Ferrari Enzo

Luni, 08 August 2016 | O lume nebuna

Ofertă de nerefuzat? Un pasionat oferă o insulă din Florida în schimbul unui Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder a fost produs în 918 exemplare, însă toate au fost epuizate. Motiv pentru care, un pasionat oferă o insulă din Florida în schimbul unui exemplar al supercarului german.
Marti, 02 August 2016 | General

O mașină rară devine disponibilă: unul dintre cele patru exemplare Ferrari Enzo negre se vinde la licitație în SUA

Ferrari a construit 399 de exemplare Enzo, însă doar patru au fost colorate în negru. Una dintre aceste mașini se vinde în luna august la o licitație care va avea loc în Monterey, California. Preț estimat: 2.5-3.5 milioane de dolari.
Joi, 23 Iunie 2016 | O lume nebuna

Cel mai scump Ferrari Enzo nu este nici măcar vopsit: exemplarul se vinde cu trei milioane de euro

Unul dintre cele 400 de exemplare Ferrari Enzo nu a fost nici măcar vopsit. Cu toate acestea, el costă 3.1 milioane de euro pentru că are o caroserie unică.
Luni, 21 Decembrie 2015 | General

Cea mai frumoasă zi din viața unui bărbat: cinci modele legendare Ferrari se întrec pe circuit

Cinci dintre cele mai importante modele create de Ferrari de-a lungul istoriei se întâlnesc într-un decor memorabil, pe circuit. Povestea acestei întâlniri unice, imaginile și sunetele vor pătrunde adânc în subconștient.
Marti, 15 Decembrie 2015 | General

Boxerul Floyd Mayweather se poate reprofila ușor în samsar auto. Și-a mai vândut un supercar cu câteva milioane de euro

Floyd Mayweather a decis să se despartă de unul dintre cele mai rare supercaruri produse vreodată de Ferrari: Enzo. Mașina are mai puțin de 1000 de kilometri parcurși și a fost vândută cu 3.3 milioane de euro.
Vineri, 31 Iulie 2015 | O lume nebuna

Cea mai urâtă copie de Ferrari din lume este de vânzare pentru 5.500 de dolari

Cea mai slab realizată replică de Ferrari Enzo creată vreodată este de vânzare. Creatorul său cere 5.500 de dolari pentru tentativa eșuată de copiere a supercar-ului italian.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | General

Floyd Mayweather își scoate la vânzare exemplarul Ferrari Enzo, la numai cinci luni de la cumpărare

Deși este un colecționar al mașinilor foarte scumpe și extrem de puternice, boxerul Floyd Mayweather s-a decis să se despartă de supercarul Ferrari Enzo la numai cinci luni de la achiziția sa.
Joi, 18 Iulie 2013 | O lume nebuna

Ofertă de nerefuzat: 11 supercaruri şi limuzine vândute cu doar 3.1 milioane de euro

Poliţia franceză a scos la licitaţie 11 supercaruri confiscate în urmă cu doi ani de la fiul preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Deşi printre maşini se numărau două Bugatti Veyron şi un Ferrari Enzo, suma adunată la finalul licitaţiei a fost caraghioasă.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

LaFerrari - succesorul lui Enzo devine cel mai puternic Ferrari din istorie

LaFerrari este numele inedit al modelului care îl înlocuieşte pe Enzo în gama constructorului italian. Este cel mai rapid şi puternic Ferrari din istorie şi are un sistem de propulsie hibrid.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Ferrari F150 - urmaşul lui Enzo va avea 950 de cai şi va costa 1.2 milioane de euro

Ferrari a organizat un eveniment privat pentru a dezvălui clienţilor săi noul F150, urmaşul lui Enzo. Supercarul va dispune de 950 de cai şi va fi prezentat publicului larg la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Şeful Ferrari: ”Nu vom lansa SUV-uri. Nu sunt suficient de emoţionale pentru noi”

Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a declarat că gama Căluţului Cabrat nu va include un SUV sau un sedan. Cei care vor astfel de modele sunt invitaţi în gama Maserati.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Modele noi

Ferrari F150, urmaşul lui Enzo, va cântări doar 1100 kilograme

Ferrari va lansa în primăvara lui 2013 urmaşul vechiului Enzo. Modelul, botezat cu nume de cod F150, va folosi fibră de carbon din abundenţă pentru a ajunge la doar 1100 de kilograme
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Octombrie 2012 | Modele noi

Ferrari F70, urmaşul lui Enzo - primele imagini ale motorului

Ferrari a publicat primele imagini ale motorului V12 destinat supercarului F70, văzut ca un urmaş al lui Enzo. Unitatea convenţională va fi asistată de două motoare electrice.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Modele noi

Ferrari F70, prima imagine a caroseriei succesorului lui Enzo

Ferrari a adus la Paris caroseria succesorului lui Enzo. Aceasta este realizată din fibră de carbon şi poartă numele de cod F70.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Şeful Ferrari: ”Urmaşul lui Enzo va fi dezvăluit la sfârşitul anului”

Luca di Montezemolo a reconfirmat în acest weekend data de lansare a modelului care va călca pe urmele lui Enzo. Supercarul va fi primul hibrid de serie al Scuderiei.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Tehnologie

Ferrari a dezvăluit sistemul de propulsie hibrid pentru urmaşul lui Enzo

Ferrari a adus la Salonul Auto de la Beijing schema sistemului de propulsie hibrid pe care îl vom vedea sub urmaşul lui Enzo. Ansamblul de propulsie include un V12 pe benzină şi două unităţi electrice.
Marti, 24 Aprilie 2012 | O lume nebuna

Dubai: Poliţia vinde 129 automobile abandonate, printre care şi un Ferrari Enzo

Poliţia din Dubai va organiza o licitaţie pentru a vinde maşinile abandonate din Emiratele Arabe Unite. Oferta include 129 de vehicule, printre care şi un Ferrari Enzo, şapte Porsche şi alte 20 de modele exotice.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Modele noi

Urmaşul lui Ferrari Enzo va fi arătat mai întâi clienţilor la finele lui 2012

Luca di Montezemolo a declarat că înlocuitorul lui Ferrari Enzo va fi expus doar unui număr restrâns de clienţi la finalul lui 2012. Debutul său oficial va avea loc abia în 2013.
Luni, 17 Octombrie 2011 | General

Şeful Ferrari: "Şasiul lui McLaren MP4-12C nu este profitabil"

Preşedintele Ferrari a declarat că folosirea unui şasiu din fibră de carbon, ca în cazul lui McLaren MP4-12C, nu este avantajos pentru un constructor de talia italienilor.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Viitorul Ferrari Enzo va avea un motor V12

Sub capota viitorului etalon de la Maranello se va ascunde un motor cu 12 cilindri, dar şi cea mai nouă tehnologie hibrid, testată în prezent de inginerii Ferrari.

Tag-uri similare

Ferrari, tuning, Toyota Prius, BMW Seria 7, Ferrari 458 Italia, Volkswagen Beetle, Tata Nano, Toyota Rav4, Ferrari Enzo, Enzo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru