Ford

Luni, 07 Noiembrie | Industrie

Am vizitat uzina Ford Otosan din Turcia, noul părinte al fabricii de automobile de la Craiova

Alături de alți jurnaliști români, am avut ocazia să vizităm una dintre uzinele Ford Otosan din Turcia și să aflăm, de la reprezentanți de rang înalt, mai multe despre noul părinte al fabricii de automobile de la Craiova și despre planurile sale de viitor.
Luni, 31 Octombrie | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune a lui Ford Ranger Raptor

Ford Performance a publicat un teaser care anunță o nouă versiune pentru modelul de performanță Ranger Raptor. Aceasta va debuta în 1 noiembrie.
Joi, 27 Octombrie | Industrie

Ford părăsește piața din Rusia

Constructorul american de automobile a părăsit piața auto din Rusia. Totodată, a vândut participația de 49% pe care o deținea la societatea Sollers Ford, cu opțiunea de a răscumpăra acțiunile în decurs de 5 ani.
Miercuri, 26 Octombrie | Industrie

Ford: S-Max și Galaxy vor fi scoase din producție în 2023

Modelele Ford S-Max și Galaxy vor fi scoase din producție în aprilie 2023. Anunțul a fost făcut chiar de către producătorul american de automobile.
Miercuri, 26 Octombrie | Industrie

Adio, Fiesta! Ford confirmă ieșirea din producție a modelului în 2023

Ford confirmă, prin intermediul unul video, ieșirea din producție a modelului Fiesta în iunie 2023. Acesta va fi înlocuit de Puma EV.
Vineri, 14 Octombrie | Modele noi

Noul Ford Kuga Black Package debutează cu jante de 20 de inch în Europa

Ford prezintă noul Kuga ST Line X Black Package. Disponibil în Europa cu o serie de motorizări, inclusiv cu cea plug-in hybrid, noul model vine echipat cu jante de 20 de inch.
Miercuri, 05 Octombrie | Modele noi

Noul Ford GT LM are un bord decorat cu pulbere din motorul care a câștigat la Le Mans

Acesta este noul Ford GT LM, ultimul model din seria Heritage Edition. Producția va fi limitată la doar 22 de exemplare și toate vor fi asamblate până la finalul anului 2022.
Joi, 15 Septembrie | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse: motor V8 și îmbunătățiri pentru performanțe pe circuit

Odată cu noua generație Mustang, Ford a dezvăluit lumii întregi și o versiune dezvoltată pentru performanțe pe circuit. Numele său este Mustang Dark Horse și vine echipată cu motorul V8 de 5.0 litri.
Joi, 15 Septembrie | Modele noi

Ford prezintă noua generație Mustang: păstrează motorul V8 și cutia manuală

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație Mustang. Gama de motorizări include, în continuare, unitatea V8 Coyote care poate fi alăturată unei transmisii manuale.
Vineri, 09 Septembrie | Masini electrice si hibride

Ford anunță o serie de noutăți pentru Mustang Mach-E: capacitate crescută de remorcare

Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul cu zero emisii Mustang Mach-E. Printre altele, acesta primește sisteme de asistență actualizate și o capacitate de remorcare crescută.
Joi, 08 Septembrie | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice, noul Ford E-Transit Custom: până la 217 CP și 1.100 kg sarcină utilă maximă

Ford Pro a publicat o serie de detalii tehnice pentru noul E-Transit Custom, complet electric. Acesta este disponibil cu până la 217 CP, iar sarcina utilă maximă este de 1.100 kilograme.
Marti, 23 August | Modele noi

Noul Shelby GT500 Code Red: 1.317 CP și producție limitată

Shelby American a publicat primele imagini și informații despre noul GT500 Code Red. Acesta vine echipat cu un motor V8 twin-turbo care, atunci când este alimentat cu combustibil E85, dezvoltă 1.317 cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 August | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Ford Mustang debutează în 15 septembrie

A șaptea generație Mustang va debuta în 15 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, anunță constructorul american de automobile.
Marti, 16 August | Tehnologie

Noua generație de faruri Ford va proiecta informații pe asfalt

Constructorul american de automobile lucrează la o tehnologie care să le permită farurilor să proiecteze informații și imagini pe asfalt. Aceasta este inspirată de sistemele Head-up Display.
Joi, 04 August | Modele noi

Ford Explorer facelift debutează în China cu display central de 27 de inch

Versiunea îmbunătățită a lui Ford Explorer a debutat oficial în China. Producătorul american a pregătit o serie de noutăți de design, iar în interior și-a făcut apariția un display central de 27 de inch.
Luni, 01 August | Modele noi

Noul Ford Maverick Tremor: suspensie îmbunătățită și "cruise control" pentru off-road

Ford a publicat primele imagini și informații despre noul Maverick Tremor. Gândit ca un pachet care să facă pick-up-ul american mai capabil în off-road, acesta va putea fi comandat începând cu luna septembrie.
Vineri, 22 Iulie | Industrie

Ford: 600.000 de vehicule electrice produse până în 2023, la nivel global, 2 milioane până în 2026

Constructorul american de automobile intenționează să producă 600.000 de vehicule electrice până la finalul anului 2023, la nivel global. Până în 2026, numărul acesta va crește la 2 milioane de unități.
Luni, 04 Iulie | Industrie

PREMIERĂ: Ford Bronco va ajunge și în Europa, dar în volume limitate

Constructorul american de automobile anunță că celebrul Bronco va fi disponibil, în premieră, în Europa. Clienții din anumite piețe îl vor putea achiziționa într-un număr limitat de exemplare, de la sfârșitul anului 2023.
Vineri, 01 Iulie | Intern

Ford Craiova devine Ford Otosan Craiova: investiție de 490 de milioane de euro

Uzina Ford de la Craiova devine, oficial, Ford Otosan Craiova, după ce transferul de proprietate a fost finalizat. Totodată, se anunță o investiție de 490 de milioane de euro, implementată în următorii trei ani.
Joi, 23 Iunie | Concepte

Noul concept Ford Pro Electric SuperVan: 4 motoare electrice și 2.000 CP

Ford a prezentat conceptul Electric SuperVan cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Acesta este echipat cu patru motoare electrice care dezvoltă aproximativ 2.000 de cai putere.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru