Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii de mobilitate pe care le vor testa la stadionul Camp Nou

de Daniel Popescu
Luni, 26.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, pentru care spaniolii vor dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le vor testa în jurul stadionului Camp Nou.

Cupra, brandul de performanță al SEAT, a anunțat la începutul acestei săptămâni un parteneriat cu clubul de fotbal FC Barcelona, care se va derula pe parcursul următoarelor 5 sezoane ale campionatul de fotbal din Spania.

Astfel, Cupra a devenit Partenerul Auto Oficial și Partenerul de Mobilitate al FC Barcelona. Pe baza noului parteneriat, Cupra, Seat și FC Barcelona au anunțat că vor dezvolta în comun o serie de soluții de microbilitate și electromobilitate în jurul stadionului Câmp Nou.

Practic, facilitățile stadionului vor avea rolul de laborator de teste pentru proiectele de mobilitate urbană ale celor de la Cupra și Seat.

Oficialii constructorului nu au oferit încă detalii despre aceste proiecte, însă cel mai probabil Cupra și Seat vor dezvolta o serie de vehicule electrice de mici dimensiuni pentru transportul de persoane în incinta complexului stadionului Camp Nou.

De asemenea, ca orice alt parteneriat de acest fel, brandul Cupra va fi promovat în jurul stadionului, iar în tribune va exista o lojă VIP Cupra pentru meciurile de pe teren propriul ale catalanilor.

De asemenea, în afara stadionului va exista o zonă dedicată unde fanii vor putea afla mai multe detalii despre brandul Cupra.

Via Cupra

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru