Primul clip video cu noul Cadillac Escalade IQ. Versiunea electrică debutează la începutul lui august

de Tiberiu Safta
Miercuri, 21.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a publicat primul clip video oficial cu viitorul Escalade IQ, versiunea electrică a celebrului SUV de lux. Noul model va fi dezvăluit oficial la începutul lui august.

După ce am văzut o primă imagine teaser care anunța existența noului model, Cadillac a publicat acum primul clip sugestiv cu viitorul Escalade IQ. Pentru prima dată, SUV-ul de lux american va primi o versiune pur electrică, iar modelul va fi diferit din punct de vedere vizual față de versiunile obișnuite ale lui Escalade.

Clipul relevă doar puțin din partea din față, care cuprinde farurile principale LED montate vertical, alături de o grilă și o siglă iluminate. În același clip mai putem observa și un mic eleron montat pe plafonul panoramic, alături de jante cu un design nou și ceea ce pare a fi un ecran central de dimensiuni mari în habitaclu.

Deocamdată, nu există nicio informație tehnică despre noul Cadillac Escalade IQ. Modelul electric va fi dezvăluit oficial în 8 august, într-un eveniment organizat la New York. Noul model va fi produs la uzina mărcii din Detroit, Statele Unite.

via Cadillac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru