Boxerul Floyd Mayweather se poate reprofila ușor în samsar auto. Și-a mai vândut un supercar cu câteva milioane de euro

de Bogdan Mirică
Marti, 15.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Floyd Mayweather a decis să se despartă de unul dintre cele mai rare supercaruri produse vreodată de Ferrari: Enzo. Mașina are mai puțin de 1000 de kilometri parcurși și a fost vândută cu 3.3 milioane de euro.

Pasiunea boxerului Floyd Mayweather pentru supercaruri exclusiviste nu mai este o surpriză pentru nimeni. În colecția sa exisă exemplare Bugatti, Koenigsegg, Ferrari și Lamborghini care valorează câteva milioane bune de euro.

Din când în când însă, Mayweather decide să mai vândă din mașinile sale. S-a întâmplat recent cu un Ferrari Enzo, supercarul suprem produs de Ferrari în deceniul trecut. Cumpărat de un client din Dubai ca unitatea cu numărul 295 din totalul celor 400 de mașini produse, exemplarul Ferrari Enzo este vopsit în culoarea Rosso Corsa și dispune de un interior îmbrăcat în piele neagră.

Esential 400 de exemplare Ferrari Enzo au fost produse.
3.3 milioane de dolari este prețul cu care s-a vândut mașina lui Mayweather.
Primul proprietar l-a scos la vânzare abia anul acesta, când a fost cumpărat de Mayweather, în ianuarie, pentru suma de 3.2 milioane de dolari.
Exemplarul Ferrari Enzo a mai parcurs alături de boxer doar 200 de mile, echivalentul a 320 de kilometri. Mașina este într-o condiție excelentă, dacă ne gândim că din momentul nașterii sale și până în prezent a parcurs doar 900 de kilometri.

Chiar și așa, Mayweather a decis să se despartă de mașină și a încredințat-o casei de licitații RM Sotheby, care a vândut-o weekendul trecut la New York pentru suma de 3.3 milioane de dolari.

Recordul pentru cel mai scump Ferrari Enzo vândut vreodată aparține exemplarului cu numărul 400, adică ultimului Enzo produs. Acesta a adunat la licitație 6.05 milioane de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru