Seat

Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Ediție aniversară pentru Seat Ibiza. Modelul spaniol împlinește 40 de ani

Constructorul spaniol de automobile anunță o ediție aniversară pentru cel mai celebru model al său: Ibiza. Denumită sugestiv Ibiza Anniversary Limited Edition, aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Industrie

Seat: 1 milion de SUV-uri comercializate în 6 ani

Constructorul spaniol de automobile anunță că a comercializat 1 milion de SUV-uri în ultimii 6 ani. Mașina aniversară este un Seat Arona.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Siguranta

Teste EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Mazda-CX60 și chinezescul BYD Atto 3

Specialiștii Euro NCAP au încheiat o nouă sesiune de teste de siguranță, în cadrul căreia au testat nu mai puțin de 10 modele noi. 8 dintre ele au luat punctajul maxim de 5 stele, inclusiv crossover-ul electric chinezesc BYD Atto 3.
Vineri, 05 August 2022 | Modele noi

Modificări în gama lui Cupra Leon: motorizări noi cu până la 190 de cai putere

Gama de motorizări a lui Cupra Leon va include două noi unități cu puteri cuprinse între 150 și 190 de cai putere. Totodată, marca spaniolă anunță și dotările standard pe care le vor avea aceste versiuni.
Luni, 31 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noul Cupra Leon VZ Cup: jante de 19 inch și până la 310 cai putere

Spaniolii de la Cupra lansează o nouă versiune de performanță pentru modelul (deja sportiv) Cupra Leon. Numele său este Cupra Leon VZ Cup, primele exemplare urmând a fi livrate începând cu luna martie 2022.
Luni, 25 Octombrie 2021 | Modele noi

Seat transformă Ibiza facelift în club mobil: bar, lumini și consolă de mixare încorporate

Constructorul spaniol de automobile a transformat un exemplar Ibiza facelift în club pe roți. Au fost instalate inclusiv un bar pentru cocktail-uri fără alcool, consolă de mixare și sistem de lumini specifice unui club.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Electricul Cupra Born a intrat în producție. Primul exemplar a părăsit linia de asamblare a uzinei din Germania

Primul exemplar Cupra Born a părăsit linia de asamblare a uzinei din Zwickau, Germania. Ulterior, producția primului model electric al companiei spaniole va fi mutată la Martorell.
Marti, 20 Iulie 2021 | Intern

Prețuri Seat Arona facelift în România: pornește de la 16.600 de euro

Seat Arona facelift, cel mai mic SUV din portofoliul constructorului din Martorell, poate fi comandat acum și în România. La fel ca Ibiza, Arona facelift este disponibil doar cu motorizări pe benzină, iar clienții au la dispoziție patru niveluri de echipare.
Luni, 19 Iulie 2021 | Economic

Șeful Grupului Volkswagen: brandul Cupra a depășit vânzările Alfa Romeo

Potrivit unor declarații făcute de șeful Grupului Volkswagen, Cupra a întrecut Alfa Romeo în ceea ce privește vânzările de automobile. Cupra a devenit un brand de sine stătător în urmă cu trei ani.
Luni, 19 Iulie 2021 | Intern

Prețuri Seat Ibiza facelift în România: start de la 15.300 de euro

Noul Seat Ibiza facelift poate fi comandat pe piața din România. Clienții au la dispoziție trei motorizări pe benzină, iar prețul pornește de la 15.340 de euro cu TVA inclus.
Marti, 25 Mai 2021 | Modele noi

OFICIAL. Acesta este Cupra Born, primul model electric al spaniolilor: autonomie de până la 540 kilometri

Cupra, divizia de performanță a spaniolilor de la Seat, a lansat oficial noul model electric Born. Acesta este disponibil în două versiuni de putere, iar clienții pot alege din trei variante de baterii.
Marti, 18 Mai 2021 | Modele noi

Noul Cupra Born dezvăluit într-un clip video, înaintea debutului oficial din 25 mai

Spaniolii de la Cupra au publicat mai multe materiale teaser cu noul model electric Born. Printre acestea s-a numărat și un clip video în care mașina apare complet necamuflată, cel mai probabil în versiunea de producție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Mai 2021 | Industrie

Noul Seat Leon a primit o motorizare de 2.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 190 CP

Actuala generație Seat Leon poate fi comandată și cu o motorizare de 2.0 litri, pe benzină. Unitatea, care echipează mai multe modele ale Grupului Volkswagen, dezvoltă 190 de cai putere.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Noul Born, primul model electric Cupra, a intrat în ultimele faze de testare. Debutează la începutul lunii mai

Noul Cupra Born a intrat în ultimele faze de testare. Debutul primului model din gama brand-ului de performanță deținut de Seat este programat pentru începutul lunii mai.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Modele noi

Seat pregătește un facelift pentru Ibiza și Arona. Ambele debutează în 15 aprilie

Constructorul spaniol de automobile a publicat un prim teaser care anunță noile Ibiza și Arona facelift. Cele două modele îmbunătățite vor debuta în 15 aprilie, în cadrul unui eveniment online.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Siguranta

Primele rezultate EuroNCAP din 2021: noile Polestar 2 și Cupra Formentor primesc 5 stele

Organizația independentă EuroNCAP a publicat primele rezultate la testele de siguranță din 2021. Noile Polestar 2 și Cupra Formentor au obținut punctajul maxim, la care speră orice producător de automobile.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Sfaturi utile pentru a folosi eficient o mașină plug-in hybrid pe timp de iarnă

Temperaturile negative și mașinile electrificate nu fac echipă bună. Sunt, însă, câteva lucruri pe care le poți face pentru a te bucura de o mașina electrică sau plug-in hybrid chiar și iarna.
Joi, 25 Iunie 2020 | General

Cupra va deschide listele de comenzi pentru Formentor în luna iulie: SUV-ul de performanță cu până la 310 CP este asamblat la Martorell

Cupra Formentor, SUV-ul dezvoltat de sub-brandul de performanață deținut de Seat, va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Livrările vor demara în toamna anului curent.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

Acesta este Cupra Ateca facelift: sistem de direcție îmbunătățit și ecran central de 9.2 inch pentru SUV-ul de performanță cu 300 CP

Cupra Ateca facelift, SUV-ul de performanță pregătit de sub-brandul deținut de Seat, propune acum mici modificări exterioare, un ecran nou la interior, un volan restilizat și un sistem de direcție modificat.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru