America de Nord

Luni, 12 Februarie | Masini electrice si hibride

Șapte mărci vor dezvolta o rețea de stații de încărcare în America de Nord: 30.000 de stații

Mai mulți producători vor dezvolta împreună o rețea de stații de încărcare în Statele Unite și Canada. Noua rețea se numește IONNA și va cuprinde nu mai puțin de 30.000 de stații de încărcare în total.
Luni, 08 Ianuarie | Premii auto

Toyota Prius este Mașina Anului 2024 în America de Nord

Noua generație Toyota Prius a fost desemnată Mașina Anului 2024 în America de Nord. Alături de modelul hibrid, Kia EV9 a câștigat titlul pentru SUV-ul anului în această regiune.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Detalii tehnice, noua Honda Civic Type R: versiunea americană dezvoltă 319 CP

Honda a publicat detaliile tehnice pentru versiunea destinată pieței din America de Nord a modelului de performanță Civic Type R. Unitatea de 2.0 litri turbo dezvoltă, în cazul ei, 319 CP.
Luni, 29 August 2022 | Masini electrice si hibride

Oficial Toyota: Piața nu este, încă, pregătită pentru adoptarea în masă a mașinilor electrice

Piața nord americană nu este, încă, pregătită pentru adoptarea în masă a mașinilor electrice, este de părere vicepreședintele executiv pe vânzări al Toyota Motor North America, Jack Hollis.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Honda prezintă noua generație HR-V pentru America de Nord. Ar putea ajunge în Europa sub o altă denumire

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație HR-V, destinată pieței nord-americane. Potrivit informațiilor din presă, acest nou model va fi comercializat și pe anumite piețe din Europa, dar sub alt nume.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noua Mazda CX-50, dedicată pieței din America de Nord: motor de 2.5 litri și tracțiune integrală în standard

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul CX-50, un model dedicat pieței din America de Nord. Acesta este echipat cu un motor de 2.5 litri și vine cu tracțiune integrală încă din standard.
Luni, 23 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: China va domina piața mașinilor electrice, cu peste 50% din vânzări până în 2035. Europa va avea o cotă de aproape 20%

China va domina vânzările de pe piața mașinilor electrice, cu mai mult de jumătate din volumul total până în anul 2035, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Cu 6.4 milioane de mașini electrice vândute anual până atunci, chinezii ar urma să dețină 57% dn piață, în timp ce Europa ar urma să aibă o cotă de aproape 20%.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Industrie

Tana Nano va intra pe piaţa nord-americană din 2015

Ratan Tata, patronul grupului auto indian Tata a confirmat într-un interviu că va ataca piaţa nord-americană cu o versiune upgradată a modelului Nano.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Modele noi

Chevrolet Volt este Maşina Anului în America de Nord

Chevrolet Volt a primit titlul de Maşina Anului 2011 în America de Nord la Salonul Auto de la Detroit. Celălalt model premiat a fost Ford Explorer, la categoria SUV-ul Anului.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

SUA: Clienţii de modele diesel sunt din ce în ce mai numeroşi

Motoarele diesel au început să prindă teren pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Aproape 50% dintre toate modelele Volkswagen Jetta vândute sunt echipate cu un motor diesel, dar şi 17% din unităţile BMW X5 xDrive şi Mercedes-Benz GL.
Luni, 23 Februarie 2009 | Industrie

Toyota isi reangajeaza directorul sucursalei din America de Nord

Toyota spera sa recapete succesul in vanzari inregistrat in anul 2007 odata cu reangajarea fostului director al filialei din America de Nord.

Tag-uri similare

Toyota, vanzari, America, America de Nord
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru