VW

Joi, 22 Septembrie 2022 | Industrie

Volkswagen: criza mondială de semiconductori va continua până în 2024

Grupul Volkswagen se așteaptă ca criza mondială de semiconductori să se extindă până în 2024. Potrivit unui oficial al mărcii, întreruperile de producție cauzate de lipsa de componente vor deveni dese și obișnuite.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Industrie

Volkswagen înființează o nouă divizie pentru viitoarele modele electrice și autonome

Volkswagen a anunțat oficial înființarea unei noi divizii. Aceasta se numește New Mobility și se va concentra asupra dezvoltării viitoarelor modele electrice și autonome ale mărcii.
Marti, 23 August 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va vinde doar mașini electrice în Norvegia din 2024

Volkswagen a anunțat că va comercializa numai mașini electrice pe piața auto din Norvegia începând din 2024. Țara scandinavă este pe primul loc în lume la vânzările de automobile electrice.
Luni, 25 Iulie 2022 | General

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, demisionează. Va fi înlocuit de Oliver Blume, CEO-ul Porsche

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, și-a anunțat demisia din funcție. Acesta va fi înlocuit de către Oliver Blume, actualul șef Porsche, de la 1 septembrie.
Luni, 18 Iulie 2022 | General

PREMIERĂ: Volkswagen prezintă noul motor TSI evo2 de 1.5 litri și 150 de cai putere. Va debuta pe T-Roc

Volkswagen a dezvăluit un motor pe benzină nou de 1.5 litri, numit TSI evo2. Așa cum sugerează numele, acesta este o evoluție a actualului motor pe benzină de 1.5 litri al grupului german și își va face prima apariție pe crossover-ul T-Roc.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Concepte

Teaser cu conceptul electric Volkswagen ID Aero. Va fi dezvăluit săptămâna viitoare

Volkswagen a publicat imagini sugestive cu viitorul concept electric ID Aero. Noul model va fi înlocuitorul electric al lui Passat și va debuta mai întâi în China, în 2023. Conceptul ID Aero va fi dezvăluit în 27 iunie.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

Volkswagen lansează ediția specială Golf R 20 Years Edition. Este cel mai puternic Golf din istorie, cu 333 de cai putere

Volkswagen a lansat o nouă ediție aniversară pentru Golf R, versiunea de performanță cu tracțiune integrală a compactei germane, numită 20 Years Edition. Modelul marchează 20 de ani de la înființarea diviziei de performanță R, iar motorul său dezvoltă 333 de cai putere. Asta îl face pe Golf R 20 Years Edition să fie cel mai puternic Golf din istorie.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

Volkswagen Touareg împlinește 20 de ani. Ocazia, marcată cu noua ediție specială Touareg Edition 20

Volkswagen a lansat o ediție specială nouă pentru modelul Touareg, numită Edition 20. Așa cum reiese din nume, modelul sărbătorește 20 de ani de existență, iar ediția specială primește o vopsea exclusivă, jante noi și un interior îmbrăcat în piele exclusivă.
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Informații noi despre Volkswagen Amarok: motor V6 diesel dezvoltat de Ford

Volkswagen se pregătește să lanseze noua generație a camionetei Amarok în acest an. După o serie lungă de imagini sugestive și informații oficiale, Volkswagen a confirmat, oficial, că noul Amarok va fi prezentat în 7 iulie. Modelul va fi produs în Africa de Sud și va fi oferit cu o serie de motoare termice, inclusiv un diesel V6.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Industrie

Volkswagen dorește să lanseze un pick-up electric pentru piața din SUA

Potrivit șefului Volkswagen Group of America, Scott Keogh, constructorul german și-ar dori să-și facă simțită prezența mai mult în Statele Unite ale Americii. Cu ocazia acestui lucru, Volkswagen își propune să lanseze un pick-up electric, rival pentru Tesla Cybertruck și pentru Rivian, în America de Nord.
Marti, 22 Martie 2022 | Tehnologie

Volkswagen lansează noul sistem ID Software 3.0: parcare cu memorie a manevrelor, încărcare cu maxim 135 kW

Volkswagen a lansat un nou sistem software pentru modelele sale electrice, numit ID Software 3.0. Noul sistem aduce mai multe funcții noi, cum ar fi un sistem de parcare automată cu memorie pentru manevre.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Concepte

Conceptul Volkswagen Aero B, alternativa electrică a lui Passat, va avea o autonomie de 700 de kilometri

După ce a publicat un teaser cu viitorul model electric de clasă medie, Volkswagen a anunțat că va prezenta conceptul Aero B în cadrul Salonului Auto de la Beijing din China. Pentru modelul de serie, care va debuta în 2023, Volkswagen promite o autonomie de 700 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Martie 2022 | General

Șeful Volkswagen: “Războiul din Ucraina va zdruncina industria, mai tare ca pandemia de Coronavirus

Șeful Grupului Volkswagen, Herbert Diess, a avertizat că războiul din Ucraina va aduce consecințe mult mai grave decât perioada pandemiei în mai multe regiuni din Europa. Conflictul declanșat de Rusia va duce la scumpirea prețurilor, lipsă de energie și inflație în creștere.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Volkswagen Passat a luat sfârșit în America

Modelul de clasă medie a ajuns la sfârșit de drum pe continentul american, după ce ultimul exemplar Passat de specificație americană a ieșit pe porțile fabricii din Chattanooga, Tennessee.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță Volkswagen Golf. Debutul, programat în februarie

Constructorul german a dezvăluit o imagine teaser cu o nouă versiune de performanță Volkswagen Golf. Prezentarea noului hot hatch va avea loc în luna februarie.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Modele noi

Teaser nou cu Volkswagen ID. Buzz. Van-ul electric va fi lansat în 2022 în Europa

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul model electric ID. Buzz pe rețelele de socializare. În postare se poate observa modelul camuflat, acesta urmând să fie lansat în 2022 pe piața din Europa.
Duminica, 19 Decembrie 2021 | Industrie

Volkswagen estimează o scădere a producției auto în 2022, din cauza crizei de semiconductori

După cifrele de vânzări dezamăgitoare înregistrate de producătorii europeni în primele 11 luni ale anului 2021, se pare că nici anul 2022 nu va fi mai bun, conform estimărilor grupului Volkswagen.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Producția lui Passat și Arteon, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Volkswagen a anunțat că producția modelelor Passat și Arteon a fost suspendată temporar din cauza crizei de semiconductori. Uzina de la Emden, unde sunt fabricate aceste modele, va fi închisă până în ianuarie 2022.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Renault cumpără acțiuni la platforma de mașini second-hand Heycar, controlată de VW și Daimler

Renault a intrat în acționariatul heycar, o platformă de vânzări pentru automobile rulate controlată de Volkswagen și Daimler, cu operațiuni în Germania, Marea Britanie și Spania.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru