Audi

Marti, 18 Iunie | Modele noi

Noul Audi e-tron GT facelift: versiune cu 925 de cai putere

Modelul cu zero emisii Audi e-tron GT tocmai a primit un facelift. Disponibil în trei versiuni, acesta oferă acum până la 925 de cai putere și 609 kilometri autonomie.
Marti, 21 Mai | Industrie

Audi și chinezii de la SAIC vor dezvolta o platformă nouă pentru electrice

Constructorul german de automobile și chinezii de la SAIC vor dezvolta o platformă nouă pentru mașini electrice. Primul model dezvoltat pe această arhitectură va debuta în 2025.
Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Audi RS e-tron GT Performance: o nouă navă amiral electrică

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul RS e-tron GT Performance. Vorbim despre o nouă navă amiral cu zero emisii.
Marti, 02 Aprilie | Industrie

Șeful Audi: Vom prezenta ultimele noastre motoare termice în 2026

Potrivit șefului Audi, constructorul din Ingolstadt nu renunță la planurile de electrificare. Mai mult, acesta a declarat că ultimele motoare termice, ale mărcii, vor fi prezentate în 2026.
Marti, 19 Martie | Industrie

Audi schimbă denumirea modelelor: dispar cifrele care au creat confuzie

Potrivit celor mai recente informații, Audi pregătește o serie de schimbări în denumirea modelelor. Acestea au început odată cu noul SUV electric Q6 e-tron.
Luni, 18 Martie | Modele noi

PREMIERĂ: Acesta este noul Audi Q6, 100% electric

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Q6 e-tron sau, cu alte cuvinte, versiunea cu zero emisii a SUV-ului Q6. Lansarea pe piață este programată în vara acestui an.
Marti, 13 Februarie | Modele noi

Imagini cu noul Audi S3 facelift: motorul dezvoltă 333 de cai putere

Audi a publicat o serie de imagini cu noul S3 facelift. Acesta beneficiază de mai multe îmbunătățiri, iar motorul de 2.0 litri dezvoltă 333 CP, cu 23 de cai putere mai mult decât înainte.
Marti, 06 Februarie | Modele noi

Ediția specială Audi RS6 Avant GT: 630 CP și producție limitată la 660 exemplare

Audi prezintă noua ediție specială RS6 Avant GT. Producția va fi limitată la doar 660 de exemplare, la nivel global, iar motorul V8 dezvoltă 630 de cai putere, cu 30 CP mai mult față de un RS6 standard.
Vineri, 19 Ianuarie | Motorsport

Carlos Sainz câștigă Raliul Dakar 2024. Prima victorie la general pentru Audi

Carlos Sainz a câștigat Raliul Dakar 2024 cu prototipul electric Audi RS Q e-tron. Este a patra victorie pentru pilotul spaniol și prima pentru constructorul din Ingolstadt la cea mai dificilă cursă de rally raid din lume.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q8 e-tron Edition Dakar: gardă la sol mai mare și preț de 120.000 de euro

Audi anunță o nouă ediție specială, inspirată de legendarul Raliu Dakar, pentru SUV-ul electric Q8 e-tron. Denumită Q8 e-tron Edition Dakar, această costă 120.000 de euro pe piața din Germania.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Audi prezintă noul RS e-tron GT Ice Race Edition: producție limitată la 99 de exemplare

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul RS e-tron GT Ice Race Edition. Audi va construi 99 de exemplare, dedicate pieței din Europa.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Audi Q6 e-tron, pur electric: baterie de 100 kWh

Constructorul german de automobile a publicat noi imagini cu prototipurile viitorului SUV electric Q6 e-tron. Debutul este programat până la finalul anului 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iulie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Audi A4 Allroad: 55 de exemplare, exclusiv pentru Spania

Noua ediție limitată Audi A4 Allroad Quattro Heritage Edition este destinată exclusiv pieței din Spania. Vor fi produse doar 55 de exemplare.
Joi, 13 Iulie 2023 | Industrie

În premieră, Audi ar putea achiziționa o platformă de la partenerii chinezi

Potrivit celor mai recente informații, constructorul german de automobile ar putea achiziționa o platformă, pentru modele electrice, de la partenerii SAIC Motors din China.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Facelift pentru Audi A6 și A7: instrumentar digital și faruri full LED în standard

Constructorul german de automobile prezintă noile A6 și A7 facelift. Cele două modele, inclusiv versiunile S6 și S7, au primit o serie de modificări estetice, dar și mai multe dotări în standard.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Industrie

Audi desface șampania: divizia de performanță Audi Sport împlinește 40 de ani

Cu ocazia celor patru decenii împlinite de către divizia de performanță Audi Sport, constructorul german de automobile pregătește o serie de evenimente speciale care vor avea loc în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Marti, 02 Mai 2023 | Industrie

Audi TT la aniversare: modelul sport german a împlinit 25 de ani

Constructorul german de automobile a lansat modelul TT în urmă cu 25 de ani. În tot acest timp, modelul sport a cunoscut trei generații.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Audi Q8 e-tron, singura electrică din turul nostru

Aventour la feminin revine în 2023 cu rețeta deja consacrată: 8 femei influencer, patru mașini proaspăt lansate, provocări care mai de care și peisaje care ne vor tăia răsuflarea. Anul acesta, printre mașinile care ne vor ajuta să (re)descoperim litoralul românesc se află și electricul Audi Q8 e-tron.
Luni, 03 Aprilie 2023 | F1 TOP

Viitorul monopost Audi-Sauber: primul design va fi prezentat în aprilie

În intervalul 18 - 27 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, va fi prezentat conceptul de design al viitorului monopost de Formula 1 Audi - Sauber.
Joi, 16 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul SUV electric Audi Q6 e-tron: arhitectură la 800V

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Q6 e-tron. Acesta este primul model, al mărcii din Ingolstadt, construit pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE).
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru