Toyota Prius este Mașina Anului 2024 în America de Nord

de Tiberiu Safta
Luni, 08.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Toyota Prius a fost desemnată Mașina Anului 2024 în America de Nord. Alături de modelul hibrid, Kia EV9 a câștigat titlul pentru SUV-ul anului în această regiune.

Au fost anunțați câștigătorii premiului Mașina, Camioneta și Utilitara Anului 2024 în America de Nord. În cadrul ceremoniei de premiere, care a avut loc în statul Michigan din SUA, noua Toyota Prius a câștigat titlul Mașina Anului 2024 în America de Nord. Modelul hibrid al japonezilor a câștigat acest titlu în urma voturilor a 50 de jurați.

De asemenea, Kia EV9 a fost desemnat SUV-ul Anului 2024 în America de Nord, iar Ford Super Duty a câștigat titlul de Camioneta Anului 2024 în America de Nord.

"Câștigătorii noștri reflectă faptul că un vehicul modern trebuie să fie o combinație de stil, utilitate și tehnologie", a declarat Jeff Gilbert, președintele competiției. "Îi felicit pe cei 50 de jurați ai noștri pentru că au venit cu câteva alegeri excelente", a mai adăugat Gilbert.

Anul acesta, concursul Mașina, Camioneta și Utilitara Anului în America de Nord (NACTOY) împlinește 30 de ani de existență. Procesul de premiere a început încă din iulie 2023, atunci când a fost prezentată o listă cu 52 de modele eligibile.

În septembrie, lista a fost micșorată la doar 25 de modele, dintre care doar 9 au fost finaliste.

via NACTOY

Comentarii (3)

  • Cum 2024??? Deja a trecut o săptămână întreagă. Cred ca este mașina anului 2025!!!
    1 4
  • Banditos
    spune-mi ca ai scris la caterinca...
    0 1
  • @Dutz : pai intai sa vedem ce se lansează pe parcursul lui 2024 ! Get a Snikers bro' !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru