Honda prezintă noua generație HR-V pentru America de Nord. Ar putea ajunge în Europa sub o altă denumire

de Alexandru Monenciu
Luni, 04.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație HR-V, destinată pieței nord-americane. Potrivit informațiilor din presă, acest nou model va fi comercializat și pe anumite piețe din Europa, dar sub alt nume.

A treia generație Honda HR-V, destinată piețelor din Japonia, Thailanda, Indonezia, China și Europa, a debutat la începutul anului trecut. Acum, constructorul nipon a publicat primele imagini și informații despre noul HR-V, construit special pentru piața nord-americană (SUA/Canada).

Se pot observa unele diferențe între cele două modele, mai ales în ceea ce privește designul și dimensiunile. Potrivit informațiilor din presă, acest nou HR-V va fi comercializat și pe anumite piețe din Europa, din 2023, dar sub o altă denumire.

Până atunci, însă, trebuie menționat că modelul de față este bazat pe cea de-a 11-a generație Honda Civic. Lungimea și ampatamentul sunt mai mari, comparativ cu modelul pe care îl înlocuiește.

Motorizările le va prelua, cel mai probabil, de la Civic, dar Honda nu a precizat exact ce propulsoare va împrumuta.

În SUA și Canada, noua Honda HR-V este programată să debuteze în vara acestui an.

via Honda și Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru