Cupra confirmă numele primului său model electric: Born va fi lansat în cursul lui 2021

de Paul Cosma
Luni, 22.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra Born va fi numele primului model electric al brandului de performanță de la Seat, acesta urmând să fie lansat în cursul lui 2021. Cupra își propune dublarea vânzărilor în acest an.

La începutul lui 2019, Seat a prezentat conceptul el-Born, un prototip electric dezvoltat pe platforma MEB a grupului Volkswagen, acesta fiind echipat cu un motor electric cu 204 CP și cu o baterie de 64 kWh. 

Astăzi, pe lângă prezentarea noii versiuni Formentor VZ5, Cupra a mai făcut un anunț important cu ocazia aniversării a trei ani de la înființarea mărcii. 

Spaniolii au transmis că Born va fi numele primului lor model electric și că va acesta va fi un “game-changer” în segmentul său. Lansarea este programată până la sfârșitul lui 2021, an în care Cupra vrea să-și dubleze vânzările comparativ cu 2020.

Viitorul Cupra Born promite o autonomie de 500 de kilometri. Producția va avea loc la uzina din Zwickau, în Germania, începând cu a doua jumătate a anului viitor. 

Via Cupra

Comentarii (5)

  • Priviți linia laterală. E ID.3 deghizat.
    18 0
  • Nicu @Moldovean
    asa este, iar un alt indiciu ca este bazat dpdv tehnic in totalitate pe ID3 ar fi productia in uzina de la Zwickau....individualizarea in design si echipari insa il va diferentia totusi puternic de ID3, dpdv stilistic.
    14 0
  • Porn, nuh? Asa suna, e chiar orgasmic...
    11 5
  • ce imi place de astia de la Seat ... ei tot timpul sunt mai altfel, mai sport... auzi la ei ... “game-changer” ... cand se vede clar ca e un ID3 deghizat
    12 0
  • Johnny
    In sfarsit o varianta de id3 care arata bine. Prima lansata e de speriat cat poate fi de banala e cutiuta
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru