VW

Vineri, 02 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Volkswagen Golf facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf facelift. Noul model urmează să fie lansat anul următor, însă Golf facelift a fost surprins fără camuflaj pe un drum public. Printre schimbări se numără faruri adaptive noi și un design nou pentru bara din față.
Miercuri, 24 Mai | Modele noi

Noul Volkswagen Touareg facelift: faruri noi, motor V6 electrificat și preț de 69.000 de euro

Volkswagen a dezvăluit oficial noul Touareg facelift. Cel mai mare SUV al constructorului german primește un exterior cu design revizuit, mai multă tehnologie la bord, precum și motorizări V6 pe benzină, diesel și electrificate.
Marti, 23 Mai | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen Touareg facelift: faruri LED Matrix și materiale noi

Volkswagen a publicat pe rețelele sale de socializare un nou clip sugestiv cu viitorul Touareg facelift. Noul model va primi faruri noi, tehnologie nouă și materiale mai moi la interior, printre alte schimbări. Prezentarea va avea loc în 24 mai.
Duminica, 21 Mai | Economic

Volkswagen a vândut uzina sa din Rusia pentru 125 de milioane de euro

Volkswagen a anunțat oficial că a vândut uzina sa din Rusia, situată în orașul Kaluga. Potrivit informațiilor din presă, grupul german a vândut această fabrică pentru suma de 125 de milioane de euro.
Vineri, 19 Mai | Modele noi

Volkswagen confirmă: versiunea alungită a lui ID.Buzz debutează în 2 iunie

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii versiuni alungite a electricului ID.Buzz. Față de actualul model, noua versiune va primi un rând de scaune în plus.
Miercuri, 03 Mai | Modele noi

Primele imagini cu un nou hot hatch Volkswagen Golf, cel mai puternic de până acum

Volkswagen a publicat un clip și o serie de imagini oficiale cu o nouă versiune hot hatch a lui Volkswagen Golf. Este vorba despre noua ediție limitată Golf R 333, despre care se spune că va fi cea mai puternică versiune a compactei germane.
Miercuri, 19 Aprilie | Industrie

Skoda va dezvolta viitoarele motoare termice pentru Grupul Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunțat oficial că cehii de la Skoda se vor ocupa exclusiv de dezvoltarea unor viitoare motoare termice pentru modelele mărcilor din grup. Skoda promite că noile motoare vor fi mai puternice și mai eficiente.
Vineri, 14 Aprilie | Industrie

Volkswagen cere amânarea normelor Euro 7 din cauza costurilor foarte mari

Volkswagen dorește să convingă Comisia Europeană să amâne introducerea normelor de poluare Euro 7 până în toamna lui 2026. Constructorul german spune că dacă noile norme vor fi introduse așa cum este stabilit în prezent, atunci acesta va fi forțat să oprească producția unor modele.
Joi, 13 Aprilie | General

Șeful VW: Combustibilii sintetici sunt „gălăgie inutilă”. Motoarele termice sunt „tehnologie veche”

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a vorbit deschis despre viitorul constructorului german cu privire la electrificarea gamei și la renunțarea treptată a motoarelor termice. El spune că discuțiile despre combustibili sintetici sunt o „gălăgie inutilă”, iar motoarele termice sunt „tehnologie veche”.
Luni, 03 Aprilie | General

Șeful Volkswagen: noile generații Passat, Tiguan și T-Roc vor fi ultimele cu motoare termice

Thomas Schaefer, șeful mărcii Volkswagen, a declarat într-un interviu pentru o publicație germană că următoarele iterații ale lui Passat, Tiguan și T-Roc vor fi ultimele mașini ale mărcii cu motoare termice. Viitoarea generație Golf nu are în plan un motor termic, iar Polo ar putea fi retras complet.
Marti, 28 Martie | Industrie

Volkswagen: 44.000 de exemplare ID.Buzz vor fi produse în 2023

Divizia de vehicule comerciale a constructorului german a anunțat noi planuri de producție pentru monovolumul său electric ID.Buzz. Astfel, pentru 2023, Volkswagen și-a stabilit ca țintă să construiască 44.000 de exemplare ale acestui model.
Luni, 27 Martie | Tuning

Volkswagen Golf GTI Clubsport, tunat de nemți: vopsea specială, exterior mai agresiv și suspensie nouă

Germanii de la JMS Fahrzeugteile au publicat imagini cu un Volkswagen Golf GTI Clubsport tunat. Modelul modificat primește o vopsea specială verde, alături de alte modificări estetice și tehnice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Martie | Modele noi

Volkswagen: noua generație Multivan California va debuta în acest an, cu propulsor electrificat

Volkswagen Commercial Vehicles, divizia de vehicule comerciale a mărcii germane, a confirmat lansarea noii generații Multivan California în acest an. Noul model va fi bazat pe actualul T7 Multivan și ar urma să primească un propulsor hibrid PHEV.
Joi, 23 Martie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Passat, disponibil doar în variantă break. Livrările încep în toamnă

Volkswagen a confirmat oficial că viitoarea generație Passat va fi vândută exclusiv în variantă de caroserie break. Noul model va fi construit în Slovacia, iar livrările vor începe în toamna acestui an.
Luni, 20 Martie | General

Șeful de design Volkswagen: "Este mai greu să faci o mașină mică decât un hypercar"

Andreas Mindt, șeful de design Volkswagen, spune că este mult mai greu pentru un designer să creeze o mașină mică decât un hypercar. Principalele provocări sunt reprezentate de respectarea normelor de siguranță și menținerea unor costuri reduse.
Luni, 20 Martie | Industrie

Volkswagen vrea să devină unul din cei mai mari producători de baterii pentru mașini electrice

Volkswagen intenționează să devină un producător important de baterii pentru mașinile electrice în viitorul apropiat. Pentru asta, constructorul german a anunțat că va investi în mai multe companii miniere cu ajutorul diviziei PowerCo.
Sambata, 18 Martie | Concepte

Volkswagen pregătește o versiune hot-hatch pentru conceptul ID.2all

Volkswagen a anunțat că versiunea de serie a conceptului ID.2all va avea și o versiune hot-hatch. Noul model electric accesibil al mărcii germane va fi lansat la jumătatea deceniului actual.
Luni, 06 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen va lansa 9 modele electrice noi până în 2026

Thomas Schafer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că producătorul german va lansa 9 modele electrice noi până în 2026. Află aici tot ce trebuie să știi despre viitoarele modele cu zero emisii.
Vineri, 24 Februarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen: interioare cu materiale din PET-uri și resturi marine reciclate pentru modelele electrice

Viitoarele modele electrice Volkswagen se vor folosi de mai multe materiale ecologice în habitaclu. Acestea vor fi confecționate din PET-uri reciclate sau chiar din resturi marine reciclate.
Vineri, 24 Februarie | Modele noi

Imagini noi cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

Ford a publicat un clip teaser nou cu unul dintre viitoarele sale modele electrice. Acesta este un SUV electric bazat pe platformă Volkswagen și va fi dezvăluit oficial în 21 martie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru