VW

Marti, 16 Iulie | Industrie

Grupul Volkswagen și BMW se vor întoarce la Salonul Auto de la Paris

Grupul Volkswagen și Grupul BMW se vor întoarce la Salonul Auto de la Paris în acest an. La evenimentul care va avea loc în octombrie vor mai fi prezente mărci din Franța și din Coreea de Sud.
Marti, 16 Iulie | Masini electrice si hibride

Volkswagen amână lansarea viitoarei generații de modele electrice din cauza problemelor software

Volkswagen va amâna lansarea viitoarei generații de modele electrice până la sfârșitul acestui deceniu. Potrivit informațiilor din presă, se pare că marca germană se confruntă cu probleme la sistemul software.
Joi, 27 Iunie | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Volkswagen Transporter: jante de 19 inch, în premieră

Volkswagen a publicat imagini oficiale noi cu viitoarea generație Transporter. Noul model va fi disponibil și în versiunea PanAmericana, care aduce, pentru prima dată în istoria modelului, jante de 19 inch.
Joi, 27 Iunie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Ford Capri: crossover electric cu platformă Volkswagen

Ford a dezvăluit primele imagini oficiale sugestive cu noul Capri. Celebrul nume va fi purtat de un crossover electric bazat pe platformă Volkswagen. Noul model va fi lansat în iulie.
Miercuri, 26 Iunie | Modele noi

Noul Volkswagen Golf R facelift: 333 de cai putere

Volkswagen a lansat oficial noul Golf R facelift, cea mai puternică versiune a compactei germane. Noul model primește un motor de 333 de cai putere și o ediție specială nouă.
Sambata, 22 Iunie | Industrie

Volkswagen integrează ChatGPT în mașinile sale

Volkswagen face un pas înainte când vine vorba de integrarea inteligenței artificiale în mașinile sale. Aceștia au spus că au integrat ChatGPT pe câteva modele din gamă.
Miercuri, 12 Iunie | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Volkswagen Golf R facelift: cea mai puternică versiune va avea 333 de cai putere

Volkswagen a publicat imagini noi cu viitorul Golf R, cea mai puternică versiune a compactei de la Wolfsburg. Noul model va primi un motor de 333 de cai putere, însă nu va mai primi o cutie manuală.
Joi, 06 Iunie | Modele noi

Versiuni noi pentru Volkswagen ID.7: mai multă putere și autonomie mai mare

Volkswagen a prezentat două versiuni noi pentru berlina de clasă medie electrică ID.7. Noile versiuni, botezate GTX, respectiv Pro S, primesc mai multă putere și autonomie mărită datorită unei baterii noi.
Joi, 30 Mai | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Volkswagen Transporter T7: design inspirat de ID. Buzz

Volkswagen a publicat o serie de imagini noi cu viitorul Transporter T7. Noul model, care va fi lansat oficial în 2025, va avea un design cu elemente inspirate de la electricul ID. Buzz.
Miercuri, 29 Mai | Siguranta

Noi teste EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen Tiguan și 3 modele din China. 3 stele pentru Ford Tourneo Custom

Noua generație Volkswagen Tiguan a obținut 5 stele la testele EuroNCAP. Același scor a fost obținut și de alte 3 modele din China. Între timp, noul Ford Tourneo Custom a obținut 3 stele fără pachetul de siguranță suplimentar.
Miercuri, 22 Mai | Intern

Prețuri noul Volkswagen Golf facelift în România: start de la 23.300 de euro

Noul Volkswagen Golf facelift poate fi comandat oficial în România. Versiunea actualizată a compactei germane propune un preț de pornire de 23.300 de euro pe piața noastră.
Sambata, 18 Mai | Industrie

Discuțiile dintre Volkswagen și Renault au eșuat: nu vor mai dezvolta o mașină electrică în comun

Potrivit informațiilor din presă, discuțiile dintre Volkswagen și Renault pentru dezvoltarea comună a unei mașini electrice de 20.000 de euro ar fi eșuat. Volkswagen dorește acum să dezvolte propria platformă pentru o asemenea mașină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Mai | Modele noi

Volkswagen va lansa o versiune mai puternică pentru Golf GTI la sfârșitul lui mai

Volkswagen a anunțat oficial că va lansa, la sfârșitul lunii mai, o nouă versiune pentru Golf GTI, mai puternică. Debutul va avea loc în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.

Șeful Volkswagen: mașinile hibride plug-in, necesare datorită plafonării interesului pentru modele electrice

Thomas Schafer, CEO-ul mărcii Volkswagen, a declarat că mașinile care primesc motoare hibride cu încărcare la priză au început să crească în popularitate. Asta, în detrimentul mașinilor electrice, care se confruntă cu o plafonare a interesului din partea clienților.
Miercuri, 08 Mai | Modele noi

Noul Volkswagen California: disponibil și cu motor hibrid plug-in

Volkswagen a lansat oficial noul California, versiunea camper van a lui Transporter. Noul model este disponibil acum și cu o motorizare hibridă cu încărcare la priză.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Noul Volkswagen Passat sedan trăiește! Dar numai în China

Au apărut primele imagini cu noul Volkswagen Passat Pro, un model destinat exclusiv pieței din China. Noul model este varianta sedan a noii generații Passat, iar acesta primește două motoare pe benzină pentru această piață.
Joi, 04 Aprilie | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Volkswagen Transporter: preț de pornire de 36.700 de euro în Germania

Volkswagen a dezvăluit noi detalii tehnice despre viitoarea generație Transporter. Noul model va fi mai lung și mai lat decât actuala generație, iar acesta va primi versiuni cu motoare diesel, PHEV și electrice.
Vineri, 29 Martie | General

Volkswagen Golf la 50 de ani: cum a evoluat cel mai bine vândut model al mărcii germane

Volkswagen marchează oficial 50 de ani de la debutul producției lui Golf. Cel mai bine vândut model al mărcii germane a fost produs în peste 37 de milioane de exemplare până acum, fiind lansate nu mai puțin de 8 generații diferite.
Miercuri, 27 Martie | Industrie

Volkswagen R va deveni marcă de sine stătătoare: va lansa modele electrice de performanță

Volkswagen R, numele atribuit modelelor de performanță ale mărcii germane, urmează să fie transformat într-o marcă de sine stătătoare în viitorul apropiat. Noua marcă se va concentra exclusiv asupra unor viitoare modele electrice de performanță.
Luni, 25 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen: nu există piață pentru versiunea campervan a lui ID.Buzz

Potrivit informațiilor din presă, Volkswagen nu mai are de gând să lanseze o versiune campervan pentru monovolumul electric ID.Buzz în viitorul apropiat. Marca germană spune că nu există destulă cerere pe nicio piață pentru un asemenea model.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru