Noul Cupra Born dezvăluit într-un clip video, înaintea debutului oficial din 25 mai

de Alexandru Monenciu
Marti, 18.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Spaniolii de la Cupra au publicat mai multe materiale teaser cu noul model electric Born. Printre acestea s-a numărat și un clip video în care mașina apare complet necamuflată, cel mai probabil în versiunea de producție.

Born, primul vehicul electric al spaniolilor de la Cupra, este programat să debuteze în 25 mai. Prototipurile au încheiat deja sesiunea de teste și reglaje dinamice, iar acum producătorul a publicat o serie de materiale teaser pentru a mai îndulci așteptarea.

Numai că printre imaginile care trădează semnătura luminoasă a farurilor, montantul C și câteva elemente interioare, regăsim și un clip video care vorbește despre cinci caracteristici definitorii ale modelului cu zero emisii. Mai mult, mașina apare în fundal fără să fie acoperită cu folie de camuflaj.

Așadar, putem vorbi despre o "dezvelire" înaintea lansării oficiale. Se pot observa liniile angulare, prizele de aer ceva mai agresive, stopurile unite de o bandă LED și difuzorul de aer pronunțat.

"Știm că electrificarea trebuie să meargă mână în mână cu eficiența, și în consecință, echipa a îmbinat perfect cele două aspecte," susține Jorge Diez, șeful de design Cupra.

Noul Born este bazat pe conceptul el Born, prezentat în urmă cu doi ani la Geneva.

Mașina este construită pe arhitectura MEB a gigantului Volkswagen, însă specificațiile tehnice sunt ținute "sub cheie" de spanioli.

Conceptul era echipat cu un pachet de baterii de 77 kWh și cu un motor electric, montat pe puntea spate, care dezvoltă 204 cai putere.

via Cupra

Comentarii (2)

  • Catalunia
    Cand combini berea germana cu paella spaniola pe stomacul gol,scoti fix un...electric cu perje pe puntea spate in loc de frane pe disc.
    10 7
  • mircea badea
    trendul asta idiot, arata ca o fiesta combinata cu un swift, cu gleznele goale..numai popandai apar in ultimii ani.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru