Noul model va purta numele Escalade IQ, iar acesta urmează să fie prezentat oficial în acest an.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | F1 TOP

Majoritatea echipelor din Formula 1 s-ar opune intrării Cadillac în acest sport

Potrivit celor mai recente informații, majoritatea echipelor care aleargă, în prezent, în Formula 1 s-ar opune intrării Cadillac în acest sport.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | F1 TOP

Cadillac își anunță planurile de intrare în Formula 1

Cadillac și-a anunțat oficial planurile de intrare în Formula 1 sub forma unei echipe noi. Aceasta este rezultatul unei colaborări încheiate între General Motors și echipa americană Andretti Global.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Legendara "Zeiță" Cadillac a renăscut după 60 de ani, odată cu debutul electricei Celestiq

"Zeița" Cadillac a stat la loc de cinste, pe capota fiecărui model al mărcii americane în perioada 1933 - 1956. Acum, odată cu debutul modelului cu zero emisii Celestiq, "Zeița" a renăscut în era modernă.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Industrie

Cadillac Celestiq este sold-out pentru următoarele 18 luni

Potrivit unui oficial al mărcii de lux americane, cererea pentru noul Cadillac Celestiq este atât de mare, încât modelul este practic sold-out pentru următoarele 18 luni. Producția noului model electric va începe în decembrie 2023.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Modele noi

Versiunea de serie a conceptului Cadillac Celestiq: 608 CP și 483 km autonomie

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre versiunea de serie a conceptului Celestiq. Noul vârf de gamă electric dispune de 608 CP și poate parcurge până la 483 de kilometri cu o singură încărcare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Iulie 2022 | Concepte

Conceptul electric Cadillac Celestiq este aici: bord digital cu ecran de 55 de inch

Cadillac a publicat primele imagini și informații despre conceptul cu zero emisii Celestiq. Modelul de serie ar urma să debuteze pe piață spre finalul anului 2023 sau la începutul lui 2024.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Concepte

Ultimul teaser cu viitorul concept Cadillac Celestiq, un viitor rival pentru Mercedes EQS și BMW i7

Cadillac a publicat un nou clip teaser cu viitorul concept Cadillac Celestiq, care anunță un viitor model de lux al mărcii. Acesta este ultimul teaser cu noul concept, care va fi dezvăluit în 23 iulie.
Joi, 23 Iunie 2022 | Concepte

Imagini teaser cu interiorul conceptului Cadillac Celestiq. Va fi dezvăluit luna viitoare

Cadillac a publicat imagini teaser noi cu viitorul concept al unui model de lux, Celestiq. De data aceasta au apărut imagini cu interiorul noului concept, care va fi prezentat în luna iulie.
Joi, 09 Iunie 2022 | Modele noi

Imagini teaser noi cu Cadillac Celestiq, un viitor rival electric pentru Mercedes EQS și BMW i7

Cadillac a publicat o serie de imagini teaser noi cu viitorul model de lux electric Celestiq. Noul model ar urma să debuteze în acest an, iar Celestiq va fi un rival pentru alte modele precum Mercedes-Benz EQS sau BMW i7.
Joi, 12 Mai 2022 | Modele noi

Cadillac publică toate informațiile despre Escalade-V, cel mai puternic model din istoria companiei

Constructorul american de automobile a publicat toate informațiile despre Escalade-V, considerat a fi cel mai puternic, și scump, model din istoria companiei. Lansarea pe piață va avea loc în vara acestui an.
Sambata, 22 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noul Cadillac Escalade-V: un monstru cu motor V8, care țintește modelele BMW M și Mercedes-AMG

Constructorul american a dezvăluit primele imagini cu versiunea de performanță a SUV-ului de lux Escalade, numit Escalade-V. Mașina va fi un rival pentru SUV-urile BMW M și Mercedes AMG.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Masini electrice si hibride

Cadillac: Primul exemplar Lyriq de pre-serie a fost finalizat. Livrările debutează în câteva luni

Președintele General Motors a anunțat că primul exemplar Cadillac Lyriq, de pre-serie, a părăsit linia de asamblare a uzinei din Spring Hill, Tennessee. Livările vor debuta în câteva luni, a mai anunțat oficialul.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Concepte

Cadillac prezintă conceptul autonom InnerSpace

Constructorul american de mașini premium a prezentat, în cadrul evenimentului CES din Las Vegas, conceptul InnerSpace. Mașina este complet autonomă, iar interiorul a fost proiectat special pentru a oferi senzația de relaxare într-un mediu luxos.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru