Cupra începe producția lui Formentor e-Hybrid: versiunea cu încărcare la priză este asamblată în uzina de la Martorell

de Paul Cosma
Marti, 16.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra a anunțat începerea producției pentru Formentor e-Hybrid, versiunea cu încărcare la priză a SUV-ului spaniol. Formentor PHEV este asamblat la uzina spaniolă de la Martorell.

În martie 2020, Cupra, divizia de performanță Seat, a prezentat noul Formentor. SUV-ul spaniol a intrat în producție în octombrie anul trecut, producția inițială fiind stabilită la 160 de unități pe zi.  

Ibericii au anunțat acum și startul producției pentru Formentor e-Hybrid, versiune ce oferă 245 de cai putere, sistemul de propulsie fiind format dintr-un motor pe benzină de 1.4 litri și unul electric. 

În cazul versiunii PHEV, autonomia electrică maximă este de 50 de kilometri, iar prețul pornește de la circa 40.000 de euro pe piața din România. 

Pentru această versiune, Seat transmite că producția zilnică se ridică la 100 de unități în cadrul uzinei de la Martorell. 

SUV-ul Formentor a primit recent două versiuni noi pe piața din România. Varianta de bază propune un motor pe benzină de 1.5 litri cu 150 CP și are un preț de pornire de aproape 27.000 de euro.

Via Cupra

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru