Acesta este noul Cadillac Vistiq, fratele mai mic al lui Escalade electric

de Tiberiu Safta
Vineri, 15.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a dezvăluit primele imagini cu noul Vistiq, un nou SUV complet electric. Acesta este fratele mai mic al lui Escalade IQ, versiunea electrică a SUV-ului de lux.

Constructorul american de mașini de lux a prezentat oficial un nou model electric. Mai exact, facem cunoștință cu noul Vistiq, un SUV electric situat sub noul Escalade IQ în gamă. De altfel, poate fi spus că noul Vistiq este fratele mai mic al versiunii electrice a lui Escalade, datorită design-ului său foarte asemănător.

Chiar dacă noul model nu este la fel de mare ca Escalade IQ, acesta oferă destul spațiu pentru 3 rânduri de scaune. Așa cum spuneam, design-ul său este unul asemănător cu celelalte modele electrice ale mărcii. Partea din față este dominată de o grilă falsă mare, acompaniată de faruri LED subțiri și unite. Aici mai avem și blocuri optice montate pe verticală pentru luminile secundare.

Partea din spate propune un design mai îndrăzneț, cu stopuri separate pe două niveluri. Cele principale, montate tot pe verticală, sunt cele situate mai jos, iar cele secundare sunt montate în jurul lunetei sub forma literei L.

Din păcate, Cadillac nu a oferit imagini cu interiorul noului model și nicio specificație tehnică despre acesta.

Constructorul american spune că detaliile tehnice vor fi dezvăluite anul viitor, la fel și imagini noi cu interiorul noului model.

via Cadillac

Comentarii (1)

  • cel mai probabil
    în română se pronunță fistic
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru