VW

Vineri, 24 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen: interioare cu materiale din PET-uri și resturi marine reciclate pentru modelele electrice

Viitoarele modele electrice Volkswagen se vor folosi de mai multe materiale ecologice în habitaclu. Acestea vor fi confecționate din PET-uri reciclate sau chiar din resturi marine reciclate.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

Ford a publicat un clip teaser nou cu unul dintre viitoarele sale modele electrice. Acesta este un SUV electric bazat pe platformă Volkswagen și va fi dezvăluit oficial în 21 martie.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen ID.3 facelift: faruri LED dinamice, mai ascuțite

Volkswagen a publicat un clip oficial nou cu viitorul ID.3 facelift. Noul model va fi oferit cu faruri LED dinamice, alături de stopuri redesenate și mai multă tehnologie la bord. Modelul actualizat va fi prezentat în 1 martie.
Marti, 21 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește un rival electric pentru Porsche Taycan: 680 de cai putere

Potrivit celor mai noi informații, constructorul german ar avea în lucru un model sportiv electric, care să fie un rival intern pentru Porsche Taycan. Modelul de performanță ar urma să beneficieze de un propulsor electric de 680 de cai putere.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Volkswagen Tiguan: va avea și o versiune electrică

Volkswagen pregătește deja o nouă generație a SUV-ului Tiguan. Aceasta va primi în continuare versiuni cu motoare termice și hibride și va avea, în premieră, și o versiune electrică. Noua generație a SUV-ului compact ar urma să apară în 2026.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noul Volkswagen Touareg facelift. Versiune hibridă și tehnologie nouă

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Touareg facelift camuflat. Noul model primește câteva modificări estetice, alături de câteva dotări noi. Debutul oficial al noului SUV german este programat în luna mai.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

De peste Ocean: Faceți cunoștință cu Volkswagen Atlas facelift

Volkswagen a lansat oficial noul Atlas facelift pentru piața din America de Nord. Noul SUV de dimensiuni mari primește o serie de noutăți estetice, alături de un motor nou și materiale de calitate mai bună la interior.
Luni, 23 Ianuarie 2023 | Modele noi

Detalii despre viitorul Volkswagen Passat, ultima generație cu motor convențional

Volkswagen se pregătește să lanseze o nouă generație a lui Passat, cel mai probabil ultima cu motor convențional. Noul model ar urma să debuteze mai târziu în acest an și va fi disponibil cu motorizări hibride pe benzină și motorină.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Industrie

Adio, Volkswagen Up GTI! Cel mai mic hot-hatch al germanilor iese din producție

Volkswagen Up GTI, versiunea de performanță a modelului de oraș, va ieși în curând din fabricație. Cel mai mic hot-hatch al mărcii germane nu mai poate fi comandat pe nicio piață.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzările Volkswagen au scăzut cu 7% în 2022 la nivel mondial. ID 4 a fost cel mai popular model electric

Volkswagen a publicat oficial raportul său de vânzări la nivel mondial pentru anul 2022. Datele relevă că marca germană a vândut peste 4.5 milioane de mașini, cu 7% mai puține decât în 2021. În schimb, livrările de mașini electrice au crescut cu 24% în anul precedent.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | Modele noi

Familia Volkswagen ID se va mări cu un nou membru, prezentat în ianuarie, la CES

Volkswagen va anunța numele unui viitor model electric în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Potrivit informațiilor, ar putea fi vorba despre versiunea de serie a conceptului ID Aero.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește un SUV electric bazat pe Amarok

Potrivit unor informații apărute în presă, Volkswagen ia în considerare să lanseze un nou SUV electric, bazat pe noua generație Amarok. Viitorul model cu zero emisii va împărtăși platforma cu SUV-ul Ford Everest, un model bazat pe Ranger.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță îmbunătățiri pentru platforma MEB: autonomie până la 700 de kilometri și încărcare mai rapidă

Volkswagen a confirmat că pregătește o versiune îmbunătățită a platformei MEB. Noua arhitectură, MEB+, promite să ofere o autonomie mai mare, până la 700 de kilometri, precum și încărcare mai rapidă. Platforma actualizată va fi și baza unui nou model electric accesibil.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Industrie

Lansarea lui Volkswagen Trinity, amânată până în 2030 din cauza problemelor software

Potrivit unor informații apărute în presă, lansarea lui Volkswagen Trinity, programată inițial pentru 2026, a fost amânată până în 2030. Motivul este atribuit unor probleme cu sistemele software dezvoltate de compania Cariad.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 9 va fi electric. Va fi plasat sub ID 3

Thomas Schäfer, șeful Volkswagen, a confirmat oficial că generația cu numărul 9 a lui Volkswagen Golf va fi electrică. Viitorul model ar putea primi numele ID Golf și va fi poziționat sub ID 3 în gama constructorului german.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Concepte

Volkswagen dezvăluie 5 concepte noi bazate pe Golf, ID 4, Taos și Atlas

Volkswagen a publicat imagini oficiale cu 5 concepte noi bazate pe modele de serie ca Golf, ID 4, Taos și Atlas. Noile concepte vor fi prezentate în cadrul evenimentului SEMA din Statele Unite.
Luni, 31 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID. Buzz a primit peste 20.000 de comenzi

Volkswagen ID. Buzz, monovolumul electric al mărcii germane, a acumulat peste 20.000 de comenzi. Cererea pentru noul model este mai mare decât numărul de unități care vor fi produse până la finalul anului.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Divizia de performanță Volkswagen R va deveni pur electrică din 2030

Volkswagen R, divizia de performanță a mărcii germane, va deveni pur electrică începând din 2030. Atât modelele din gama actuală, cât și viitoarele modele care vor purta celebra emblemă R vor fi complet electrice.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Tuning

Există și Golf-uri care sar de 300 de km/h. Studenții Volkswagen au prezentat Golf Hurricane

Un grup de studenți din Germania a modificat un Volkswagen Golf R și l-a transformat într-o mașină de 300 de km/h. Exemplarul unicat a fost botezat Hurricane, iar mașina a primit mai multe modificări tehnice și vizuale.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul autonom Gen. Travel. Interior modular și uși gullwing

Volkswagen a publicat imagini oficiale cu noul concept autonom Gen. Travel. Noul concept este descris ca fiind o nouă modalitate de a călători în viitor și dispune de un interior modular și tehnologii de conducere autonomă de nivel 5.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru