Barcelona

Sambata, 21 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Spania! Probleme pentru Verstappen

Charles Leclerc, liderul clasamentului în Formula 1, va pleca din prima poziție în Marele Premiu al Spaniei. Imediat în spatele pilotului monegasc se află Max Verstappen, care a avut probleme tehnice la ultima ieșire în Q3. Locul 3 pe grilă este ocupat de eroul local, Carlos Sainz Jr.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în dimineața primei zile de teste din presezon

Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima dimineață de teste din presezon. Lando Norris a încheiat pe locul secund, iar George Russell a stabilit al treilea timp de referință pe circuitul Barcelona - Catalunya.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Modele noi

OFICIAL: SUV-ul electric Fisker Ocean, debut european în 28 februarie

Constructorul american de automobile anunță debutul european al SUV-ului pur electric Ocean. Acesta va fi prezentat în 28 februarie, cu ocazia Mobile World Congress din Barcelona.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat anunță investiții de 5 miliarde de euro în electrificarea gamei: “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025”

Seat a planificat investiții de 5 miliarde de euro în proiecte de R&D până în 2025, obiectivul principal fiind electrificarea gamei. “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025, atunci când piața va fi mai mare,” a transmis constructorul spaniol.
Marti, 28 Aprilie 2020 | F1 TOP

Barcelona este pregătită să găzduiască o cursă de Formula 1 în 2020: "Cel mai probabil va fi în iulie sau august"

Circuitul de la Barcelona este pregătit să găzduiască o cursă de Formula 1 fără spectatori în sezonul 2020, iar aceasta ar putea avea loc cel mai probabil în iulie sau august.
Vineri, 03 Ianuarie 2020 | Mediu

Barcelona interzice mașinile înmatriculate înainte de anul 2000: amenzi între 100 și 150 de euro pentru șoferii care ignoră regula

Pentru că numărul de decese premature se apropie de 500 pe an, autoritățile din Barcelona au decis să interzică în timpul zilelor lucrătoare accesul în oraș al mașinilor pe benzină înmatriculate înainte de anul 2000 și a celor diesel înmatriculate înainte de 2006.
Luni, 26 August 2019 | General

Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii de mobilitate pe care le vor testa la stadionul Camp Nou

Cupra este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, pentru care spaniolii vor dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le vor testa în jurul stadionului Camp Nou.
Joi, 09 Mai 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: va obține Mercedes a cincea victorie consecutivă?

Lewis Hamilton și Valtteri Bottas și-au împărțit victoriile în primele patru curse ale sezonului, însă rivalii promit îmbunătățiri la monoposturi prin care să atace supremația celor de la Mercedes.
Joi, 17 Mai 2018 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în testele de la Barcelona. Vettel recunoaște problemele cu pneurile din cursa de duminică

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în cele două zile de teste de pe circuitul de la Barcelona.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | F1 TOP

Vettel, cel mai rapid în a doua zi de teste de la Barcelona: o nouă defecțiune tehnică pentru McLaren

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce McLaren nu a parcurs niciun tur în cursul după-amiezii din cauza detașării evacuării motorului.
Marti, 27 Februarie 2018 | F1 TOP

Debut cu dreptul pentru Red Bull: Ricciardo, cel mai rapid în prima zi de teste de la Barcelona

Daniel Ricciardo a fost pilotul cu cel mai bun timp și cele mai multe tururi parcurse în prima zi de teste de la Barcelona, în timp ce Fernando Alonso a fost lovit de defecțiuni tehnice.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Transportul viitorului: Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver vor să cumpere doar autobuze electrice din 2025

Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver se numără printre orașele care vor să cumpere doar autobuze electrice începând cu anul 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Parcarea, cea mai mare problemă la volan. Petrecem zilnic 20 de minute căutând un loc potrivit

Un studiu publicat recent arată că pierdem foarte mult timp căutând un loc de parcare. Situația va deveni dramatică în următorii ani, când numărul mașinilor va crește.
Joi, 12 Martie 2015 | Formula 1

FIA analizează o posibilă cauză mecanică pentru accidentul lui Alonso

FIA a dezvăluit că discută cu McLaren despre orice posibilitate ca o defecţiune mecanică să fi produs accidentul suferit de Fernando Alonso în testele de la Barcelona. Echipa admite că prezenţa spaniolului nu este sigură nici pentru cursa din Malaysia.
Marti, 17 Februarie 2015 | Formula 1

McLaren a efectuat doar câteva tururi într-o zi de teste în scop publicitar la Barcelona

McLaren a efectuat luni o zi de teste în scop publicitar pe circuitul de la Barcelona, însă monopostul cu motor Honda a parcurs numai câteva tururi.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Feature

POVEȘTI AUTO: Mazda MX-5 - moştenirea Jinba Ittai merge mai departe

Jinba Ittai este principiul japonez conform căruia a fost conceput modelul Mazda MX-5. În traducere aproximativă înseamnă "Contopirea dintre călăreț și calul său" și face referire la uniunea de mișcări dintre cal și călăreț.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Formula 1

Maldonado, cel mai rapid în a doua zi de teste de la Barcelona

Pastor Maldonado a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Barcelona şi a fost urmat în clasament de Nico Rosberg şi Kimi Raikkonen.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Formula 1

Mercedes testează evacuarea în formă de pâlnie pentru îmbunătăţirea sunetului motorului

Mercedes testează la Barcelona un nou sistem de evacuare în formă de pâlnie care teoretic ar trebui să îmbunătăţească sunetul motorului.
Marti, 13 Mai 2014 | Formula 1

Chilton pune Marussia pe primul loc în prima zi de teste de la Barcelona

Max Chilton a stabilit cel mai bun timp în prima zi a sesiunii de teste de pe circuitul de la Barcelona, după ce a profitat de uscarea circuitului pe final şi i-a devansat astfel pe Charles Pic (Lotus) şi Lewis Hamilton (Mercedes).
Marti, 13 Mai 2014 | Formula 1

Programul echipelor în sesiunea de teste de la Barcelona

Kimi Raikkonen este singurul pilot care va testa pentru Ferrari în ambele zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, care au loc marţi şi miercuri.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Dacia, Citroen, Volvo, Toro Rosso, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru