VW

Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen Scirocco ar putea reveni sub forma unui coupe electric

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen Scirocco ar putea reveni în viitorul apropiat, sub forma unui nou coupe electric. Noul model ar urma să fie bazat pe aceeași platformă cu viitoarea generație a lui Porsche Cayman/Boxster.
Duminica, 18 Februarie | Economic

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă în Europa, în 2023

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă în Europa, în 2023. Constructorul german a vândut peste 1.3 milioane de mașini pe Bătrânul Continent.
Vineri, 16 Februarie | Modele noi

Noul Volkswagen Golf facelift, disponibil pentru precomandă. Start de la 27.200 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial precomenzile pentru noul Golf facelift. Noul model va avea un preț de pornire de 27.200 de euro pe piața din Germania. De asemenea, Volkswagen a pregătit și o ediție aniversară de 50 de ani pentru noul model.
Luni, 12 Februarie | Economic

Volkswagen câștigă teren în China. A fost cea mai bine vândută marcă în ianuarie

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă pe piața din China în luna ianuarie. Constructorul german a reușit să depășească marca chineză BYD.
Vineri, 02 Februarie | Tehnologie

Volkswagen înființează un laborator AI pentru dezvoltarea viitoarelor tehnologii

Volkswagen și-a deschis un laborator dedicat inteligenței artificiale, prin care va dezvolta viitoare tehnologii pentru mașinile sale. Toate mărcile din cadrul Grupului Volkswagen vor avea tehnologii AI.
Marti, 30 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen recunoaște: viitorul Golf electric ar putea însemna sfârșitul lui ID.3

Kai Grünitz, șeful departamentului de dezvoltare tehnică a Grupului Volkswagen, a recunoscut că lansarea viitoarei generații electrice a lui Golf ar putea aduce sfârșitul modelului ID.3. El spune că nu există loc pentru cele două modele în același segment.
Luni, 29 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini cu noul Volkswagen Golf R facelift

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Golf R facelift, cea mai puternică versiune a compactei germane. Noul hot-hatch va fi lansat la mijlocul lui 2024.
Marti, 23 Ianuarie | Concepte

Volkswagen: cum ar fi trebuit să arate Amarok SUV

Volkswagen a dezvăluit o schiță oficială cu Amarok SUV, o variantă diferită a camionetei germane care nu a fost niciodată lansată. Și această variantă urma să fie bazată pe o platformă dezvoltată de Ford.
Luni, 15 Ianuarie | Economic

Volkswagen, al doilea cel mai mare producător de mașini din lume în 2023

Grupul Volkswagen a fost al doilea cel mai mare producător de mașini din lume în 2023. Grupul german a vândut peste 9 milioane de mașini și se situează în spatele celor de la Toyota.
Miercuri, 10 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen reduce prețurile modelelor sale electrice în Europa

Volkswagen a anunțat că a redus din prețurile modelelor sale electrice ID în mai multe piețe din Europa. Această decizie vine în urma micșorării subvențiilor de stat din partea guvernelor europene.
Marti, 09 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Volkswagen Golf GTI facelift

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Golf GTI facelift în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Noul model aduce un design exterior ușor revizuit, butoane fizice pe volan și un sistem multimedia bazat pe ChatGPT.
Joi, 04 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen a testat o nouă baterie solid-state: își păstrează 95% din capacitate după 482.000 de km

Volkswagen a testat recent o nouă baterie solid-state dezvoltată de compania americană QuantumScape. În urma testelor, marca germană a constatat că noile baterii își păstrează 95% din capacitate după 482.000 de kilometri parcurși.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Ianuarie | Modele noi

Scout, noul brand de mașini electrice off-road al Grupului Volkswagen: primul model, la vară

Scout, noua marcă de mașini electrice de teren a Grupului Volkswagen, a anunțat că va prezenta primul său model în vara acestui an. Producția modelelor Scout va începe abia în 2026.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Modele noi

Prima imagine oficială cu noul Volkswagen Golf facelift. Lansare în 2024

Volkswagen a dezvăluit prima imagine oficială cu noul Golf facelift. Versiunea actualizată a compactei germane va fi lansată anul viitor.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Transporter T7, bazat pe platformă Ford

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație a lui Transporter. Viitorul model va fi bazat pe platformă dezvoltată de Ford, iar lansarea oficială va avea loc în primăvara lui 2024.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Intern

Noul Volkswagen ID.7 a fost prezentat oficial în România. Start de la 53.300 de euro

Noul Volkswagen ID.7, modelul electric de clasă medie al mărcii germane, a fost prezentat oficial în România. Înlocuitorul electric al lui Passat este expus în mai multe centre comerciale din țară, iar prețul de pornire este de 53.300 de euro.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Industrie

Volkswagen va lansa o nouă platformă pentru mașini electrice accesibile destinate Chinei

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen va lansa o nouă platformă dedicată mașinilor electrice accesibile pentru piața din China. Noua arhitectură va sta la baza a 4 modele viitoare, care vor costa mai puțin de 22.000 de euro.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noul Ford Transit Custom câștigă premiul International Van of the Year 2024

Noul Ford Transit Custom a câștigat oficial premiul International Van of the Year 2024. În același timp, noua generație Ford Ranger a câștigat și premiul International Pick-up Award 2024, împreună cu Volkswagen Amarok.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Economic

Vânzările Volkswagen au crescut cu 10% în ultimele 10 luni

Potrivit unor date oficiale noi, vânzările Volkswagen au crescut cu peste 10% în ultimele 10 luni la nivel mondial. Constructorul german se așteaptă ca, până la finalul anului, să vândă peste 9 milioane de mașini.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | General

Papalitate cu zero emisii: Volkswagen va livra 40 de mașini electrice către Vatican

Volkswagen a încheiat un acord cu statul Vatican prin care se angajează să livreze 40 de mașini electrice începând din 2024. Vaticanul dorește să aibă o flotă de vehicule neutre în carbon până în 2030.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru