Toyota isi reangajeaza directorul sucursalei din America de Nord

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.02.2009
Toyota spera sa recapete succesul in vanzari inregistrat in anul 2007 odata cu reangajarea fostului director al filialei din America de Nord.

Toyota a anuntat ca il va reangaja pe Yoshimi Inaba, fostul director de vanzari al diviziei din America de Nord. Sub conducerea sa, Toyota a inregistrat vanzari record in anul 2007, care nu s-au mai materializat dupa ce acesta a plecat pentru un post administrativ in Aeroportul International din Nagoya, Japonia.

Dupa ce Yoshimi Inaba a plecat de la fraiele diviziei Nord Americane a Toyota, compania japoneza a suferit cel mai mare declin al vanzarilor si prima pierdere operationala din ultimii 70 de ani. Noul presedinte al companiei Toyota, Akio Toyoda, a anuntat ca intentioneaza sa il aduca pe Yoshimi Inaba inapoi in conducerea diviziei americane a companiei Toyota. Akio Toyoda spera ca Yoshimi Inaba sa readuca vanzarile companiei Toyota pe drumul cel bun.

Via | Autoobserver

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru