Toyota Prius

Luni, 08 Ianuarie | Premii auto

Toyota Prius este Mașina Anului 2024 în America de Nord

Noua generație Toyota Prius a fost desemnată Mașina Anului 2024 în America de Nord. Alături de modelul hibrid, Kia EV9 a câștigat titlul pentru SUV-ul anului în această regiune.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota va recicla baterii de la modele hibride vechi pentru viitoarele sale mașini

Bateriile și alte componente de la modele hibride Toyota mai vechi vor fi reciclate și utilizate la viitoarele modele ale mărcii japoneze. Acest lucru este posibil datorită unui nou parteneriat încheiat între constructor și producătorul de materiale Redwood Materials.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noua Toyota Prius în România: start de la 45.000 de euro

Noua Toyota Prius poate fi comandată în România. Acum disponibilă exclusiv cu o motorizare plug-in hybrid (cel puțin în Europa), aceasta este disponibilă în 3 niveluri de echipare și pornește de la 44.953 de euro.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Studiu despre eficiența sistemelor hibride Toyota: un Prius parcurge în regim electric 62% din timp și 40% din distanță

O mașină Toyota Prius cu sistem hibrid propulsie parcurge în medie în regim electric peste 62% din timp și peste 40% din distanță, potrivit unui studiu realizat în diverse condiții de trafic în Irlanda.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Modele noi

Toyota vrea să găsească o nouă strategie de dezvoltare pentru Prius: "Trebuie să separăm hibridul de celelalte modele din gamă"

Toyota intenționează să schimbe radical strategia de dezvoltare a următoarei generații Prius pentru a diferenția mai mult hibridul de restul gamei de modele.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Modele noi

Toyota Prius facelift: hibridul primește tracțiune integrală și modificări estetice subtile

Toyota Prius facelift include un sistem de tracțiune integrală Hybrid AWD-i prin intermediul unui motor electric care acționează pneurile de pe puntea spate la pornire și în condiții de aderență scăzută.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu Toyota Prius facelift: lansarea hibridului este programată în 28 noiembrie

Toyota a publicat un teaser care anticipează lansarea lui Prius facelift în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | Industrie

Toyota recheamă în service aproape 300.000 de unități hibride vândute în Europa: risc de oprire a motorului

Toyota va rechema în service 290.000 de mașini hibride vândute în Europa între 2008-2014 ca urmare a unui risc de oprire a motorului în cazul unei defecțiuni la sistemul hibrid. Printre modelele afectate sunt Prius și Auris.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Industrie

Toyota va extinde producția de mașini în Europa: un al doilea model va fi realizat în Franța. C-HR și Prius, pe lista candidaților

Toyota va produce la uzina din Valenciennes (Franța) un nou model bazat pe arhitectura TNGA, pe care în prezent sunt dezvoltate SUV-ul C-HR și hibridul Prius.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Evoluţia continuă: Toyota Prius ar putea avea doar versiune plug-in de la următoarea generaţie

Primul hibrid din lume se transformă: începând cu a cincea generaţie, Toyota Prius ar putea avea doar versiune plug-in, însă o decizie finală nu a fost luată încă.
Luni, 19 Septembrie 2016 | Intern

România are ocazia să îmbrățișeze propulsia hibridă: noua generație Toyota Prius s-a lansat și la noi și costă 28.400 de euro

Toyota a publicat prețurile noii generații Prius pe piața din România. A patra generație a modelului japonez pleacă de la 28.400 de euro și promite un consum de numai 3.3 litri/100 de kilometri.
Miercuri, 20 Aprilie 2016 | Siguranta

Primul test de siguranţă EuroNCAP pentru sistemul de frânare de urgenţă la detectarea pietonilor: Toyota Prius a primit 5 stele

EuroNCAP a efectuat primul test de siguranţă pentru sistemul de frânare de urgenţă la detectarea pietonilor, în cadrul căruia Toyota Prius a primit 5 stele. În plus, organizaţia a inaugurat şi primul rating dual pentru un model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Martie 2016 | Tehnologie

Topul celor mai aerodinamice sedanuri: Mercedes CLA conduce clasamentul

Pentru a putea fi eficientă, o mașină trebuie să fie și aerodinamică. Clasamentul următor ne arată care sunt cele mai aerodinamice sedanuri ale momentului.
Joi, 03 Martie 2016 | Premii auto

World Car of the Year 2016: Audi A4, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC au rămas în lupta pentru marele premiu

Trei modele au rămas în cursa pentru râvnitul trofeu de Maşina Anului 2016, Audi A4 Sedan, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC. Cine va câştiga marele premiu?
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Marti, 13 Octombrie 2015 | Modele noi

Noul Toyota Prius: detalii despre motorizarea hibridă a celei de-a patra generații

Toyota a publicat informații noi despre a patra generație Prius. Modelul japonez vine cu același motor pe benzină de 1.8 litri, asociat unei unități electrice. Ambele agregate au fost însă modificate pentru a deveni mai eficiente.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota Prius a primit o nouă generație: primele imagini și informații oficiale

Toyota Prius, cel mai popular model hibrid din lume, a ajuns la cea de-a patra generație. Modelul are o platformă nouă și un design diferit de cel al predecesorului său.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Prima imagine care anunță debutul noii generații Toyota Prius

Toyota va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua generație a modelului Prius, anticipat deja de o imagine teaser. Alături de noul Prius se va afla și conceptul unui viitor SUV de mici dimensiuni, rival pentru Nissan Juke.
Joi, 23 Iulie 2015 | Autoipoteze

Viitoarea generație Toyota Prius va avea o autonomie pur electrică de 56 de kilometri

Toyota va lansa noua generație a modelului Prius în anul 2017. Pionierul trendului eco va fi oferit în două versiuni: un hibrid clasic și un hibrid alimentat la priză, cu o autonomie pur electrică generoasă.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Modele noi

Viitorul Toyota Prius, anticipat deja de o serie de imagini neoficiale

Noua generație Toyota Prius este anticipată deja de o serie de imagini dezvăluite pe internet. Modelul japonez va fi mai ușor și va avea un consum extrem de redus.

Tag-uri similare

Volkswagen, Toyota, Honda, Tesla, VW, Lexus, tuning, accident, hibrid, Nissan Leaf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru