Cupra

Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

Imagini noi cu viitoarele Cupra Leon și Formentor facelift

Cupra a publicat câteva imagini oficiale noi cu viitoarele facelift-uri pentru Leon și Formentor. Cele două modele vor primi un design revizuit, precum și motoare actualizate.
Vineri, 15 Martie | Reportaj

REPORTAJ: Am trecut prin vânt, prin ploaie și am ajuns la reprezentanțele Cupra Garage din București

În ultima zi a aventurii noastre cu Ateca, primul model din istoria brandului Cupra, am pornit din Timișoara înapoi spre casă, spre București. Acolo am vizitat ultimele două reprezentanțe Cupra Garage din țara noastră. Ultimele, dar cu siguranță nu cele din urmă.
Miercuri, 13 Martie | Reportaj

REPORTAJ: Ateca, primul model Cupra, descoperă primele Cupra Garage din România. Prima oprire: Brașov

Cupra este o marcă tânără, tocmai de aceea, pentru moment, există doar 4 showroom-uri în România. Noi ne-am propus să le vizităm pe toate, într-un tur de forță, la volanul unui Cupra Ateca. Cu alte cuvinte, primul model din istoria Cupra, în vizită la primele Cupra Garage din țara noastră. Prima oprire? Brașov.
Marti, 20 Februarie | Masini electrice si hibride

Versiune nouă pentru electricul Cupra Born: 326 CP și 570 km autonomie

Cupra anunță o nouă versiune pentru modelul cu zero emisii Born. Denumită Born VZ, aceasta dispune de 326 de cai putere și poate parcurge până la 570 de kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 14 Februarie | Modele noi

Cupra lansează două ediții speciale noi pentru Formentor VZ5

Cupra a lansat două ediții speciale noi pentru modelul Formentor VZ5. Cele două ediții primesc două nuanțe unice, iar producția va fi limitată la câte 222 de exemplare.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Ediție limitată nouă pentru Cupra Formentor VZ5: producție de 500 de exemplare

Cupra a lansat o nouă ediție limitată pentru SUV-ul de performanță Formentor VZ5. Noua ediție este botezată BAT și aduce mai multe accente negre la exterior. Doar 500 de exemplare vor fi produse.
Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Cupra Ateca primește motorizări noi, de 150 și 190 de cai putere

Cupra Ateca va fi disponibil cu două motorizări noi. Clienții vor avea, de asemenea, la dispoziție, echipamente noi, toate putând fi comandate începând cu luna iulie 2023.
Luni, 15 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Cupra: Viitorul model electric de oraș va fi denumit Raval

Viitorul model de oraș, cu zero emisii, al spaniolilor de la Cupra va fi denumit Raval. Anunțul a fost făcut chiar de șeful companiei, Wayne Griffiths.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Concepte

Noul concept Cupra DarkRebel anunță un viitor coupe de performanță electric

Cupra a publicat o serie de imagini digitale cu noul său concept DarkRebel. Mașina a fost dezvăluită în formă virtuală și anunță un viitor coupe de performanță electric, care ar urma să devină etalonul mărcii.
Duminica, 23 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Acesta este Cupra Tavascan, fratele spaniol al lui Volkswagen ID.5

După lungi așteptări și campanii de teasing demne de filmele de la Hollywood, cei de la Cupra au dezvăluit în sfârșit al doilea lor model complet electric: Tavascan. Este un SUV coupe cu până la 340 de cai.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu viitoarea electrică de performanță Cupra Tavascan

Viitorul model de performanță Cupra Tavascan apare într-un video de promovare, pentru care brand-ul spaniol a colaborat cu artista Rosalia.
Joi, 23 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Seat amână lansarea primului său model electric până în 2026

Wayne Griffiths, șeful mărcilor Seat și Cupra, a anunțat oficial că Seat va amâna lansarea primului său model electric până după 2026. Motivul invocat este acela că cele două mărci spaniole nu pot fi electrificate în același timp.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Martie 2023 | Intern

Prețuri Cupra Born în România: start de la 43.400 de euro

Cupra Born, primul model cu zero emisii al mărcii de performanță spaniole, poate fi comandat în România. Este disponibil în două versiuni, iar prețurile pornesc de la 43.359 de euro.
Joi, 23 Februarie 2023 | Tuning

Cupra Formentor VZ5, tunat de Manhart: motorul dezvoltă 490 CP

Compania de tuning germană Manhart a dezvoltat un pachet de modificări pentru Cupra Formentor VZ5. Motorul de 2.5 litri dezvoltă acum 490 de cai putere.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Modele noi

Cupra Formentor VZ Tribe Edition debutează în Europa cu până la 310 CP

Spaniolii anunță o ediție specială pentru modelul Cupra Formentor. Bazată pe versiunea Formentor VZ, aceasta este denumită Tribe Edition și poate fi comandată deja în Europa. Sunt disponibile 2 motorizări.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Motorsport

OFICIAL: Cupra intră în Formula E alături de ABT Sportsline

Spaniolii de la Cupra tocmai și-au anunțat intrarea în Formula E alături de ABT Sportsline. În 2023, monoposturile electrice vor fi pilotate de Robin Frijns și Nico Muller.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Industrie

Volkswagen va comercializa în Europa mașini produse în China

Gigantul german va comercializa, pe Bătrânul Continent, mașini produse în China. Este vorba despre versiunea de producție a conceptului Cupra Tavascan.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Intern

Primul Cupra Garage a fost inaugurat în România: showroom și service dedicat

Brandul spaniol Cupra a inaugurat primul său Cupra Garage din România. Acesta înglobează toate caracteristicile unui showroom de brand, inclusiv un service.
Vineri, 05 August 2022 | Modele noi

Modificări în gama lui Cupra Leon: motorizări noi cu până la 190 de cai putere

Gama de motorizări a lui Cupra Leon va include două noi unități cu puteri cuprinse între 150 și 190 de cai putere. Totodată, marca spaniolă anunță și dotările standard pe care le vor avea aceste versiuni.
Joi, 30 Iunie 2022 | Modele noi

Ediție specială pentru Cupra Formentor VZ5: producție limitată la 999 de exemplare

Cupra Formentor VZ5 a primit o ediție limitată. Denumită Formentor VZ5 Taiga Grey, aceasta va fi replicată în doar 999 de exemplare.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Seat, Salonul Auto, barcelona, facelift, Cupra, Ibiza, Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru