Strategie Cupra: două modele noi în 2022 și dublarea vânzărilor

de Alexandru Monenciu
Marti, 22.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul spaniol de automobile și-a prezentat strategia pentru 2022, intitulată "Cupra X 2". Anul acesta, marca iberică va prezenta două modele noi și intenționează să-și dubleze vânzările.

Cupra a devenit o marcă de sine stătătoare în februarie 2018. De atunci, spaniolii au lansat mai multe modele, inclusiv unul electric, iar în 2021 au reușit o triplare a vânzărilor. Și nu se opresc aici.

Cu ocazia celei de-a patra aniversări, Cupra tocmai și-a anunțat noua strategie pentru 2022. În cadrul unui eveniment online, reprezentanții companiei au declarat că vor, în primul rând, o dublare a vânzărilor.

Apoi, Cupra va lansa anul acesta două modele noi despre care, însă, nu a oferit mai multe detalii. În 2024, electricul Tavascan va fi prezentat lumii întregi, iar un an mai târziu vom face cunoștință cu un alt vehicul electric, inspirat de conceptul UrbanRebel.

Revenim în prezent, când marca iberică lansează, de asemenea, Metahype. Pe scurt, un spațiu virtual în care "diverse mărci, startup-uri și creatori de conținut pot găzdui o mare varietate de evenimente și experiențe."

"Cupra2 Experience" va debuta tot în 2022 și va fi "o experiență de curse unică unde ceea ce vei conduce este real, dar ceea ce vei vedea este virtual." Mai mult, primul NFT de la Cupra (conceptul UrbanRebel) va fi vândut la licitație, iar cumpărătorul îl va putea "conduce" virtual în Cupra2 Experience.

via Cupra

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Cupra X 2 adică dublă poluare, poluare X 2
    2 5
  • who gives a fuck about pollution?!
    Maybe the watermelons? Green on the surface and red on the inside.
    3 3
  • e eco si asta, irigi bine..pasarile..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru