Cupra

Duminica, 29 Martie 2020 | General

Cupra introduce elemente de caroserie fabricate la imprimantă 3D: Leon Competicion este primul model care beneficiază de noile accesorii

Cupra Leon Competicion, modelul pregătit de spanioli pentru ediția din acest an a TCR, a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie fabricate la imprimată 3D. Modelul de circuit mizează pe motorul pe benzină de 2.0 litri cu 340 CP.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Cupra a prezentat SUV-ul de performanță Formentor: ibericii oferă o versiune plug-in hybrid cu 245 CP și o variantă pe benzină cu 310 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță va fi disponibil atât cu o motorizare pe benzină cu 310 CP, cât și într-o variantă plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu versiunea de serie a lui Cupra Formentor: SUV-ul de performanță va avea un sistem plug-in hybrid de 245 de cai putere

Cupra a publicat primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Formentor, care va fi prezentată în 3 martie și care va utiliza un sistem de propulsie plug-in hybrid de 245 de cai putere.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor debutează la Geneva: modelul va miza pe un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță a brand-ului Seat, va fi prezentat la Geneva. Modelul va miza pe un sistem plug-in hybrid pe care producătorul ar urma să-l "împrumute" de pe noul Cupra Leon eHybrid.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Acesta este noul Cupra Leon: modelul de performanță oferă până la 310 CP și poate fi comandat și în versiune plug-in hybrid

Cupra a prezentat noua versiune de performanță a modelului de clasă compactă Leon. Pentru prima dată, Cupra Leon va fi disponibil într-o versiune plug-in hybrid cu 245 CP, dar și într-o variantă de top cu 310 CP.
Marti, 11 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Cupra Leon: hot hatch-ul va avea versiune plug-in hybrid și va fi prezentat în 20 februarie

Cupra Leon, hot hatch-ul de clasă compactă dezvoltat de divizia de performanță Seat, va fi prezentat oficial în 20 februarie. Modelul va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Joi, 26 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru Cupra Leon Competicion: modelul de competiții va fi bazat pe noua generație Leon, care va fi prezentată în 28 ianuarie

Cupra, brandul de performanță al Seat, a publicat un teaser cu Leon Competicion, modelul de competiții care va fi bazat pe noua generație Leon, care urmează să fie prezentată în 28 ianuarie.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor: modelul va fi prezentat în 2020 și va avea sistem plug-in hybrid de propulsie

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor va fi prezentată în 2020. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul producătorului spaniol va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

Seat și-ar putea schimba numele în Cupra: spaniolii vor să lanseze o gamă nouă de modele și să se extindă la nivel global

Grupul Volkswagen analizează posibilitatea de a schimba numele Seat în Cupra pentru a lansa o gamă nouă de modele cu prețuri mai ridicate și pentru a se lansa la nivel global.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Cupra a demarat testele pe circuit cu modelul electric e-Racer: producătorul spaniol va concura în viitorul sezon ETCR

Cupra a început testele cu e-Racer. Modelul de circuit va concura în sezonul 2020 al Electric TCR, o nouă competiție de turisme dedicată exclusiv mașinilor electrice. Sistemul electric de propulsie livrează 670 de cai putere către puntea spate, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.2 secunde.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Concepte

Cupra prezintă conceptul Tavascan: SUV-ul electric are 306 CP și autonomie de 450 de kilometri

Cupra a prezentat Tavascan, conceptul unui SUV electric ce dezvoltă 306 CP și care promite o autonomie de până la 450 de kilometri cu ajutorul bateriei de 77 kWh. Conceptul Tavascan poate parcurge repriza 0-100 km/h în mai puțin de 6.5 secunde.
Luni, 26 August 2019 | General

Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii de mobilitate pe care le vor testa la stadionul Camp Nou

Cupra este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, pentru care spaniolii vor dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le vor testa în jurul stadionului Camp Nou.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 August 2019 | Concepte

Conceptul electric Cupra primește un nou teaser: volanul și instrumentarul de bord digital, dezvăluite înainte de prezentarea din 2 septembrie

Cupra, brandul de performanță al celor de la Seat, a publicat un teaser cu interiorul conceptului electric pe care îl va prezenta în 2 septembrie.
Luni, 22 Iulie 2019 | Concepte

Cupra pregătește un concept 100% electric: prototipul va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie

Cupra a publicat un teaser pentru un concept care prefigurează lansarea unui SUV coupe 100% electric. Prototipul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.
Luni, 15 Iulie 2019 | Concepte

Primul teaser video cu un nou concept Cupra: prototipul anunță versiunea de performanță a viitorului Leon

Cupra a publicat un teaser video care anunță un nou concept. Conform primelor informații, viitorul prototip va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și anticipează o versiune de performanță a viitorului Leon.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Seat va lansa Cupra Leon în 2020: noul model ar putea prelua motorul de 310 cai putere de la Leon Cupra R

Seat va lansa în cursul anului viitor noul Cupra Leon, un nou model dezvoltat sub brandul de performanță Cupra. Acesta ar putea prelua motorul turbo de 2.0 litri și 310 cai putere.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Economic

Seat încheie pe plus primul trimestru din 2019: vânzările globale au trecut de 151.000 de unități, în creștere cu 8.8%

În primele trei luni ale anului Seat a comercializat 151.400 de mașini noi, în creștere cu 8.8% comparativ cu performanța obținută în 2018. Dintre acestea, 6.000 de unități au fost vândute sub divizia de performanță Cupra.
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Cupra lansează conceptul Formentor: SUV-ul diviziei de performanță are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Conceptul pregătit de iberici va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite un sistem de propulsie plug-in hybrid capabil să ofere un total de 245 de cai putere.
Vineri, 15 Februarie 2019 | Concepte

Cupra va prezenta un concept pe 22 februarie: primul teaser pentru un viitor SUV de performanță

Cupra a publicat primul teaser pentru conceptul pe care îl va dezvălui pe data de 22 februarie. Conceptul prefigurează lansarea unui viitor SUV de performanță, primul model de sine stătător al brandului.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Modele noi

Cupra Terramar: primul model de sine stătător al mărcii va fi lansat în martie la Geneva

Cupra, noul sub-brand de performanță lansat de Seat în 2018, pregătește primul model de sine stătător. Voci apropiate companiei spun că acesta va purta numele de Terramar, iar lansarea va avea loc în luna martie, la salonul de la Geneva.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Seat, Salonul Auto, barcelona, facelift, Cupra, Ibiza, Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru