Cadillac Escalade

Vineri, 15 Decembrie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Cadillac Vistiq, fratele mai mic al lui Escalade electric

Cadillac a dezvăluit primele imagini cu noul Vistiq, un nou SUV complet electric. Acesta este fratele mai mic al lui Escalade IQ, versiunea electrică a SUV-ului de lux.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Modele noi

Se reaprinde un duel american 100%: noul Lincoln Navigator promite să fie mai bun decât actualul Cadillac Escalade

Americanii se pregătesc pentru un nou duel de la egal la egal între Lincoln Navigator și Cadillac Escalade. Noua generație a lui Navigator se va lansa cu ocazia Salonului Auto de la New York.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Modele noi

Cadillac Escalade - noua generaţie ajunge în Europa la sfârşitul lui 2014

General plănuieşte să tenteze publicul european şi cu produse premium. Printre tentaţii se va număra şi noul Cadillac Escalade, ajuns deja la a patra generaţie.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Modele noi

Cadillac Escalade a ajuns la a patra generaţie

General Motors a prezentat o nouă generaţie a SUV-ului premium full-size Cadillac Escalade. Este un model dedicat pieţei nord-americane, dar nu este exclus să îl vedem importat neoficial şi în Europa.
Marti, 24 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac Escalade, primele teasere ale noii generaţii

Cadillac, marca premium a General Motors, va prezenta în curând noua generaţie a lui Escalade. Până la dezvelirea de pe 7 octombrie, americanii au publicat un set de teasere.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac îşi va extinde gama cu trei SUV-uri şi mai multe sedanuri până în 2017

Cadillac vrea să îşi extindă gama cu modele noi până în 2017, cu scopul de a contracara ofensiva constructorilor germani premium. Americanii vor miza pe trei SUV-uri şi o gamă nouă de sedanuri.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Modele noi

Cadillac a creat o versiune europeană a lui Escalade

Cadillac Escalade este oferit într-un nou nivel de echipare în Europa, intitulat Platinum Edition. Modelul are suporturi de pahar care pot fi încălzite sau refrigerate.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | General

Beetle si Prius, in lista celor mai urate 50 de masini din lume

Jurnalistii americani de la Business Week au realizat o lista cu cele mai urate masini produse in ultimii 50 de ani. Volkswagen Beetle, Toyota Prius sau Tata Nano sunt doar cateva din automobilele amintite de americani.

Tag-uri similare

Toyota Prius, BMW Seria 7, Volkswagen Beetle, Tata Nano, Toyota Rav4, Ferrari Enzo, Jeep Compass, Cadillac Escalade, Nissan Cube, Chrysler PT Cruiser
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru