Teaser cu un nou SUV hibrid Cupra. Debutează în 2024

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra a publicat prima imagine teaser cu un viitor SUV compact hibrid, care va debuta oficial în 2024. Noul model va avea două motorizări hibride: un microhibrid și o versiune cu încărcare la priză. Cea din urmă versiunea va avea o autonomie de 100 de kilometri.

Constructorul spaniol a oferit prima imagine cu un nou model electrificat. Acesta va fi un SUV de dimensiuni compacte și va fi dezvăluit oficial în 2024. Așa cum se vede în imagine, mașina este complet învelită, fiind vizibile doar farurile. Cu toate acestea, noul model, care nu are, încă, un nume, are silueta unui SUV obișnuit.

Cupra a spus despre noua mașină că va măsura circa 4.5 metri în lungime. Asta plasează viitorul model în segmentul SUV-urilor compacte, extrem de popular în Europa. De asemenea, constructorul spaniol a spus despre design-ul său că are "proporții perfecte" și "va încorpora esența mărcii Cupra".

Noul model va fi oferit în două versiuni hibride. Prima va avea un motor microhibrid, iar a doua versiune va avea un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

Nu se cunosc multe detalii tehnice, însă versiunea PHEV ar putea avea o autonomie de 100 kilometri în modul de rulare electric.

via Cupra

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru