Ediție limitată nouă pentru Cupra Formentor VZ5: producție de 500 de exemplare

de Tiberiu Safta
Miercuri, 30.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra a lansat o nouă ediție limitată pentru SUV-ul de performanță Formentor VZ5. Noua ediție este botezată BAT și aduce mai multe accente negre la exterior. Doar 500 de exemplare vor fi produse.

Constructorul spaniol de modele de performanță prezintă o nouă ediție pentru SUV-ul Formentor VZ5. De această dată, noua ediție limitată se numește BAT și constă într-un pachet vizual care aduce mai multe accente negre la exterior, dar și la interior.

Față de un Formentor VZ5 obișnuit, ediția limitată BAT va putea fi recunoscută după siglele negre lucioase, alături de accente negre prezente în zona grilei și la barele montate pe plafon. De asemenea, capacele oglinzilor sunt confecționate din fibră de carbon, iar ediția limitată primește și o evacuare neagră. Inclusiv jantele de 20 de inch sunt vopsite în negru.

La fel ca exteriorul, habitaclul lui Formentor VZ5 BAT este predominant vopsit în negru și conține ornamente decorative din crom vopsite în negru. Acestea sunt vizibile în special în zona aeratoarelor și la consola centrală.

Noua ediție limitată este bazată pe versiunea VZ5 a lui Formentor. Asta înseamnă un motor pe benzină de 2.5 litri cu 5 cilindri, care dezvoltă 390 de cai putere și un cuplu de 480 Nm.

Ediția limitată va fi produsă în doar 500 de exemplare.

via Cupra

Comentarii (1)

  • Octavian
    Ce mai nașpa mașina ( părerea mea ) . Nu îmi place deloc , și acum mai fac și o ediție limitata .
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru